ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ebooks και PC.. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ebooks και PC.. - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

dominitris35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
dominitrisΝέο Μέλος
28/11/2012, 23:23:13
Γεια χαρα!

Εχω βρει στο ιντερνετ αρκετα ενδιαφεροντα βιβλια σε μορφη pdf αλλα αρχιζω και εχω προβληματα με το διαβασμα, κουραζομαι υπερβολικα οταν διαβαζω στο pc και μαλον ειμαι να κανω μερικες εκτυπωσεις.. ξερει κανεις που μπορω να κανω σχετικα καλη ποιοτητας δεσιμο βιβλιων?

ΚostakourtasΜέλος
28/11/2012, 23:51:12
για δεσιμο παπουλιας...για διαβασμα e-ink

Ποιός ήρθε?

dominitrisΝέο Μέλος
29/11/2012, 13:54:15
θα πρεπει να τα κοιταξω και θα παω στο φθηνοτερο μαλον..
βρηκα μερικες εταιριες που κανουν εκτυπωση και προσπεκτους
στο ιντερνετ αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα..

Ευχαριστω!

Edited by - dominitris on 29/11/2012 13:57:27

30/11/2012, 21:00:49
Στο Θησείο στην Σαρρη 39 έκανα παλιά παρόμοια δουλειά σε πολύ καλή τιμή, υπήρχε εκεί τυπογραφείο και βιβλιοδετείο, ίσως υπάρχει ακόμα.

Αγάπη αν δεν έχω, τίποτα δεν έχω...
Plaudite, acta est fabula!
ΑναζητητήςΝέο Μέλος
25/04/2004, 04:55:46
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας, κάτι που νομίζω ότι δεν του έχει δωθεί η πρέπουσα σημασία. Αφορά το πολύκροτο χτύπημα στους δίδυμους πύργους.
Χρησιμοποιώντας απλά μαθηματικά και μερικά γνωστά στοιχεία για τους πύργους, θα αποδείξω κάποια πολυ σημαντικά πράγματα.
Καταρχήν, οι πύργοι είχαν 110 ορόφους ο καθένας, με επιφάνεια περίπου 15.240 τετραγωνικα μέτρα ο όροφος. Καταλαβαίνετε το μέγεθος του κάθε ορόφου...
Κάθε μέρα, στους πύργους δούλευαν περίπου 50.000 άτομα και άλλοι τόσοι τους επισκέπτονταν. Κάποιοι μάλιστα λένε και 70.000 άτομα.
Όταν έγινε το χτύπημα ήταν Τρίτη πρωί, ώρα αιχμής δηλαδή που οι πύργοι θα ήταν γεμάτοι κόσμο.
Πριν ξεκινήσω τα μαθηματικά, θα κάνω κάποιες λογικές υποθέσεις. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι κάτω από τον όροφο στον οποίο έπεσαν τα αεροπλάνα γλίτωσαν όλοι. Και ότι, από τον όροφο στον οποίο προσέκρουσε το κάθε αεροπλάνο, δε γλίτωσε κανένας.
Στον Νότιο Πύργο λοιπόν, το αεροπλάνο έπεσε στο διάστημα μεταξύ 82ου και 93ου ορόφου. Σε αυτό τον Πύργο τα θύματα ήταν περισσότερα αφού στον άλλο το αεροπλάνο προσέκρουσε πιο ψήλά και διέφυγαν περισσότεροι.
Η επίσημη λίστα είναι 3.000 νεκροί σε όλα τα κτίρια(συν κάποια εξωτερικά), μαζί και με τους νεκρούς των αεροπλάνων. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι 2.500 χάθηκαν στους πύργους. Ας πόύμε 1300 στο Νότιο και 1200 στο Βόρειο. Αλλού θέλω να καταλήξω.
Στο Νότιο λοιπόν, σε 28 ορόφους (110-82), σκοτώθηκαν 1300 ανθρωποι. μια απλή διαίρεση μας ωγάζει 1300/28=46 άτομα σε κάθε όροφο. 46. Για σκεφτείτε το λίγο. 46 άτομα σε μια έκταση 15240 τετραγωνικών μέτρων! Δηλαδή αναλογεί ένα άτομο για 330 τετραγωνικά μέτρα!!!! Και όλα αυτά με αρκετά μετριοπαθείς υπολογισμούς.
Ένας άλλος τρόπος που βγάζει το ίδιο συμπέρασμα είναι ο εξής. Ας πούμε οτι 25.000 δούλευαν στον κάθε Πύργο. Επίσης ας πούμε όττι εκείνη τη μέρα δεν είχε πάει κάνένας επισκέπτης(!). Άρα έχουμε 25.000/110 ορόφους- 227 άτομα ανά όροφο! Και σύμφωνα με την επίσημη λίστα και τους υπολογισμούς μου πέθαναν 46 άτομα σε κάθε όροφο πάνω από το σημείο που χτύπησαν τα αεροπλάνα... Οι υπόλοιποι; Που βρίσκονται; Να ξέφυγαν πάντως αποκλείεται, τα ασανσέρ δε λειτουργολυσαν και δεν υπήρχε πρόσβαση στις σκάλες αφού έπεσε το αεροπλάνο.
Επίσης, ούτε ο αριθμός των 2500 νεκρών στους πύργους δεν είναι σωστός αφού χάθηκαν και πολλοί πυροσβέστες και αστυνομικοί με την κατάρρευση.
Από απλές μαθηματικές πράξεις γίνεται φανερό ότι κάποιοι υπάλληλοι εταιρειών είχαν ειδοποιηθεί να μην πάνε στις δουλειές τους εκείνη τη μέρα. 3.000 όμως έμειναν πίσω,ανίδεοι για το τι τους περίμενει, θυσία, για να ικανοποιηθούν οι βλέψεις της Αμερικής.
Γιατί ο κύριος Μπους, που όταν έμαθε τα νέα για το χτύπημα βρισκόταν σε ένα δημοτικό, άκουγε επί 20 λεπτά μια μαθήτρια να του λέει ένα παραμύθι;;;
Όλα ήταν γνωστα από πριν. Πιθανόν και κάποιοι να χρηματίστηκαν για να μη μιλήσουν...
Θα ήθελα να ακούσω σχόλια...

