- Σολομωνική - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
DEVIL
Να καλωσορίσω το νέο μέλος και να ρωτήσω:
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ? ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ?
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.
Να τονίσω ότι για να διαβάσει και μόνο κανείς τη Σολομωνική καλό είναι να έχει μια ηλικία δηλ. γυρω στα 25 π.χ. για να μπορεί να διαχωρίσει τη Σολομωνική από τον τσελεμεντέ.
Η περιέργεια είναι κακός σύμβουλος και οδηγεί σε γλιστερά μονοπάτια.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Παιδιά ας μην τρελαινόμαστε
και για να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή
Ακουσα για αυτό το βιβλίο πρηωτη φορά οταν μπήκα στο συγκεκριμένο θέμα (υπάρχουν και τα post μου που το επιβεβαιώνουν) και πήγα και το πήρα αυτο το βιβλίο.
Νοιόθω τόσο γελοίος που ξόδεψα χρόνο και χρήμα για αυτό το βιβλίο
απο την ώρα που άρχισα να το διαβάζω με πιάσανε κάτι γέλοια αν είναι δυνατον στην Ελλάδα του 21ου αιώνα να κυκλωφορούν τέτοιες μπακατέλες.
ΕΛΕΟΣ
και παραπητόντος το διάβασα και μέρα και νύχτα και όπως βλέπεται είμαι ακόμα εδω και σας μιλάω( μάλλον γράφω)
Α και είμαι λάτρεις του παραφυσικού και του ανεξιγήτου.

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
quote:
Καλησπέρα σε όλους
Παιδιά ας μην τρελαινόμαστε
και για να πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή
Ακουσα για αυτό το βιβλίο πρηωτη φορά οταν μπήκα στο συγκεκριμένο θέμα (υπάρχουν και τα post μου που το επιβεβαιώνουν) και πήγα και το πήρα αυτο το βιβλίο.
Νοιόθω τόσο γελοίος που ξόδεψα χρόνο και χρήμα για αυτό το βιβλίο
απο την ώρα που άρχισα να το διαβάζω με πιάσανε κάτι γέλοια αν είναι δυνατον στην Ελλάδα του 21ου αιώνα να κυκλωφορούν τέτοιες μπακατέλες.
ΕΛΕΟΣκαι παραπητόντος το διάβασα και μέρα και νύχτα και όπως βλέπεται είμαι ακόμα εδω και σας μιλάω( μάλλον γράφω)
Α και είμαι λάτρεις του παραφυσικού και του ανεξιγήτου.
Aσε που για να κάνεις ένα μαγικό χιτώνα πρέπει να βρεις 7 παρθένες να τον υφάνουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Και που να βρείς την σήμερον ημέρα παρθένα πάνω απο 10 ετών και να ξέρει να μπλέκει κι'όλας.
Και όχι μία αλλα 10
μμμμ κάπως χλομό.

DEVIL
Το να την διαβάσεις από απλή περιέργεια και μόνο δεν είναι κακό.
Προσωπικά θα σε συμβούλευα κι εσένα και τον οποιοδήποτε να μην καταφεύγει σε τέτοιες εφαρμογές καθώς μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα επικίνδυνες...

In anticipation of my resurrection...
Οσο για το αν έχω το πραγματικό βιβλίο κάνεις δεν μπορει να ξέρει αν έχει το πραγματικό βιβλίο ή ένα πιστο αντίγραφο.Αφου δεν υπάρχουν αποδίξεις όχι για το αν έχει κάποιος το πιστό αντίγραφο αλλα και μόνο για το άν το πραγματικό βιβλίο υπάρχει.
Εχεις σκευτή μήπως μεγάλο μέρος όλων αυτών που συμβαίνουν παίζει η υποβολή που δέχεσαι απο τον εαυτό σου άλλα και απο τους γύρω σου είται το αντιλαμβάνεσαι είται όχι, και τις περισσότερες φορές δεν αντιλαμβάνεσαι.
Φιλικά πάντα.

DEVIL
quote:
ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
1 στους 100, έ?
Κι οι υπόλοιποι 99 τι γίνονται, φίλε μου?
Τι θα γίνει με αυτούς?
Για να σου ξεκαθαρίσω τα λεγόμενα μου, δε λέω πως είναι λάθος να διαβάζεις βιβλία τέτοιου περιεχομένου.
Να τα διαβάζεις με ανοιχτό μυαλό και κριτική σκέψη.
Αρκεί να είσαι πνευματικά ώριμος για να μπορείς να κατανοήσεις τα όσα διαβάζεις.
Και χρησιμοποιώ το β' ενικό πρόσωπο απευθυνόμενος γενικά κι όχι σε σένα.
Το να διαβάσεις όμως ένα τέτοιο βιβλίο για να κάνεις επικλήσεις ή να κάνεις κακό σε κάποιο άτομο το θεωρώ τουλάχιστον ανώριμο, ανούσιο κι άκρως επικίνδυνο...
Καλό θα είναι να μην απελευθερώνουμε δυνάμεις που δε μπορούμε να ελέγξουμε και που ενδεχομένως δεν έχουν να μας προσφέρουν και κάτι...

