- Παραξενες Ιστοριες Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Περυσι καποια στιγμη του ετους ο θειος μου,αδερφος της μανας μου, ο οποιος ειναι φανατικος της φωτογραφιας,βρεθηκε στην Κερκυρα και ειπε να τραβηξει φωτογραφιες.Βρισκεται λοιπον σε καποιο μερος το οποιο λεγεται και θεωρειται πως κατα την αρχαιοτητα ηταν ενεργειακο μερος.Εκει που καθεται λοιπον και πινει τη μπυριτσα του και βγαζει φωτογραφιες,σηκωνει το ποτηρι με τη μπυρα και βγαζει μια φωτογραφια εχωντας το ποτηρι μπροστα στη φωτογραφικη.Αυτο που εβγαλε ηταν ενα δεντρο,η θαλασσα πισω,λιγο ο δρομος και ενα κομματι απο τον ουρανο.Εκεινη την ωρα δεν συνεβει κατι ουτε παρατηρησε κατι.Οταν λιγο αργοτερα ομως κοιτουσε τις φωτογραφιες παρατηρησε οτι στη συγκεκριμενη φωτογραφια στο σημειο που αποικονειζεται ενα κλαδι του δεντρου,φαινεται ολοκαθαρα ενα προσωπο με σχεδον ολοκαθαρα τα χαρακτηριστικα του προσωπου του.Το προσωπο ηταν ο πατερας του ο οποιος ειχε πεθανει πριν απο 20 χρονια.Το προσωπο αυτο μαλιστα κοιταζει καταματα τη φωτογραφια.Παρ'ολα αυτα ομως,επειδη οπως και να το κανουμε ο καθενας θα σκεφτονταν πως ισως ειναι καποια αντανακλαση η διαθλαση του φωτος η το ποτηρι με τη μπυρα κτλ,προσπαθησε την επομενη μερα με τις ιδιες συνθηκες την ιδια ωρα να τραβηξει ξανα τη φωτογραφια αλλα καθε φορα εβγαινε η ιδια χωρις ομως το προσωπο.Το περιεργο ακομα της υποθεσης ειναι οτι το φοντο οπως ειπα πισω απο το προσωπο ηταν ενα κομματι κλαδι απο ενα καταπρασινο δεντρο.Το κλαδι ηταν επισης καταπρασινο την ημερα που τραβηχτηκε η φωτογραφια.Την επομενη ημερα απο ολο το δεντρο μονο εκεινο το κλαδι ειχε ξεραθει και ειχε σπασει και μαλιστα ηταν τοσο ξεκαρφωτο μεσα σε ενα καταπρασινο δεντρο.
Τη φωτογραφια την ειδα και εγω μη ξεροντας πριν τι εχει συμβει.Απλα μου την εδειξε για να του πω τι θα δω μηπως και ηταν ο μονος που εβλεπε κατι η δγμιουργουσε το μυαλο καποια εικονα.Μολις ομως ειδα τη φωτογραφια μου σηκωθηκε η τριχα διοτι αναγνωρισα και εγω το προσωπο του παππου μοτ.
θες οι καιρικες συνθηκες?θες συμπτωση?θες καποια πυλη που ανοιχτηκε για λιγο καποιιου παραλληλου συμπαντος?ποιος ξερει.Τα συμπερασματα δικα σας.
Απλα. . . ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.
!!!Vanish the shadows!!!
!!!Vanish the shadows!!!
!!!Vanish the shadows!!!
ή ενδεχομένως έχουν ακούσει να τους εξιστορεί κάποιος άλλος.
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει οι ιστορίες να είναι προϊόν φαντασίας !
Αλλωστε στα forums του esoterica και ειδικότερα στο συγκεκριμένο θέμα αναζητούμε το παράξενο και οχι την ευχέρεια στο να "κατασκευάζουμε" ιστορίες ![]()

Οι δικές μου ιστορίες είναι αρκετές.
Α) Σε ηλικία 7 ετών καθώς πήγαινα στη στάση να πάρω το πούλμαν για το σχολείο μαύρισαν όλα γύρω μου και με κοιτούσαν 2 μάτια πολύ απειλητικά.
Όταν έκανα όμως το σταυρό μου εξαφανίστηκαν.
Β) Στα 20 περίπου και ενώ πέρναγα από την Πεντέλη (στο ύψος της σπηλιάς του Νταβέλη) μαζί με τον πρώην μου το αυτοκίνητο έσβησε. Όλα ήταν θεοσκότεινα. Ένιωσα να με διαπερνάει κάτι και μια παρουσία έντονα πίσω μου. Ο πρώην μου κάτι είπε (παλαιότερα έλεγε ότι ασχολιόταν με μαύρη μαγεία) και εξαφανίστηκε. Όταν πλέον το αμάξι πήρε μπροστά πάτησα γκάζι να φύγω. Λίγα μέτρα πιο κάτω εμφανίστηκε από το πουθενά ένα αυτοκίνητο με κάτι τύπους μαυροφορεμένους. Μας ακολούθησαν ως την Νέα Μάκρη. Σταμάτησα δεξιά και προσπέρασαν. Μόλις ησύχασα και άνοιξα την πόρτα να κατέβω ο πρώην μου είπε να βάλω γρήγορα μπρος. Τον ρώτησα γιατί και μου έδειξε. Το άλλο αυτοκίνητο είχε έρθει στο πλάι και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Αποτέλεσμα ¨ Μας ακολούθησαν ως την Αγία Παρασκευή.
Γ) Λίγο καιρό αργότερα μέσα στο σπίτι αισθανόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι υπάρχει αρνητική ενέργεια. Συνέβαιναν διάφορα. Έπεφταν φωτογραφίες, το πρόσωπο του παππού μου στη φωτογραφία είχε αγριέψει, το μωρό παραλίγο να το πλακώσει η κουδουνίστρα πάνω από την κούνια κ.α Πήρα λοιπόν την απόφαση να πάω στην εκκλησία να πάρω αγιασμό. Μόλις ράντισα και πήγα και στο κρεβάτι και έριξα στην πλευρά του πρώην μου μύρισε θειάφι.
Δ) Πρόσφατα και ενώ κοιμόμουν στο σαλόνι ξύπνησα γιατί ένιωσα έντονα την παρουσία κάποιου δίπλα μου. Μόλις άνοιξα τα μάτια μου είδα έναν λύκο λυσσασμένο να θέλει να με δαγκώσει. Μόλις τον έπιασα και τον έσπρωξα εξαφανίστηκε.
Ειλικρινά έχω ακούσει πολλά αλλά πιστεύω ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει πλέον να είναι σύμπτωση!!!
Παρακαλώ πολύ ας μου πει κάποιος την γνώμη του.
Αυτοί είναι και οι λόγοι που εδώ και τόσα χρόνια θέλω να ασχολειθω με την μαγεία.
Ευχαριστω