MistiriosΜέλος
25/04/2004, 06:55:56
ΦΙΛΕ "Αναζητητής" ΓΕΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΟ. ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ... ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΧΕΡΑΝ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

GhostΜέλος
25/04/2004, 07:18:38
quote:

ΦΙΛΕ "Αναζητητής" ΓΕΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΟ. ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ... ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΧΕΡΑΝ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ... ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...! ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ ΟΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ "ΠΛΑΚΑΣ" ΜΠΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!!! ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΚΤΛ... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...

American_UFOΝέο Μέλος
25/04/2004, 12:38:08
Είχα ακούσει πως την 11η Sept δεν ήταν στους πύργους οι Εβραίοι εργαζόμενοι εξαιτίας κάποιας θρησκευτικής τους γιορτής... Γνωρίζει κανείς τίποτα περισσότερο για αυτό το θέμα ή ήταν απλά μια φήμη?

Ε.μ.ΑΜέλος
25/04/2004, 14:58:12
ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΥΦΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΙΔΟΠΟΙΗΘΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...
ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ Η ΕΒΡΑΙΟΙ?
ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ?
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ?
ΠΟΙΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ???

ΟΥΠΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ....
ΦΙΛΙΚΑ Ε.μ.Α...

GhostΜέλος
25/04/2004, 14:59:51
quote:

Είχα ακούσει πως την 11η Sept δεν ήταν στους πύργους οι Εβραίοι εργαζόμενοι εξαιτίας κάποιας θρησκευτικής τους γιορτής... Γνωρίζει κανείς τίποτα περισσότερο για αυτό το θέμα ή ήταν απλά μια φήμη?

ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ... ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ...! ΤΥΧΑΙΟ???

