ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Συνειδητά Όνειρα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Συνειδητά Όνειρα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Stalker34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
StalkerΝέο Μέλος
02/12/2003, 15:52:22
Χαιρετίσματα σε όλους εκεί έξω...

Έχω ακούσει τώρα τελευταία για τα Συνειδητά Όνειρα και το θέμα
μου κίνησε την περιέργεια.Θα παρακαλούσα όποιον εκεί έξω ξέρει
κάτι να το μοιραστεί μαζί μου.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

oneiric1Μέλος
02/12/2003, 16:00:02
Φίλε Stalker,

Το θέμα υπάρχει ήδη. Για ρίξε μια ματιά μήπως βρεις κάποιες πρώτες απαντήσεις:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=839

Φιλικά

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

StalkerΝέο Μέλος
02/12/2003, 16:16:17
Ευχαριστώ για την πληροφορία.

demosthenisΜέλος
15/02/2003, 02:04:04
ξερει κανεις τι υπαρχει κατω απ'το τυμπακι στην κρητη...

D.Β15

15/02/2003, 02:27:45
TI EINAI TO TYMPAKI????
KAI TI MPOREI NA YPARXEI APO KATO TOU,GIA NA KATALAVW DILADI..

indigo_boyΜέλος
16/02/2003, 01:43:08
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΥΡΓΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ.ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ
ΦΙΛΙΚΑ

SilverwolfΜέλος
16/02/2003, 13:02:34
ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ demosthenis ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.
ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ?
ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ...

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

16/02/2003, 13:33:04
XM..EMATHA KAI GEOGRAFIA
LOIPON,STO SIMERINO MATHIMA EMATHA OTI TO TYMPAKI,EINAI PERIOXH STHN
KRITH!
TWRA MENEI NA MATHW(OUME)AFOU MAS PLIROFORISEI O KALOS MAS FILOS
DEMOSTHENIS,TI YPARXEI ''KATO'' APO AYTO.........
EIMAI POLI PERIERGOS..

radamanthisΝέο Μέλος
16/02/2003, 13:46:20
Γεια σας.
Ειμαι απο Κρητη, και το χωριο μου ειναι σχετικα κοντα στο Τυμπακι.
Ομολωγω, δεν εχω ακουσει ποτε τιποτα παραξενο γι αυτο το μερος. Ειναι απλα μια πεδιαδα οπου υπαρχουν χιλιαδες θερμοκηπια και επιπλεον κατα τη διαρκεια της Γερμανικης Κατοχης οι Γερμανοι ειχαν εγκαταστησει εκει δικο τους στρατιωτικο αεροδρομιο.
Αλλα κυριε Demosthenis πες μας τι εχεις ακουσει για το Τυμπακι για να μας φυγει και η περιεργεια
ΜΕ εκτιμηση Ραδαμανθυς

"ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ"

CronosΜέλος
16/02/2003, 17:58:18
αγαπητέ demosthenis

με έχει φάει η περιέργια. Απ'όσο μπορώ να καταλάβω αναφέρεσαι σε αρχία ελληνικά κειμήλια ή σε κάτι σχετικό με εξωγήινους...

Μάτια... Παρατηρούν... Δεν μπορούν να δουν...

iairaΜέλος
16/02/2003, 19:49:43
Ξέρω το μέρος πολύ καλά, μιας και έχω περάσει αρκετά καλοκαίρια εκεί, και είχα στενή επαφή με τους ανθρώπους που μένουν εκεί.
Δεν έχω ακούσει κάτι το παράξενο για το Τυμπάκι πρωσοπικά.
Πριν από δύο χρόνια ο γιός μου άκουσε σε διπλανή παρέα από εκεί που καθόταν να μιλάνε για υπόγεια, αλλά μόνο αυτό και δεν είχε δώσει σημασία...
Αλήθεια αυτό που λες είναι ενδιαφέρων... μπορείς να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες;
Φιλικά...

Υγ.. και μόλις τώρα που μίλησα με ένα γνωστό μου που είναι από το Τυμπάκι και τον ρώτησα, μου είπε ότι ξέρει ότι υπάρχουν κάτι υπογεια κάτω από το αεροδρόμιο για το αεροδρόμιο και δεν ξέρει κάτι άλλο...
αυτά...

Edited by - iaira on 16/02/2003 20:10:02

demosthenisΜέλος
17/02/2003, 00:08:10
ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΗΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ(ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ IAIRA -ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΩΡΑ )
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ''ΣΗΡΑΓΓΕΣ''ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ Η ΚΑ8Ε ΜΙΑ...ΠΕΡΙΛΗΠΤΗΚΑ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ 1992 ΟΜΑΔΑ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΄΄ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ''ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ... ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ!!!ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΣΕ ΕΥ8ΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΩΡΑ!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.

