ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παραξενες Ιστοριες Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παραξενες Ιστοριες Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Sophie Forever Charmed31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
rebellasΝέο Μέλος
12/02/2012, 10:03:16
Γεια και χαρα σε ολους.Οπως και πολλοι αλλοι διαβαζω και εγω τις ιστοριες εδω και πολυ καιρο και εχω να πω και εφω κατι το οποιο συνεβει σε συγγενη μου.
Περυσι καποια στιγμη του ετους ο θειος μου,αδερφος της μανας μου, ο οποιος ειναι φανατικος της φωτογραφιας,βρεθηκε στην Κερκυρα και ειπε να τραβηξει φωτογραφιες.Βρισκεται λοιπον σε καποιο μερος το οποιο λεγεται και θεωρειται πως κατα την αρχαιοτητα ηταν ενεργειακο μερος.Εκει που καθεται λοιπον και πινει τη μπυριτσα του και βγαζει φωτογραφιες,σηκωνει το ποτηρι με τη μπυρα και βγαζει μια φωτογραφια εχωντας το ποτηρι μπροστα στη φωτογραφικη.Αυτο που εβγαλε ηταν ενα δεντρο,η θαλασσα πισω,λιγο ο δρομος και ενα κομματι απο τον ουρανο.Εκεινη την ωρα δεν συνεβει κατι ουτε παρατηρησε κατι.Οταν λιγο αργοτερα ομως κοιτουσε τις φωτογραφιες παρατηρησε οτι στη συγκεκριμενη φωτογραφια στο σημειο που αποικονειζεται ενα κλαδι του δεντρου,φαινεται ολοκαθαρα ενα προσωπο με σχεδον ολοκαθαρα τα χαρακτηριστικα του προσωπου του.Το προσωπο ηταν ο πατερας του ο οποιος ειχε πεθανει πριν απο 20 χρονια.Το προσωπο αυτο μαλιστα κοιταζει καταματα τη φωτογραφια.Παρ'ολα αυτα ομως,επειδη οπως και να το κανουμε ο καθενας θα σκεφτονταν πως ισως ειναι καποια αντανακλαση η διαθλαση του φωτος η το ποτηρι με τη μπυρα κτλ,προσπαθησε την επομενη μερα με τις ιδιες συνθηκες την ιδια ωρα να τραβηξει ξανα τη φωτογραφια αλλα καθε φορα εβγαινε η ιδια χωρις ομως το προσωπο.Το περιεργο ακομα της υποθεσης ειναι οτι το φοντο οπως ειπα πισω απο το προσωπο ηταν ενα κομματι κλαδι απο ενα καταπρασινο δεντρο.Το κλαδι ηταν επισης καταπρασινο την ημερα που τραβηχτηκε η φωτογραφια.Την επομενη ημερα απο ολο το δεντρο μονο εκεινο το κλαδι ειχε ξεραθει και ειχε σπασει και μαλιστα ηταν τοσο ξεκαρφωτο μεσα σε ενα καταπρασινο δεντρο.
Τη φωτογραφια την ειδα και εγω μη ξεροντας πριν τι εχει συμβει.Απλα μου την εδειξε για να του πω τι θα δω μηπως και ηταν ο μονος που εβλεπε κατι η δγμιουργουσε το μυαλο καποια εικονα.Μολις ομως ειδα τη φωτογραφια μου σηκωθηκε η τριχα διοτι αναγνωρισα και εγω το προσωπο του παππου μοτ.
θες οι καιρικες συνθηκες?θες συμπτωση?θες καποια πυλη που ανοιχτηκε για λιγο καποιιου παραλληλου συμπαντος?ποιος ξερει.Τα συμπερασματα δικα σας.

mdiamantΜέλος
12/02/2012, 11:28:00
Θα μπορουσες να αναρτησεις την φωτο αν ηταν φυσικα ευκολοκατι τετοιο?Σεβομενη παντα το γεγονος αυτο καθε αυτο?