Edited by - Ghost on 25/04/2004 15:00:55

25/04/2004, 21:28:20
Υπάρχει μία επίσης φοβερή αλήθεια φίλε Αναζητητή!

Εχουν ανοίξει ήδη άλλα 3 (τρία) θέματα σχετικά με την 11η του Σεπτέμβρη. Με το παρόν, έχουμε 4 (τέσσερα )

Τι να μας λέει άραγε αυτός ο αριθμός;

• ΠΡΩΤΟΝ
    ότι την 11η του Σεπτέμβρη, όντως πέσανε οι δίδυμοι πύργοι, μιας και επιβεβαιώνεται από όλο και περισσότερα άτομα.
  • ΔΕΥΤΕΡΟΝ
    ότι είναι ένα πολύ πολύ σημαντικό γεγονός στην ιστορία της ανθρωπότητας, και είναι όντως αναγκαία η εξέτασή του σε μία συζήτηση.
  • ΤΡΙΤΟΝ
    εκ των δύο πρώτων, προκύπτει ότι παρόμοια σκέψη με εσένα είχε και κάποιος άλλος. Για τον λόγο αυτό, καλό είναι να χρησιμοποιούμε πριν ανοίξουμε ένα νέο θέμα τη λειτουργία Αναζήτηση

Και παραθέτω εδώ τα υπόλοιπα 3 τόπικ:
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
11 Σεπτεμβριου new york

Θα πρότεινα φίλε Αναζητητή (και υπόλοιποι συμμετέχοντες) να συνεχίσετε την συζήτηση σε κάποιο από τα παραπάνω τόπικς, δεδομένου ότι τα διπλά σε θέμα τόπικς κάποια στιγμή κλειδώνονται, οπότε ο διασκορπισμός της πληροφορίας και των απόψεων, δεν ευνοεί την πλοήγηση στα θέματα των forums.
Ευχαριστώ για την κατανόηση!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

25/04/2004, 23:20:50
Σας λεει τιποτα οτι η λεξη "σιωνιστες" αναφερεται κυριως για το εβραικο εθνος?

ΑναζητητήςΝέο Μέλος
25/04/2004, 23:56:19
Καλησπέρα φίλη Αμαλία και, μια που είσαι συντονίστρια, συγχαρητήρια για το forum.
Έχω κάποιες παρατηρήσεις. Πριν ανοίξω το θέμα, έκανα αναζήτηση στα άλλα τρία θέματα της 11ης Σεπτεμβρίου. Διαπίστωσα λοιπόν ότι αυτό το θέμα που ξεκίνησα δε θα μπορούσε να ενταχθεί ούτε προφανώς στις συμπτώσεις της 11/9, ούτε στο περί νοστράδαμου, ούτε στο ανενεργό εδώ και 2 χρόνια και αόριστο 3ο θέμα που υπάρχει. Έκρινα λοιπόν σκόπιμο τη δημιουργία ενός καινούριου θέματος. Δε νομίζω ότι είναι κατακριτέο αυτό τη στικμή που περί Ε υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά θέματα! Θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω να συνεχιστεί η συζήτηση σε αυτό το θέμα, όπως επίσης και κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτά που γράφω. Δεν είναι τόσο διαδικαστικός πια ο ρόλος ενός Συντονιστή!

26/04/2004, 01:32:40
Γειά σου Αναζητητή.

