ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ***Δ Ι Α Σ Τ Α Σ Ε Ι Σ πέρα των αισθήσεων μας*** - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ***Δ Ι Α Σ Τ Α Σ Ε Ι Σ πέρα των αισθήσεων μας*** - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Σκορπιός Νότης5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
09/05/2004, 17:02:08
Έψαξα αρκετά καλά στο "παράξενο" και πρόσεξα ότι δεν γίνονται αναφορές συγκεντρωμένες για άλλες διαστάσεις. Και όμως το φαινόμενο με τις πολλές διαστάσεις που συνυπάρχουν στον χώρο, νόμιζα ότι ήταν αρκετά γνωστό...

Αν δεν είναι πάλι...θα ήθελα να το κάνω γνωστό και σε κάποιους που πολύ πιθανόν να μην το γνωρίζουν.

Στο χώρο σύμφωνα με κοσμολόγους και ανθρώπους που ασχολούνται με το υπερφυσικό...υπάρχουν διαστάσεις πέρα από αυτήν που αντιλαμβανόμαστε εμείς. Εκεί πολύ πιθανόν να ζουν άλλα όντα. Μία από αυτές τις διαστάσεις είναι η ΑΣΤΡΙΚΗ...

Αυτά για την ώρα μόλις ανοίξει η συζήτηση θα ειπωθούν πολλά περισσότερα...!

ΚωσταςΜέλος
09/05/2004, 17:29:52
Καλησπερα φιλε Σκορπιός Νότης.

Ωραιο το θεμα που ανοιγεις! Η αληθεια ειναι οτι εχουμε αναφορες για το αστρικο πεδιο στα θεματα συνειδητο ονειρεμα και Αστρικη προβολη αλλα εκει μιλαμε κυριως για εμπειριες και τεχνικες.

Συμφωνα με τους ειδικους που ασχολουνται με μεταφυσικα θεματα η αστρικη διασταση ειναι αυτη που πανε πρωτα αυτοι που φευγουν απο αυτον τον κοσμο και επισης αυτη που παμε οταν ονειρευομαστε με το αστρικο μας σωμα.
Μπορω να πω οτι εχω βρεθει αρκετες φορες στο αστρικο πεδιο μετα απο συνειδητοποιηση στο ονειρο μου.

Ειναι μια διασταση που κατοικειται απο διαφορα οντα και δεν ειναι απαραιτητα καλα.

Αυτα για τωρα και περιμενω να παρουν και αλλοι θεσεις στο θεμα

ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

Ε.μ.ΑΜέλος
10/05/2004, 15:52:57
ΗΙ ΛΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΥΠΕΡΧΟΥΝ 11 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΑΞΩ...

ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

10/05/2004, 16:30:44
Εάν σε ενδιαφέρει σκορπιέ Νότη το θέμα, θα βρεις πολλές επιστημονικές θεωρίες, αν ψάξεις τη βιβλιογραφία για τις μαύρες τρύπες.

Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"

10/05/2004, 22:30:42
Καταρχήν να πω τι ξέρω για τις άλλες διαστάσεις...
Οι άλλες διαστάσεις είναι πέρα των ασιθήσεων μας όπότε δεν τις αντιλαμβανόμαστε. Μία από αυτές και η πιο γνωστή νομίζω είναι η αστρική. Εκεέί πηγαίνουμε κάθε φορά που κοιμόμαστε!...και είναι η διάσταση που θα μας φιλοξενήσει μεταθάνατον...
Εκεί ζουν διάφορα όντα...καλά και κακά! Ένα από αυτά είναι οι υπόγειοι και οι γκρίζοι...
Τι ξέρετε γι αυτούς? Τους έχετε ακουστά...?

Φιλικά Νότης...

Edited by - Σκορπιός Νότης on 10/05/2004 22:34:51