In anticipation of my resurrection...
Εκτός κι αν ο Παντοδύναμος προκειμένου να κουράσει τους δικούς του χρησιμοποίησε τους στρατιώτες του αντιπάλου...
Περίεργα πράγματα...

Σολομονική λέγεται η επίκληση δαιμόνων μέσα από ανάλογα εγχειρίδια
(για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω ονόματα.Λέγεται πως την περιόδο που ο Βασιλιάς Σολομόντας έχτιζε τον περίφημο ναό του, στον οποίο και φυλάσσει τον περιβόητο θησαυρό του,έκανε επίκληση σε μια λεγεώνα δαίμονων οι οποίοι και τον βοήθησαν να τελείωσει το δύσκολο έργο ενός τέτοιου επιβλητικού ναού. Ο ίδιος για να αποτίσει φόρο τιμής σε αφτά τα δαιμόνια συνέγραψε ένα εγχειρίδιο στο οποίο περιλαμβάνει επικλήσεις αλλά και τους τρόπους με τους οποίους κανείς μπορεί να απομακρύνει αυτά τα δαιμονικά όντα.Το αυθεντικό(δεν είμαι σίγουρος) χειρόγραφο εγχειρίδιο φυλάσσεται σε βιβλιοθήκη του Λονδίνου.Η σολομονική επικλητική αυτή τέχνη δεν έπαψε να χρησιμοποιείται από ανθρώπους που ήθελαν, και θέλουν ανάλογη βοήθεια.
ΣΥΝΙΣΤΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΟΝΙΚΗΣ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!
"O ΓΙΑΧΒΕ και ο Σατανάς τα έχουν κιμιάσει και αλή από μας που πιστεύουμε στο θέατρο ότι είναι αντίπαλοι"
Ετσι μάλλον εξηγείται και το γεγονός ότι ο ΓΙΑΧΒΕ συνέστησε στο Σολωμόντα να φτιάξει το Ναό του με τη βοήθεια των δαιμόνων από την σολομωνική... Ηταν και αυτοί "δικοί" του...![]()
![]()
![]()

quote:
Από το τόπικ του skeptic μας έρχεται βέβαια και μια νέα θεωρία:"O ΓΙΑΧΒΕ και ο Σατανάς τα έχουν κιμιάσει και αλή από μας που πιστεύουμε στο θέατρο ότι είναι αντίπαλοι"
Ετσι μάλλον εξηγείται και το γεγονός ότι ο ΓΙΑΧΒΕ συνέστησε στο Σολωμόντα να φτιάξει το Ναό του με τη βοήθεια των δαιμόνων από την σολομωνική... Ηταν και αυτοί "δικοί" του...
"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τί μου θυμίζει? Πολιτικούς? Ιερατεία?