Πράγματι αυτό το οποίο αποτελεί αντικείμενο του θέματος που άνοιξες, διαφέρει από τα 3 που σου παρέθεσα. Αλλά αυτό είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που συχνά ανοίγουν πολλαπλά θέματα, ότι συχνά κάποιος θέλει να αναφερθεί σε μία πλευρά ενός αντικειμένου, η οποία δεν προσεγγίζεται από τα ήδη υπάρχοντα. Δεδομένου ωστόσο του γεγονόντος πως κάθε θέμα έχει πολλές πλευρές για να το εξετάσεις, καταλαβαίνεις πως έτσι μπορεί να δημιουργηθεί μία πληθώρα θεμάτων τα οποία είναι παρεμφερή μεν μεταξύ τους, όχι τόσο όμως, ώστε να μπορούσαν να φιλοξενηθούν στο ίδιο τόπικ. Ετσι συνέβη και με τα θέματα των Εψιλον, έτσι και με αρκετά άλλα, γιαυτό άλλωστε αν έχεις χρησιμοποιήσει τη λειτουργία της Αναζήτησης, θα διαπίστωσες και μόνος σου πως σε κάθε λέξη - κλειδί προκύπτουν αρκετά θέματα.

Ερχόμαστε εδώ στον ρόλο των συντονιστών, ειδικότερα στο κομμάτι που αφορά τον εντοπισμό των θεμάτων που κρίνονται ως ήδη υπάρχοντα. Οπως σου προανέφερα, είναι δύσκολο να είσαι απόλυτος στην κρίση σου σχετικά με το κατά πόσον ένα θέμα είναι όντως διπλό. Από την άλλη μεριά, το να υπάρχουν πολλά τόπικς με παρόμοιο θέμα δυσκολεύει όλα τα μέλη, και ως προς την επιλογή τους (για το που θα γράψουν, ή πόσο θα πρέπει να ψάξουν για να βρουν τις πληροφορίες που θέλουν), αλλά και ως προς τη γενικότερη πλοήγησή τους στη θεματολογία των forums. Αυτή τη στιγμή ο αριθμός των θεμάτων πλησιάζει τα 4.000 (αυτό που άνοιξες έχει αριθμό 3.802), κι όπως πάμε σε λίγο καιρό, θα χάνεται κάποιος μέσα στην πολλαπλότητα των θεμάτων εάν δεν υπάρχει μία στοιχειώδης τάξη. Αυτός είναι κι ο κυριότερος σκοπός της παρέμβασής μας, καθώς και η μέριμνα, να προλάβουμε κάποια διπλά τόπικ έγκαιρα να μην αναπτυχθούν τόσο ώστε κλειδώνοντάς τα, ουσιαστικά να μην εμφανίζονται στα ενεργά θέματα και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που βρίσκονται εκεί, να είναι δυσκολότερα προσβάσιμες. Επιπρόσθετα, ένας από τους στόχους μας είναι η μία γενικότερη κατηγοριοποίηση όλων των θεμάτων, μέρος της οποίας είναι και ο καθημερινός έλεγχος που γίνεται σχετικά με τα παρόμοια σε θέμα τόπικ.

Επιστρέφω στο θέμα που άνοιξες. Και που όπως σου έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, είναι ένα πολύ σημαντικό και ενδιαφέρον θέμα. Του οποίου εξετάζεις μία πλευρά, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα υπόλοιπα.
Προτείνω, εφόσον θέλεις να βοηθήσεις στην σωστότερη λειτουργία των forums να συμπεριλάβεις στην ανάπτυξη του θέματος αυτού και άλλες πλευρές - απόψεις που αφορούν την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου. Κάτι τέτοιο θα βοηθούσε πολύ, δεδομένου ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιο τόπικ, που να ασχολείται εφ'όλης της ύλης με το συγκεκριμένο γεγονός.

Εύχομαι αυτή η πρόταση να σε βρίσκει σύμφωνο, και κυρίως εύχομαι να φροντίσεις με την ενεργό συμμετοχή σου, να μπορέσει το θέμα αυτό να καλύψει θεματικά όλη την ευρύτητα του συγκεκριμένου αντικειμένου.

Το αφήνω σε εσένα λοιπόν!

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΑναζητητήςΝέο Μέλος
26/04/2004, 22:35:42
Ευχαριστώ Αμαλία.
Θα επανέλθω λοιπόν με ένα πιο αναλυτικό post για την 11/9 σε αυτο το θέμα. Μείνετε συντονισμένοι!

