ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρέπτες - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Το μυστικό πείραμα με τους δύο αντικρυστούς καθρέπτες - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

KAMIKAZI30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
agstamyΝέο Μέλος
28/04/2005, 13:05:10
Pagona

Nai to skeftika na asxolitho ... epeksa ligo me to elliniko alfavito , meta me tin eliniki arithmisi ... alla asinartiseis ebgaza !!!

Livia

Apo oti exo diavasei edo den vlepo na se fovate kanenas, kai an itheles filous tha mporouses na kanoniseis mia sinantisi xoris anigmata kai kolpa eite apo edo eite apo meli pou sou kinisan to endiaferon meso mail.

Dragon

To eixa diavasei gia tin prothesmia sou ... mou fenete oti ligei se liges ores ...

DAGONΜέλος
28/04/2005, 13:09:43
Λοιπόν?

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?

agstamyΝέο Μέλος
28/04/2005, 13:13:08
Προφανώς προτιμά την παρωδία !!!
3ADAΜέλος
28/04/2005, 13:18:51
quote:
που θέλετε ότι σας έταξαν εδώ και τώρα σάμπως να είναι κάτι που σας ανήκει.......

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΧΝΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ??
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ??

quote:
Ατρόμητοι αναζητητές του τρίτου σας ματιού πρέπει πρώτα να μάθετε να μην φοβάστε των άλλων τα δύο μάτια!!

ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΣΑΝ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΛΥΣΗΚΩΝΩ..

ΟΡΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΚΙΑ ΦΑΝΗΚΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!

DAGONΜέλος
28/04/2005, 13:22:04
Κακό δικό της. Αργά το απόγευμα αν δεν δω απαντήσεις απο σας που να ζητάν να μην διακοπεί το θέμα(εδώ γελάνε) ή από την livia που να δίνει έναν αξιοπρεπή λόγο γιατί θα πρέπει να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με την πάρτη της θα δώσω και την ρημάδα την λύση για αυτούς που έσπασαν το κεφάλι τους άδικα.

Αν πάλι είναι επιθυμία κάποιων να συνεχιστεί αυτό λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω. Ήδη ξεπέρασα κατά πολύ τα όριά μου.

Άντε καλή μας μέρα!

agstamyΝέο Μέλος
28/04/2005, 13:31:03
Το post θα μπορούσε να λέγεται :

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ LIVIA

Εγώ θα παρακολουθώ για λίγη ώρα ακόμα.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

AmpereΜέλος
28/04/2005, 14:31:48
Συμφορουμίτες, συμφορουμίτισες,

επιτρέψτε μου μερικά αιρετικά…

αν δεν μας ενδιαφέρει ένα θέμα, απλώς δεν ασχολιόμαστε μαζί του. Υπάρχουν τόσα και τόσα θέματα στο forum που επίσης, υποθέτω, δεν μας ενδιαφέρουν και με τα οποία δεν ασχολούμαστε. Γιατί το κάνουμε τόσο θέμα με αυτό εδώ; Εκφράζουμε αν θέλουμε την δυσφορία μας, την απαρέσκειά μας και αποχωρούμε. Ως εδώ κατανοητό.

Από κει και πέρα όμως ομολογώ δεν καταλαβαίνω γιατί να κλειδωθεί το θέμα. Αν δεν ενδιαφέρει κανένα, ας μην το διαβάζει κανένας. (Καλύτερα, να μείνω εγώ με τη livia να μου πει το …μυστικό .)

Για να το ξαναδούμε λίγο από την αρχή:

Περίπτωση ένα: H livia μας δουλεύει ψιλό γαζί. Ε και λοιπόν; Καλά κάνει. Ευκαιρία να μάθουμε λίγα πράγματα για το πώς δουλεύει ο κακώς εννοούμενος εγωισμός μας. Πού είναι το πρόβλημα;

Περίπτωση δύο: Η livia είναι λίγο (έως πολύ) μπερδεμένη (για να μην πω μπλεγμένη) και χρειάζεται βοήθεια. Σε αυτή την περίπτωση όποιος καταλαβαίνει και μπορεί βοηθά. Το κλείδωμα όμως του θέματός της θα είχε τότε και μόνο νόημα αν θεωρήσουμε ότι έτσι θα βοηθιόταν στο μπλέξιμό της. Παίρνει κάποιος την ευθύνη γι αυτό;

