ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΚΟΥΤΕ "ΦΩΝΕΣ" ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΚΟΥΤΕ "ΦΩΝΕΣ" ???? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

skotodivh48 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
29/04/2012, 17:38:39
Εγώ απλά θέλω να πώ οτι υπάρχει μεγαλύτερη εικόνα απο αυτή που βλέπουμε.Δεν συμφωνώ με αυτό που λές,οτι η δουλειά μας δεν είναι να έχουμε ιδέες.Και οι ιδέες είναι μια μορφή έκφρασης του θεού ή της κοσμικής ενέργειας αν θές.Η δουλειά μας μπορεί να είναι οτιδήποτε, απο ιδέες,γνώσεις,πράξεις κτλπ. αρκεί να αποσκοπούν το ανώτερο.Όλα παίζουν τον ρόλο τους.Όλα είναι εργαλεία και εσύ είσαι αυτός που θα μάθει να τα αξιοποιεί με μαεστρία στο τέλος.

Γενικά πιστεύω οτι το θέμα είναι ευρύ σε βαθμό που δεν το συλλαμβάνει ούτε η φαντασία μας.

Edited by - alex22 on 29/04/2012 17:39:48

29/04/2012, 18:09:08
quote:
Και οι ιδέες είναι μια μορφή έκφρασης του θεού ή της κοσμικής ενέργειας αν θές
Και τα σκατά μια μορφή θεϊκής κοσμικής ενέργειας είναι.. αλλά περιέργως δεν τα χρησιμοποιεί κανείς για να ανέβει πνευματικά
quote:
Η δουλειά μας μπορεί να είναι οτιδήποτε, απο ιδέες,γνώσεις,πράξεις κτλπ. αρκεί να αποσκοπούν το ανώτερο.
Εντάξει, καταλαβαίνω
Υπάρχουν ιδέες που πηγάζουν απο μια ανώτερη κατάσταση συνείδησης. Αλλά αυτό που καθορίζει το αν θα είναι ανώτερες ή κατώτερες, σε μια ορισμένη περίσταση, είναι η πηγή τους.
Καλύτερο είναι να μην περιορίζουμε τους εαυτούς σε νοητικά οικοδομήματα. Το να είμαστε σε ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης και να κάνουμε κάποιες ανώτερες σκέψεις, οκ.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/04/2012 18:13:26

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/04/2012 18:17:10

29/04/2012, 18:15:55
quote:
Υπάρχουν ιδέες που πηγάζουν απο μια ανώτερη κατάσταση συνείδησης. Αλλά αυτό που τις κάνει ανώτερες ή κατώτερες, είναι η πηγή τους. Απο μόνη της μια ιδέα δεν είναι ούτε ανώτερη ούτε κατώτερη. Και αν κάποιος δανείστηκε απο κάπου μια ανώτερη ιδέα,(π.χ. αγαπάτε αλλήλους) αλλά δεν έχει την ανώτερη κατάσταση συνείδησης αυτού που εξέφρασε την ιδέα, τότε η ιδέα αυτή μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά για αυτόν, γιατί για αυτόν είναι απλα μια θεωρία

Με βρίσκεις σύμφωνο ,ουσιαστικά αυτό εννοώ όταν λέω να αποσκοπούν το ανώτερο.Εξάλου δεν γίνεται χωρίς να υπάρχει αυτή η ανώτερη πηγή τους όπως λές.

quote:
Και τα σκατά μια μορφή θεϊκής κοσμικής ενέργειας είναι.. αλλά περιέργως δεν τα χρησιμοποιεί κανείς για να ανέβει πνευματικά

χαχαχα,είμαι σίγουρος οτι καταλαβαίνεις τί θέλω να πώ.

29/04/2012, 18:19:01
Καταλαβαίνω
opsimosΜέλος
01/05/2012, 10:52:14
quote:

Περίμενε να την αποδείξουν οι άλλοι για σένα... περίμενε, έχεις χρόνο

Οταν τρως την "ταπα" χριστιανοπουλο μονο με παπαριες απαντας, με το δικαιο σου,που να βρεις τα επιχειρηματα,ποιος ταχασε για να τα βρεις εσυ.
Προσωπικα εγω δεν χρειαζομαι καμια αποδειξη της υπαρξης του θεου σας,αυτο ειναι δικο σας προβλημα χριστιανοπουλα για πεισετε εμενα και τους ομοιους μου,ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΨΑΞΙΜΟ,σε καποια θυριδα τραπεζας ισως;;;

opsimosΜέλος
01/05/2012, 10:52:20
quote:

Οταν τρως την "ταπα" χριστιανοπουλο μονο με παπαριες απαντας, με το δικαιο σου,που να βρεις τα επιχειρηματα,ποιος ταχασε για να τα βρεις εσυ.
Προσωπικα εγω δεν χρειαζομαι καμια αποδειξη της υπαρξης του θεου σας,αυτο ειναι δικο σας προβλημα χριστιανοπουλα για πεισετε εμενα και τους ομοιους μου,ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΨΑΞΙΜΟ,σε καποια θυριδα τραπεζας ισως;;;

opsimosΜέλος
01/05/2012, 10:52:30
quote:

01/05/2012, 11:18:13
Όψιμε, δεν έχει κανείς το παραμικρό ενδιαφέρον να σε πείσει για οτιδήποτε