27/04/2004, 00:59:22
Αντε, μιας και δεν βλέπω να κλειδώνεται το θέμα, να πω και το όνειρο...

Μεταξύ μας ε; Σσσσσσσσσσ...............

Πρέπει να ήταν αρχές Σεπτέμβρη (αυτόν τον μήνα βλέπω συχνά πολύ περίεργα όνειρα). Στο όνειρο, βρίσκομαι με την οικογένειά μου σε ένα σπίτι που έχουμε κοντά στη Νέα Μάκρη (ξέρετε, εκεί που ήταν η αμερικάνικη βάση) και αγναντεύουμε τη θέα. Από την πλαγιά όπου βρισκόμαστε, αριστερά κάτω είναι η τοποθεσία όπου βρισκότανε η Αμ. Βάση και δεξιά κάτω, είναι το αεροδρόμιο του Ελ Βενιζέλου (όπως λέμε Ελ Σαλβαδόρ ). Στο όνειρο όμως, το αεροδρόμιο ήταν η αμερικάνικη βάση.
Ξαφνικά, βλέπω δύο αεροπλάνα να εμφανίζονται στον ουρανό, να ακολουθούν μία εκτός ελέγχου ελειπτική πορεία και να πέφτουν πάνω στο αεροδρόμιο - αμερικάνικη βάση, με τρομερό κρότο και φοβερή έκρηξη, τέτοια που προκάλεσε φωτιά στις γύρω περιοχές. Ολοι ανησύχησαν φοβερά και λέγανε πως σκοτώθηκαν πολλοί αμερικάνοι, και πως αυτό το χτύπημα στη βάση θα ξεσήκωνε την οργή τους, γιατί τα θύματα ήταν πολυάριθμα, και έψαχναν να βρουν τους υπάιτιους του τρομοκρατικού αυτού χτυπήματος.
Εμείς, κρυφτήκαμε σε μία αποθήκη γιατί θα ξέσπαγε - λέει - παγκόσμιος πόλεμος, όλα γύρω καιγόντουσαν, έκανε πολύ ζέστη, είχε πολύ καπνό, δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε...κι έτσι ξύπνησα.

Μου φάνηκε πολύ περίεργο όνειρο εκείνη την ώρα, αλλά δεν το συζήτησα την επόμενη ημέρα, παρά μόνο τυχαία το ανέφερα στη θεία μου, η οποία σχολίασε ότι μάλλον είχα φάει βαριά το βράδυ και ζεσταινόμουν!

Τόσο πολύ το είχα ξεχάσει, που όταν έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα λίγες ημέρες αργότερα ούτε καν έκανα την σύνδεση. Πολύ αργότερα (μετά από περίπου ένα μήνα), μου ήρθε στο μυαλό και πετάχτηκα επάνω! Πήρα και τη θεία τηλέφωνο, η οποία το θυμήθηκε αμέσως και έπαθε σοκ (όχι πολύ μεγάλο ωστόσο, γιατί τον προηγούμενο Σεπτέμβρη της είχα πει το όνειρο με τον μεγάλο σεισμό στην Αθήνα - 3 μέρες πριν γίνει - οπότε είχε συνηθίσει πια...)

Τέλος ιστορίας.
Ο επόμενος παρακαλώ

κάνε κλικ!