CamelotΜέλος
07/03/2012, 17:53:36
δειτε τι επαθα εγω. 1. Καποιες φορες οταν καθομαι και χαλαρωνω μου ερχετε κατι ασχετο στο μυαλο και την επομενη μερα γινεται. Πχ τι ωραιο ζευγαρι θα ηταν ο Αλεξανδρος με την Ανδριανα! Και την επομενη βλεπω τους βλεπω να φιλιουνται...ΕΛΕΟΣ! 2. Πριν κατι χρονια ειδα ενα ονειρο... Ημουν στο δωματιο ξαπλωμενος και γυρω μου ηταν πνευματα και ενα ηρθε κατα πανω μου με μια απαισια φωνη "ετσι ειμαστε εμεις τα φαντασματα" και με κατελαβε... Τοτε ξυπνησα, ο χωρος και ο φωτισμος ηταν ιδιος φαντασματα πουθενα! Ενιωσα σφυρια να σπανε τα κοκαλα μου, το καθενα ξεχωριστα, και μετα ενα αποτομο ψυχος ενω ημουν κουκουλωμενος! 3. Επισης ειχα δει σε αλλο ονειρο οτι ενα πνευμα εμενε στο παραθυρο μου και μιλουσαμε, μια μερα μου επιτεθηκε, μου εκλεισε το στομα και με το αλλο χερι μου ξεσκιζε το σωμα. . . Δεν μπορουσα να μιλησω για μια μερα και ενιωθα πονο σε ολο το σωμα και δεν ξαναπλησιασα παραθυρο μεχρι σημερα. . . Μπορει να ειμαι φαντασιοπληκτος αλλα σε μερικες μερες που θα καλεσω πνευματα θα σας πω μιλησω και γι'αυτην την εμπειρια. . .

Απλα. . . ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.

CamelotΜέλος
09/03/2012, 16:25:23
Τελικα, δεν καλεσα πνευματα, το θεωρησα ανουσιο, ημουν τοσο αφελης ή απελπισμενος που εψαχνα διαφυγη μεσα απο τον αστρικο κοσμο. Οι ιστοριες που θα ακολουθησουν δεν υπαρχουν, ειναι βγαλμενες μεσα απο την φανασικ μου. Λοιπον 1η ιστορια: Ηταν αργα, καποιοι φιλοι μου ηρθαν στο σπιτι και θα τους φιλοξενουσα. Ο αερας εξω ηταν πολυ δυνατος και τα φυλλα των δεντρων θροιζαν. Οι καλαμιες αγκαλιαζονταν μεταξυ τους και ετσι προφυλασσονταν απο τον μανιασμενο αερα. Ξαφνικα ξεσπασε καταιγιδα. Ειχαμε μεινει μεχρι αργα και μας πηρε ο υπνος στον καναπε. Ενιωσα μια ξενη παρουσια. Ξυπνησα. Τα φωτα ηταν σβηστα, "διακοπη ρευματος" σκεφτηκα. Θα με επερνε ο ηχος εαν δεν ακουγα κατι να σερνετε στο χαλι. Θυμιζε υφασμα που τριβεται με αλλο υφασμα. Μια σκια υψωθηκε πανω απο τον φιλο μου, που κοιμοταν ακριβως διπλα μου. Τα ματια αυτης της οντοτητας ηταν κοκκινα αλλα το βλεμμα της τοσο παγερο. Σκυβει πανω απο το κεφαλι του, ειχα κοκαλωσει! Τοτε γυρισε και κοιταξε εμενα με μισος. . . Ενιωσα να καιγομαι και ταυτοχρονα να με καρφωνουν χιλιαδες καρφιτσες... Δεν ηξερα τι να κανω, δεν ειχα ασχοληθει με το θεμα "πνευματα" αλλα η επικληση αγγελων ηταν κατι που ειχα διαβασει μα ποτε δεν ειχα δοκιμασει. Συγκεντρωθηκα " επικαλουμαι τη δυναμη του αγγελου Αβριηλ προστατη των ανθρωπων απο τα πνευματα" φωναξα οσο πιο δυνατα μπορουσα. Μια λαμψη φωτισε το δωματιο. Η σκια στριγγλισε και εξαφανιστηκε. Το ρευμα ηρθε και οι φιλοι μου ξυπνησαν τρομαγμενοι

!!!Vanish the shadows!!!

CamelotΜέλος
09/03/2012, 16:38:11
(εαν μπορει να γινει συνενωση με την προηγουμενη ιστορια )ιστορια 2. ειχα γυρισει το βραδυ στο σπιτι και ημουν πολυ κουρασμενος. Ξαπλωσα στον καναπε, κοιμηθηκα. Με ξυπνησε ο ηχου ξυσιματος νυχιου πανω σε τοιχο. . . "Τι διαολο" ηταν η πρωτη μου σκεψη "γιατι ξυνει τον τοιχο της τετοια ωρα η γειτονισα, τοσο ηλιθια ειναι πια?". Σηκωθηκα νευριασμενος ετοιμος να αρχισω να χτυπαω τον τοιχο με μανια για να σταματησει. Τοτε καταλαβα πως ο ηχος ερχεται απο το τζακι. Ανοιγω την πορτα και τι να δω; ενα μικρο ανθρωπακι, στο χρωμα της φλογας με κοιτουσε και χαμογελουσε μοχθηρα. Εγω τσιριξα και πηρα την μασια του τζακιου για να το κοπανησω. Αυτο τοτε τσιριξε, κοροιδευοντας με και μετα αρχισε να χαχανιζει. Κουνησα αποτομα την μασια και την κατεβασα με δυναμη στο κεφαλι του. Δεν προλαβα ομως να το ακουμπησω, εγινε ενα μαυρο συννεφο καπνου κι εξαφανιστηκε

!!!Vanish the shadows!!!