D.Β15

indigo_boyΜέλος
17/02/2003, 00:21:18
ΦΙΛΕ demosthenis ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΓΟ ΒΗΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ.ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΣΥΡΑΓΚΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΝΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΡΑ Η ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ?

17/02/2003, 01:00:08
ΧΜ!...ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΑ!
ΤΥΜΠΑΚΙ!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ!ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ?
ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΡΧΕΤΥΠΟ-Π.ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ...
ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ !
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ....
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙ...ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ...
ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ (ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ )ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΝΤΑΙΝΙΚΕΝ!Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΦΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΜΑ ΚΑΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ...ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΝΤΑΙΝΙΚΕΝ, ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ...ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΑΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ..ΜΙΝΩΑ!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΕΝΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ(!),ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ...("ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΤΕΤΟΙΑ!")
ΘΥΣΑΥΡΟΙ+
ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ 'ΚΟΙΜΟΤΑΝ' Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΙΝΩΑΣ!!!!
...Ο ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ...

ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ 'ΜΥΗΤΙΚΗ'ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ...ΝΤΑΙΝΙΚΕΝ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...
(ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ...ΓΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ..ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ +ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ...)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ.ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΛΗ...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ!ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΓΕΥΤΗΚΑ!ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΠΟΤΕ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΡΙΞΑ ΛΙΓΕΣ ΑΧΤΙΔΕΣ ΦΩΤΟΣ....

ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΜΕΣΑΣΟΥ ... AΛΗΘΕΙΕΣ."
ΑΤΜΑ

indigo_boyΜέλος
17/02/2003, 02:03:43
TO ΤΥΜΠΑΚΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΜΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ ΕΔΩ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ SITE ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ http://www.crete.tournet.gr/MainArea.jdp?ID=141 ΦΑΙΣΤΟΣ http://www.crete.tournet.gr/MainArea.jdp?ID=143 ΜΑΤΑΛΑ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ http://www.dilos.com/region/crete/mata_map.html
quote:
Μαζί με τον παραλιακό οικισμό Κόκκινο Πύργο, 1,5 χλμ Δ, αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο παραγωγής πρώιμων κηπευτικών του νομού Ηρακλείου. Οι εγκαταστάσεις των θερμοκηπίων (εκατοντάδες στρέμματα) και του αεροδρομίου, που φτάνουν ως τη θάλασσα, περικλείουν ασφυκτικά το Τυμπάκι, αλλοιώνοντας κάθε φυσική ομορφιά. Μοναδική «παρηγοριά» το γραφικό, ακόμα, λιμανάκι του Κόκκινου Πύργου και οι οικισμοί Καμηλάρι και Καλαμάκι, 5 χλμ Ν, που έχουν μπει στο δρόμο της τουριστικής ανάπτυξης. Έχει 5.605 κατοίκους και απέχει από το Ηράκλειο 64 χλμ ΝΔ. Κοντά στο Τυμπάκι, 4,5 χλμ Α, είναι το χωριό Βώροι, με σχεδόν ανέγγιχτη την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Τα σπίτια παλιά, πετρόχτιστα με ανάγλυφα υπέρθυρα και καμάρες, συντηρούνται από ομάδα αρχιτεκτόνων. Από το Τυμπάκι ο δρόμος -εύκολος στην οδήγηση- συνεχίζει για Αγία Γαλήνη, 13 χλμ ΒΔ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ

ITNOSΜέλος
17/02/2003, 02:10:22
quote:

ξερει κανεις τι υπαρχει κατω απ'το τυμπακι στην κρητη...

D.Β15

A Crashed U.F.O.

indigo_boyΜέλος
17/02/2003, 02:15:49
http://www.kairatos.com.gr/afieromata/lavirintoskritis.htm ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο demosthenis

Edited by - indigo_boy on 17/02/2003 02:17:36

17/02/2003, 13:25:23
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΙΩΔΕΣ ΑΓΟΡΙ...

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ

indigo_boyΜέλος
17/02/2003, 15:56:07
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΤΜΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΡΔΟΜΙΟ ΤΟΥ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ

17/02/2003, 16:15:51
...ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΙΝΤΙΓΚΟ...
ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η 'ΕΛΕΥΣΙΣ'!
(ΕΞΑΛΛΟΥ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΙΤΩΣΕΙ!)
ΜΑ ...ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΩ ΑΠΟ... ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ...

ΦΩΣ+ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ

"ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
ΠΟΥ
ΑΕΝΑΑ
ΓΥΡΙΖΕΙ
ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...
ΨΑΞΕ ΜΕ...
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ
ΑΤΜΑ