ΑναζητητήςΝέο Μέλος
27/04/2004, 23:40:54
Καλησπέρα και πάλι!! Πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία Αμαλία! Αλήθεια, μήπως έχεις δει, και μας το κρύβεις, κάνα όνειρο για τους Ολυμπιακούς;
Λοιπόν, στο θέμα μας τώρα. Επειδή τα γεγονότα της 11/9 είναι ευρέως γνωστά δε θα τα αναφέρω ξανά εδώ. Θα αναφερθώ όμως σε κάποια γεγονότα που δεν είναι και τόσο γνωστα:
-Στις 24/7/2001 το World Trade Center, στο σύνολο του,νοικιάστηκε για 99 χρόνια στον Εβράιο μεγιστάνα Larry Silverstein, αντί 3,2 δισεκαττομυρίων δολαρίων! Σε δραχμές; Κρατηθείτε!!! Περίπου 700 δισεκατομμύρια! Ο Silverstein μετα τις 11/9 ελπίζει να κερδίσει 7 δισεκατομμύρια δολάρια από την ασφάλεια που είχε κάνει στους Πύργους...
- Κατά τη διάρκεια του Μαίου-Ιουνίου 2001, κάποιοι από τους υποτιθέμενους αεροπειρατές της 11/9 κάνουν τουλάχιστον 6 ταξίδια στο Las Vegas, όπου συχνάζουν σε strip bar,πίνουν αλκοόλ και καπνίζουν χασίς, ενώ κάποιοι από αυτούς μάλιστα απόλαυσαν και strip show!! Το ίδιο αναφέρεται για τους αεροπειρατές και στις 10/9, μια μόλις μέρα πριν την επίθεση! Γιατί τα αναφέρω αυτά; Γιατί απλούστατα, φανατικοί Μουσουλμάνοι θα περνούσαν την τελευταία μέρα τους πάνω στη Γη, με προσευχή και ζητώντας την καθοδήγηση του Αλλάχ, όχι κάνοντας πράξεις που θα τους οδηγούσαν μακριά από τον Παράδεισο, ακόμη και αν πέθαιναν ως μάρτυρες! Μια μάλιστα υπάλληλος του bar ανέφερε ότι οι Μουσουλμάνοι περιφέρονταν αριστερά-δεξιά, σα να θέλουν να δειχτούν, ενώ δεν έχαναν ευκαιρία να κάνουν "μόστρα" τις πλαστές τους ταυτότητες!!!!
-Την ημέρα της επίθεσης, ο Warren Buffet, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου σύμφωνα με το BBC, διόργανωσε μια "φιλανθρωπική εκδήλωση" μέσα στην Αεροπορική βάση Offut της Νεμπράσκα. Ένας μικρός αριθμός μεγαλοεπιχειρηματιών παρέστη, εκ των οποίων τουλάχιστον ένας θα είχε χάσει τη ζωή του αν βρισκόταν στο WTC. Μάλιστα και ο Bush πήγε εκεί μετά την επίθεση αφού στη βάση αυτή λειτουργεί κέντρο επιχειρήσεων.
-Και πάλι στις 11/9, σύμφωνα με το Reuters και μετά από ανάλυση 32 σκληρών δίσκων που διασώθηκαν απο το WTC, αποκαλύφθηκε ότι γύρω στα 100.000.000 $, είχαν είχαν κάνει φτερά. Τα χρήματα αυτά μεταφέρθηκαν μέσω υπολογιστων του WTC, πριν και κατά τη διάρκεια της επίθεσης...
-11/9 και πάλι. Μια υπήρεσια πληροφοριών των ΗΠΑ(NRO) είχε προγραμματίσει μια άσκηση, στην οποία ένα αεροσκάφος θα έπεφτε πάνω σε ένα από τα κτίρια της υπηρεσίας, ακριβώς στις 9 το πρωι! Σύμπτωση;;
-11/9: O Bush την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε ένα δημοτικό σχολείο. Αργότερα δήλωσε: "Ήμουν έξω από την τάξη όταν είδα το αεροπλάνο να χτυπάει στον πύργο. Η τηλεόραση ήταν ανοιχτή", εννοώντας ότι το είδε στην TV. Σε μια άλλη δήλωση :"'Οταν μπήκαμε στην τάξη είχα δει το αεροπλάνο να χτυπάει στον πρώτο Πύργο", εννοώντας από την TV και πάλι. Το πρόβλημα; Η ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΤΈΔΩΣΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΥΡΓΟ!
-Μέσα στο World Trade Center 7, ένα μικρότερο κτίριο που κατέρρευσε όπως και οι πύργοι, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που ένα κτίριο χτισμένο με ενισχυμένο ατσάλι, καταρρέει. Πολλοί θέτουν το ερώτημα του πώς κατέρρευσε, αλλά εγώ θα σταθώ κάπου αλλού. Μέσα στο Building 7 φυλάσσονταν περίπου 3-4.000 έγγραφα που αφορούσαν υποθέσεις της Wall Street. όλα καταστράφηκαν. Ανάμεσα τους υπήρχαν και έγγραφα που ερευνούσαν την πτώχευση της WorldCom και τη σχέση της με τη Citigroup, σχέση που τελικά δεν αποδείχθηκε ποτέ.
Έχω αρκετά ακόμα να γράψω, θα συνεχίσω σε επόμενο post γιατί η έρευνα τρέχει!