Κάπου έχω διαβάσει ότι το lord of the rings περιέχει στοιχεία της Σολομωνικής…
Ποια είναι αυτά τα στοιχεία? Εγώ δεν την έχω διαβάσει ακόμα και έτσι δεν τα γνωρίζω, θα μπορούσατε επίσης να μου πείτε που μπορώ να βρω την Σολομωνική?
thanks a lot
elenix
quote:
Σολομονική λέγεται η επίκληση δαιμόνων μέσα από ανάλογα εγχειρίδια
(για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω ονόματα.Λέγεται πως την περιόδο που ο Βασιλιάς Σολομόντας έχτιζε τον περίφημο ναό του, στον οποίο και φυλάσσει τον περιβόητο θησαυρό του,έκανε επίκληση σε μια λεγεώνα δαίμονων οι οποίοι και τον βοήθησαν να τελείωσει το δύσκολο έργο ενός τέτοιου επιβλητικού ναού. Ο ίδιος για να αποτίσει φόρο τιμής σε αφτά τα δαιμόνια συνέγραψε ένα εγχειρίδιο στο οποίο περιλαμβάνει επικλήσεις αλλά και τους τρόπους με τους οποίους κανείς μπορεί να απομακρύνει αυτά τα δαιμονικά όντα.Το αυθεντικό(δεν είμαι σίγουρος) χειρόγραφο εγχειρίδιο φυλάσσεται σε βιβλιοθήκη του Λονδίνου.Η σολομονική επικλητική αυτή τέχνη δεν έπαψε να χρησιμοποιείται από ανθρώπους που ήθελαν, και θέλουν ανάλογη βοήθεια.
ΣΥΝΙΣΤΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΟΝΙΚΗΣ!!!
Ας το δούμε λίγο βήμα-βήμα
Είναι αρκετα δύσκολο για τους αρχαιολόγους να επιβεβαιώσουν τις ιστορίες από τη Βίβλο. Έτσι μπορούμε να φτάσουμε και στο ερώτημα, άν πράγματι υπήρχε και ο βασιλιάς Σολωμόντας ...
Πάντως "Βασίλειο" και "βασιλιάς" είναι λίγο μεγαλόσχημα, γιατί εκείνη την εποχη το Ισραήλ ήταν μάλλον σε μορφή ... ανύπαρκτου κράτους φυλής νομάδων. Τσαντήρια και μπέεεε μπέεε....
Ο Ναός του Σολωμόντα υποτίθεται οτι φτιάχτηκε μέσα σε χρόνο ρεκόρ και ήταν τόσο μεγαλοπρεπής που ... και που... Μοναδική πηγή που τα αναφέρει όλα αυτά είναι η βίβλος. Υπάρχει και άλλη πηγή που να τα λέει αυτά ? Για δείξτε μου και κανέναν άλλο Ναό, έτσι για να αποκτήσουμε μια άποψη αρχαιοεβραϊκού ναού ...
Ορίστε ? Ποιόν ναό. Δεν υπάρχει και κανένας. Τι το περάστε, αρχαία Ελλάδα, που όπου και να πάς θα βρείς μεγαλοπρεπείς ναούς... ?
Δεν υπάρχει ούτε ένας εβραϊκός Ναός. Ούτε εδώ, ούτε εκεί, ούτε παραπέρα ! Και αυτό ήταν βασίλειο του Ισραήλ ??? Κράτος ???
Ή μήπως τελικά ήταν απλά φυλή νομάδων, ξέρετε τώρα, μπέ-μπέεε, που ούτε σπίτια δεν είχε καλά καλά και θέλαν και ναό. Άν έβλεπαν έναν οποιονδήποτε ελληνικό Ναό οι τότε εβραίοι, ποιός λέτε ότι θα πίστευαν ότι τον έφτιαξε ? Οι εξωγήινοι ????
Σήμερα, στο σημείο όπου υποτίθεται οτι υπήρχε ο μεγαλοπρεπής Ναός υπάρχει ένα μουσουλμανικό τέμενος, που καμία σχέση δεν έχει με το ναό του Σολομώντα. Αυτός καταστραφηκε μέχρι τα θεμέλια. Γιατί άραγε ? Μήπως καταστράφηκε ο Παρθενώνας μέχρι τα θεμέλια ? Το Πάνθεο της Ρώμης ? το Κολοσσαίο ? Σιγά. Η Ισραηλιτική θρησκεία δεν απετέλεσε ποτέ παράγοντα θρησκευτικής αστάθειας στα ρωμαϊκά χρόνια, για να πεί κανείς ότι το μένος κατά αυτής θα δικαιολογούσε τη συθέμελη καταστροφή του τόσο μεγαλοπρεπούς ναού ! Άν όποιος κατακτούσε έναν άλλο λαό κατέστρεφε συθέμελα τα Ιερά του και ότι αξιόλογο, τότε γιατί δεν κατεδάφισαν οι Σελτζούκοι την Αγία Σοφία ?
Με διάφορες τεχνικές μεθόδους διαπιστώθηκε ότι κάτω από το μουσουλμανικό τέμενος υπάρχουν κάποια ίχνη από άλλο κτήριο που προϋπήρχε. Αυτό όμως δεν λέει τίποτε παραπάνω, από το "έχουμε βρεί κάποια ίχνη από κτήριο που προϋπήρχε". Δε λέει τίποτα για το πότε, το πώς και το γιατί. Δεν λέει άν ήταν μεγαλοπρεπές ή όχι, δε λέει άν αποπερατώθηκε ή άν ήταν ψηλό ή χαμηλό. Λέει ότι βρέθηκαν ίχνη από κτήριο που προϋπήρχε. Ϊσως και να ήταν κάτι που να αποδίδεται στον Σολομώντα.
