- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο10!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
απλα, ο τροπος σου θα μπορουσε να ηταν πιο ηρεμος... και οχι ο καπως "ειρωνικος" που μπορει να πειραξει καποιον
Πού την είδες την ειρωνία συνδίκτυε?
Φώς είδα και μπήκα. Θα έπρεπε να χτυπήσω την πόρτα? Είδα καλημέρες, είδα καλησπέρες, είδα φρούδες και μεταξωτές κορδέλες. Είδα χαχαχα και χουχουχου και είπα να γίνω του σπιτιού.
Με απογοητεύεις συνδίκτυε, λίγο χιούμορ έτσι για να σπάσει η καλημερομονοτονία.
Edited by - Spacegirl on 16/01/2011 22:23:26
απλα το τελευταιο διαστημα το ESOTERICA ασχολειται μονο με τις "επιθεσεις" και οχι με τα θεματα που διαθετει

Αφήστε με καλέ να μείνω , μου αρέσει εδώ , αστεία θα σας λέω, τον πόνο σας θα γιατρεύω μα αν δεν θέλετε και πάλι θα βρώ καινούριο μαιστράλι
quote:Γαλλιδούδα εμφανίστηκες !!!!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ FORUM
http://www.youtube.com/watch?v=CZXt-KomnAc
CHARMED
quote:
Εγώ δεν έχω καμμία σχέση με troll. Αυτό το κακοχρονεμένο με πήρε απο πίσω. Εψαχνα να πώ τον πόνο μου και το μόνο τόπικ που βρήκα να ξομολογηθώ ήταν αυτό. Είδα περί ανέμων και υδάτων και είπα να μπώ και να πώ.
Αφήστε με καλέ να μείνω , μου αρέσει εδώ , αστεία θα σας λέω, τον πόνο σας θα γιατρεύω μα αν δεν θέλετε και πάλι θα βρώ καινούριο μαιστράλι
απο εμενα δεν "κινδυνευεις" παντως... δεν ειμαι ουτε διαχειριστης, ουτε συντονιστης...
αφου σ' αρεσει λοιπον εδω, σου ευχομαστε τοτε καλη διαμονη ![]()

quote:
απο εμενα δεν "κινδυνευεις" παντως... δεν ειμαι ουτε διαχειριστης, ουτε συντονιστης...αφου σ' αρεσει λοιπον εδω, σου ευχομαστε τοτε καλη διαμονη
Eυχαριστώ καλέ μου. Γιατί να κινδυνεύω όμως δεν έκανα κάτι κακό.
quote:
padulini που ήσουνα μαναράκι μου. Αχουτο μωρέ
εδώ είμαι γιαυράκι μου σού έλλειψα ? ![]()
CHARMED