coperroloΜέλος
28/04/2004, 10:15:20
Φίλε αναζητητή,
στο υπάρχον θέμα περί συμπτώσεων http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2917 και στη σελίδα 3 έχω παραθέσει ένα email που έστειλε δημοσιογραφικό site στον οργανισμό που ερευνά θέματα τρομοκρατικών επιθέσεων στις Η.Π.Α.
Αναφέρει αυτά που λες και εσύ περί ενοικιάσεως του συμπλέγματως των πύργων και ακόμα ρωτάει για τις ελεγχόμενες εκρήξεις σαν αυτές που γίνονται από τεχνικά συνεργεία κατεδαφίσεων, κατά τη διάρκεια καθώς και ώρες μετά από τις επιθέσεις, σε κτίρια που ανήκαν στο σύμπλεγμα αλλά δεν ήταν οι 2 πύργοι. Υπάρχει φωτογραφία όπου διπλανά, άσχετα κτίρια στέκονται, ενώ το όλο σύμπλεγμα έχει γίνει οικόπεδο.
Όσον αφορά στις θεωρίες που υπάρχουν γύρω απ'το θέμα 9/11 υπάρχει λοιπόν και αυτή περί ασφάλιστρων και μοναδικής ευκαιρίας κατεδαφίσεως εν μέσω πανικού (μιας και στην αναμπουμπούλα οι απατεώνες χαίρονται)
αντιγράφω εδώ το εκεί post μου
quote:
January 29, 2004
The National Commission on Terrorist Attacks Upon the United States
301 7th Street, SW
Room 5125
Washington, DC 20407

RE: The controlled demolitions of buildings WTC 6 & 7 on 9-11-2001

Dear Messrs. Thomas H. Kean and Lee H. Hamilton:

On 9-16-2001, 5 days after the terrorist attack on the World Trade Center, our publication La Voz de Aztlan wrote an article titled "Jewish Magnate had just signed $3.2 billion deal on WTC towers" that is published at "Silverstein Article". Today, and because of our article, we are receiving from our readership disturbing and credible information and evidence that buildings WTC 6 and 7, under the control of Mr. Larry Silverstein, were in fact brought down by controlled demolitions. We have carefully analyzed the evidence and it has convinced us that buildings WTC 6 and 7 were not brought down by the collapsing Twin Towers but were brought down purposely by other causes.

You have been charged with investigating the 911 terrorist attacks and the American people are depending on you to make a thorough and honest investigation. We are urging you to take into consideration the following evidence and make an honest report to the American citizenry on your findings.

There is indisputable evidence that the 8-story WTC 6 building imploded at 9:03 a.m. which was immediately after United Airlines Flight 175 crashed into the South Tower and before either of the twin towers had collapsed. The implosion was witnessed by millions of television viewers on CNN, a fact that you can easily verify. In addition, according to a September 18 Washington Post article, approximately 810 federal employees at the WTC 6 building were safely evacuated within 12 minutes of the first plane hitting the North Tower at 8:45 a.m..

Also, among the most puzzling events that occurred on 911 was the controlled demolition at 5:20 p.m. of the 48-story WTC 7 building. Please take the time to consider the following timeline of the 911 events:

-- 8:45 a.m. - (all times are EDT): American Airlines Flight 11 crashes into the North Tower.