Άν λοιπόν ο Ναός ήταν τόσο μεγαλοπρεπής και αξιόλογος, πιθανότατα θα σωζώταν, έστω και με μερική καταστροφή (π.χ. ο Παρθενώνας της Ακρόπολης) ή με ολική μετατροπή από κατακτητές (π.χ. Αγία του Θεού Σοφία στην Κωνσταντινούπολη). Άν ο Ναός αυτός στήθηκε με δαιμονική δύναμη, τότε γιατί εξαφανίστηκε από ανθρώπινο χέρι ?
Άν λοιπόν υπάρχει μια απτή απόδειξη ότι όντως υπήρξε ο Ναός αυτός, μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, δηλ. εικασίες για το πώς και με ποιό τρόπο κατασκευάστηκε. Με επίκληση δαιμόνων ? Και γράφτηκαν αυτές σε βιβλίο ? Γιατί ? Για να υπάρχει ένα ανάλογο με την λεγόμενη Αγία Γραφή, που εξιστορούσε τα πάθη και τα λάθη των Εβραίων ? Ή για να δημιουργήσει ένα δίπολο, πάνω στο οποίο θα στηρίζεται η εξλης ιστορία : Να, υπάρχει ο Θεός, υπάρχει το βιβλίο που τα λέει, αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά, η δαιμονική, να ορίστε, υπάρχει και το άλλο βιβλίο. Τόσο η Αγία Γραφή, όσο και η λεγόμενη Σολομωνική ήταν για τον απλό λαό Α-ΠΟ-ΚΡΥ-ΦΑ. Άμα ήθελες να τα δείς, η ποινή ήταν ο θάνατος.
Να είναι φυλλαγμένο το προτότυπο σε βιβλιοθήκη του Λονδίνου ?
Και γιατι στο Λονδίνο και όχι στο Ισλαμαμπάντ ? Τιμπουκτού ? Βόρειος Πόλος ? Ή στο καλυβάκι της κύρα Φροσύνης της χαρτορίχτρας ?
Πόση πιθανότητα υπάρχει, να έχει μείνει ανέπαφο ένα βιβλίο που γράφτηκε το 600π.Χ. ?
Βιβλίο ? Τι βιβλίο ? Δεμένο και με εξώφυλλο ?
Αυτά είναι πολύ μεταγενέστερη εφεύρεση, να μην πώ μεσαιωνική !
Τη εποχή του Σολομώντα, όσι Εβραίοι ήξεραν να γράφουν και να διαβάζουν ήτνα μετρημένοι στα πέντε δάχτυλα. Την εποχή εκείνη, οι Εβραίοι ασχολούνταν με άλλα πράγματα από το να γράφουν και να διαβάζουν. Έβρισκαν μεγαλύτερη ευχαρίστηση να κάνουν ακριβώς ότι τους έιχε απαγορεύσει ο Γιαχβέ. Για ψάξτε λίγο και βρέστε τι έκανε ο Σολομώντας...
Και ότι γράφονταν τότε ήταν τυλιχτό, σε πάπυρο και όχι με τη μορφή βιβλίου.
Επειδή η όλη ιστορία σχετικά με τον Ναό στέκεται σε πάρα πολύ αμφισβητούμενα πόδια και η ιστορία με βιβλία του διαβόλου προέρχεται μαλλον από μεσαιωνικές δοξασίες σκοταδιστών, η ιστορία με τις σολομωνικές κλπ. με παραπέμπει περισσότερο σε σκηνοθετημένη προπαγάνδα διάδοσης αστήριχτων πραγμάτων.
Γι αυτό, στην ερώτηση "που μπορώ να βρώ τη Σολωμονική" φοβάμαι ότι θα την βρείτε όπου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Και θα τα χρυσοπληρώσετε κιόλας.
Ανδρέας "Βρίλ"
Edited by - Δύναμη Βρίλ on 12/12/2005 07:53:23
Να θέσω μία ερώτηση κι εγώ; Υπάρχει ειδικό ξόρκι στη σολωμονική για κάθε επιθυμία; Δηλαδή για μένα που μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι ένα βάραθρο 2000 μέτρων στην Ελλάδα υπάρχει ειδική επίκληση; Σας παρακαλώ απαντήστε μου... Ελείψει παρθένας ο Vril είμαι σίγουρος πως θα δεχτεί να τον θυσιάσω κάτω από το φως της πανσελήνου και με μαύρα βρωμερά κεριά τριγύρω!
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
quote:
Ελείψει παρθένας ο Vril είμαι σίγουρος πως θα δεχτεί να τον θυσιάσω κάτω από το φως της πανσελήνου και με μαύρα βρωμερά κεριά τριγύρω!
Ρε τι θα ακούσω πρωί-πρωί ο άθθθρωπος ... !
![]()