20/03/2012, 02:19:26
Τη μπαλεύεις?
CamelotΜέλος
20/03/2012, 15:40:23
σε αντιθεση μ'εσενα. . . Διαβασε τι λεω πριν ξεκινησω τις ιστοριες!

!!!Vanish the shadows!!!

21/03/2012, 16:01:28
Φιλε Camelot στο συγκεκριμένο θέμα τα μέλη αφηγούνται παράξενες ιστορίες που έχουν βιώσει οι ίδιοι
ή ενδεχομένως έχουν ακούσει να τους εξιστορεί κάποιος άλλος.

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει οι ιστορίες να είναι προϊόν φαντασίας !

Αλλωστε στα forums του esoterica και ειδικότερα στο συγκεκριμένο θέμα αναζητούμε το παράξενο και οχι την ευχέρεια στο να "κατασκευάζουμε" ιστορίες

Hellas at War
white guardianΝέο Μέλος
22/03/2012, 17:52:08
Καλησπέρα σε όλους.

Οι δικές μου ιστορίες είναι αρκετές.

Α) Σε ηλικία 7 ετών καθώς πήγαινα στη στάση να πάρω το πούλμαν για το σχολείο μαύρισαν όλα γύρω μου και με κοιτούσαν 2 μάτια πολύ απειλητικά.
Όταν έκανα όμως το σταυρό μου εξαφανίστηκαν.

Β) Στα 20 περίπου και ενώ πέρναγα από την Πεντέλη (στο ύψος της σπηλιάς του Νταβέλη) μαζί με τον πρώην μου το αυτοκίνητο έσβησε. Όλα ήταν θεοσκότεινα. Ένιωσα να με διαπερνάει κάτι και μια παρουσία έντονα πίσω μου. Ο πρώην μου κάτι είπε (παλαιότερα έλεγε ότι ασχολιόταν με μαύρη μαγεία) και εξαφανίστηκε. Όταν πλέον το αμάξι πήρε μπροστά πάτησα γκάζι να φύγω. Λίγα μέτρα πιο κάτω εμφανίστηκε από το πουθενά ένα αυτοκίνητο με κάτι τύπους μαυροφορεμένους. Μας ακολούθησαν ως την Νέα Μάκρη. Σταμάτησα δεξιά και προσπέρασαν. Μόλις ησύχασα και άνοιξα την πόρτα να κατέβω ο πρώην μου είπε να βάλω γρήγορα μπρος. Τον ρώτησα γιατί και μου έδειξε. Το άλλο αυτοκίνητο είχε έρθει στο πλάι και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Αποτέλεσμα ¨ Μας ακολούθησαν ως την Αγία Παρασκευή.

Γ) Λίγο καιρό αργότερα μέσα στο σπίτι αισθανόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια. Συνέβαιναν διάφορα. Έπεφταν φωτογραφίες, το πρόσωπο του παππού μου στη φωτογραφία είχε αγριέψει, το μωρό παραλίγο να το πλακώσει η κουδουνίστρα πάνω από την κούνια κ.α Πήρα λοιπόν την απόφαση να πάω στην εκκλησία να πάρω αγιασμό. Μόλις ράντισα και πήγα και στο κρεβάτι και έριξα στην πλευρά του πρώην μου μύρισε θειάφι.

Δ) Πρόσφατα και ενώ κοιμόμουν στο σαλόνι ξύπνησα γιατί ένιωσα έντονα την παρουσία κάποιου δίπλα μου. Μόλις άνοιξα τα μάτια μου είδα έναν λύκο λυσσασμένο να θέλει να με δαγκώσει. Μόλις τον έπιασα και τον έσπρωξα εξαφανίστηκε.

Ειλικρινά έχω ακούσει πολλά αλλά πιστεύω ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει πλέον να είναι σύμπτωση!!!
Παρακαλώ πολύ ας μου πει κάποιος την γνώμη του.
Αυτοί είναι και οι λόγοι που εδώ και τόσα χρόνια θέλω να ασχολειθω με την μαγεία.

22/03/2012, 22:55:39
Ποτέ μη μπλέκεσαι με μαυρομάγους...
white guardianΝέο Μέλος
22/03/2012, 23:49:31
Ποτε δεν ηθελα να μπλεξω απλα ετυχε. Δεν ηταν σκοπιμο. Μπορειτε ομως να μου πειτε λιγα λογια για αυτο? Και με βαση αυτα που εγραψα?
Ευχαριστω