-- 9:03 a.m. - United Airlines Flight 175 crashes into the South Tower.

-- 9:03 a.m. - Building WTC 6 implodes.

-- 10:05 a.m. - The South Tower collapses.

-- 10:28 a.m. - The North Tower collapses.

-- 4:10 p.m. - Building WTC 7 reported on fire.

-- 5:20 p.m. - The WTC 7 building collapses by controlled demolition.

The controlled demolition of building WTC 7 was captured by CBS cameras. The video is at CBS Video. Please notice the neat collapse from the base down pointing to the undeniable conclusion that the bearing columns at the foundation were blasted through controlled dynamite explosions. FEMA made a supposed investigation that concluded that fire from diesel fuel for emergency generators in the basement caused the collapse. As a Civil Engineer and former Senior Building Engineer for Pacific Telephone Company, I can tell you that there is no way that burning diesel fuel caused such collapse. The first criteria when designing diesel fuel tanks is to make absolutely sure that the steel/concrete storage tanks are 100% fire resistant. Also, the amount of diesel fuel in a 48-story building would not be sufficient to cause the devastating collapse that can be seen in the video.

To assist your investigation, we are providing an aerial photograph of the WTC Complex that was taken soon after the attacks.
The photograph is at WTC Complex. Please notice the distance of WTC 7 to the twin towers which makes it highly unlikely that it was hit from falling debris from the collapsing twin towers. In fact there was no reported fire at the WTC 7 building until 4:10 p.m., or over 5 hours after the collapse of the North Tower.

In addition, we received communications from Mr. Jeremy Baker expressing concern that WTC 7 was in fact purposely demolished by its owner Larry Silverstein at 5:20 p.m. on 911. As evidence, Mr. Baker provides a PBS documentary that was aired on September 2002 titled "America Rebuilds". In the documentary Larry Silverstein is heard saying, "I remember getting a call from the fire department commander, telling me that they were not sure they were gonna be able to contain the fire, and I said, 'We've had such terrible loss of life, maybe the smartest thing to do is pull it.' And they made that decision to pull and we watched the building collapse."

It is not clear what Mr. Silverstein meant by "pulling the building" but there is no doubt what control demolition experts mean by it. They mean pulling the outside walls of a building through implosions, just the way the WTC 7 building came down. Taking into consideration that Larry Silverstein received over 7 Billion dollars from insurance companies for the losses of the entire WTC Complex, which he presently controls, it is only reasonable that your 911 Commission should investigate and report to the American people the truth on those things that are not making sense concerning the WTC terrorist attacks. There is now a large number of Americans that just don't believe the current administration's version of the attacks. It is incumbent upon your commission to regain the trust that has already been lost.

Respectfully,

Hector Carreon
Publisher
La Voz de Aztlan
---------------------
Hector.Carreon@Aztlan.Net

quote: http://www.aztlan.net

My Karma ran over your Dogma

-sonap-Μέλος
28/04/2004, 10:35:55
Προταση: Φτιαξτε κεντρικες κατηγοριες θεματων στις οποιες θα υπαγονται ολα τα θεματα που εχουν ανοιχτει με το ιδιο περιεχομενο.Επειτα ο καθενας επιλεγει σε ποιο τιτλο θα γραψει!Ετσι θα ειναι μαζεμενα και τακτοποιημενα χωρις να αναγκαζεται καποιος να γραψει καπου που δεν επιθυμει,απλα επειδη ο τιτλος υπαρχει ηδη!

Παραδειγμα:

ΘΕΜΑ:11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

11 Σεπτεμβριου new york

Easy?

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

oneiric1Μέλος
28/04/2004, 12:19:58
Φίλε Αναζητητή,

Αυτά που αναφέρεις είναι συγκλονιστικά.

Ριγώ και μόνο στην ιδέα ότι όλο αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα μπορεί να ήταν «φτιαχτό» από κάποιους....

~ Ειρήνη ~
~ Love is the only truth ~

Edited by - oneiric1 on 28/04/2004 12:23:43