Περίπτωση τρία: Η livia ενεργεί καλοπροαίρετα, ξέρει που θέλει να καταλήξει και όσο και αν δεν συμφωνούμε με τον τρόπο της (και με πολλά άλλα της ίσως) δεν υφίσταται πραγματικός λόγος για τη διακοπή του. Τι θα εξυπηρετούσε αλήθεια το κλείδωμα του topic, εκτός από την ικανοποίηση του όποιου πληγωμένου μας εγωισμού;

Περίπτωση τέσσερα: Η livia ενεργεί κακόβουλα, ξέρει πολύ καλά που θέλει να καταλήξει και αυτή η κατάληξη εμπεριέχει κινδύνους για όποιους την ακολουθήσουν. Αν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται περί αυτού τότε αυτός θεωρώ, ότι είναι ένας καλός λόγος (ο μοναδικός ίσως) όχι μόνο για το κλείδωμα του topic αλλά και για ό,τι άλλο προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Με λίγα λόγια αν είναι να κλειδωθεί το topic ας κλειδωθεί για τους σωστούς λόγους (αν υφίστανται) και όχι επειδή μας έκανε να αισθανθούμε κάπως, πρόσβαλε τη νοημοσύνη μας, την αισθητική μας, έπαιξε με την υπομονή μας ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Γιατί σε αυτή την περίπτωση, μήπως θα έπρεπε να αρχίζουμε να κλειδώνουμε και όποιο άλλο topic θεωρούμε ότι εντάσσεται στις πιο πάνω κατηγορίες;

Αυτά…

Υ.Γ. όχι, livia, εγώ δεν θα έρθω..

Προσοχή στην Προσοχή
oneiric1Μέλος
28/04/2005, 16:16:34
quote:
μα τι φοβάστε?? μήπως έχω κέρατα???

... τι ερώτηση... μήπως σ' έχουμε απέναντί μας?

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

DAGONΜέλος
28/04/2005, 17:13:04
Όπως και να χει η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει. Και επειδή λοιπόν το σίγουρο είναι ότι ο κωδικός που μας έδωσε δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί αλλά ούτε και να υπάρξει συνέχεια της ιστορίας(και αν υπάρξει θα είναι επιτιδευμένη-ήδη αν πρόσεξες έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις που δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει-) δημοσιεύω τον κωδικό.

Όπως είπα άφησα ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να πάρω απάντηση από εσάς αλλά κυρίως από την livia και τα αποτελέσματα τα βλέπεις στην οθόνη σου.

Προσωπικά δεν θα πέσω στο λάθος που πέφτεις εσύ να δώσω εκδοχές κλπ γιατί ένα πράγμα έμαθα από αυτή την ιστορία: Ότι είναι πασιφανές δεν χωρά αμφισβήτησης.

Τώρα αν το θέμα τελικά πρέπει να κλειδωθεί θα το κρίνουν άλλοι, όχι εγώ

"Τι θα εξυπηρετούσε αλήθεια το κλείδωμα του topic, εκτός από την ικανοποίηση του όποιου πληγωμένου μας εγωισμού;"

Δεν είναι θέμα εκδίκησης. Απλά δεν βλέπω λόγο να συνεχίζει κάτι ανούσιο. Αλλα όπως είπα αυτό θα το κρίνουν άλλοι

DAGONΜέλος
28/04/2005, 17:29:59
Aν Ampere πιστεύεις την περίπτωση 3 τότε ίσως και να είσαι ο μόνος.
Αυτά είναι τα σημεία και τέρατα που είδαμε(που δεν είδαμε):

<+ Αν
^%<-)#^ σταθείς
<+<()^< ανάμεσα
^) σε
*$. δύο
!<-&)/%)^ καθρέπτες
!<# και
%@&@^)#^ τηρήσεις
!</.#< κάποια
^%.#')#< στοιχεία
/.$ που
-< θα
^.$ σου
*:^: δώσω
)#+<# είναι
),#!%. εφικτό
)+< ένα
%<=#*# ταξίδι
^%. στο
'&.+. χρόνο
. O
!:*#!.^ Kωδικός
)#+<# είναι
^%<?:+< σταλώνα

Πόοοοοοοοοοοοοποοοοοοοοοοοοοοοο! Τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!

Αν υπάρχει λοιπόν έστω κι ένας(πολύ αμφιβάλλω) και πιστεύει ότι χάλασα την ιστορία και θέλει να συνεχιστεί, να είναι σίγουρος ότι η αγαπητή μας Αστάρτη θα δημιουργήσει κι άλλους γρίφους. Δεν θα κολλήσει σ αυτό.
Αποχωρώ με την συνείδηση μου ήσυχη

Καλό Πάσχα σε όλους