- H ((Q_Q)),Ο κος K. ,Ο ΕρμΑφροδιτος+το κηρυκειον - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Δεν μπορώ ν’ αγνοήσω όμως και αυτά που αναφέρεις, ότι μπορείς να «φταις» εσύ με την συμπεριφορά σου & φυσικά τα όσα γράφει η/ο φίλη/ος Iolie.
Το έχω αναρωτηθεί χιλιάδες φορές, πως είναι δυνατόν να «επηρεάζουμε» τα γεγονότα με το πως αισθανόμαστε! Έτσι συμβαίνει και σε ‘μενα! Υπάρχουν στιγμές που νομίζω ότι αυτο-γκαντεμιάζομαι, σε σημείο που ν’ αναρωτιέμαι εάν οι αρνητικές μου σκέψεις έχουν την δύναμη να καθορίζουν τα γεγονότα και να είναι εις βάρος μου. Το ίδιο συμβαίνει και κάθε φορά που «αφήνομαι» στα δεδομένα με μία θετικότητα και τελικά όλα λειτουργούν σωστά!
Αμ, το άλλο (προσωπικά για ‘μένα είναι απίστευτα εκνευριστικό και προσπαθώ να το «διορθώσω»!) που μου συμβαίνει (ίσως και σε κάποιους άλλους): το να έχω φτάσει σε σημείο να «φτύνω» (ας πούμε) όταν τα πράγματα πάνε καλά για μένα! Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό… φόβος του αγνώστου… ενοχές… ή απλή ανοησία???!!!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Ειχα παρει το αμαξι από το συνεργειο οπου μολις ειχα κανει σερβις και ξεκινησα για ταξιδι. Στο δρομο καταλαβα οτι δεν μου αρεσε πως επιαναν τα φρενα. Οταν γυρισα το ξαναπηγα συνεργειο και μου λενε: Θελουν αλλαγμα τα τακακια! Εγω σκεφτηκα πως ειναι δυνατον αφου μολις ειχα κανει σερβις! καταλαβα οτι κατι περιεργο συμβαινει εδω, κατι που δεν ειναι φυσιολογικο. Και, που λες, γυρναω και λεω στον τεχνικο με εντονο υφος" Τι ειπες ρε αλητη?? Εγώ δεχομαι απαντησεις μονο μεταφυσικου περιεχομενου!!!" Πήρα το αμαξι αγανακτισμενος και εφυγα. Με το που παω σπιτι, μαζευω κατι φιλαρακια, κανουμε επικληση πνευματων και καλεσαμε εναν φιλο που οταν ζουσε δουλευε σε συνεργειο... Ερχεται ενα πνευμα , μπαινει κατω από το αμαξι, το φτιαχνει και αυτο ηταν! Ακους εκει να μου πει ο ασχετος οτι ηθελαν αλλαγμα τα τακακια? Οποτε μην στεναχωριεσαι! Κανε το ιδιο και δεν θα χασεις!
quote:
Με το που παω σπιτι, μαζευω κατι φιλαρακια, κανουμε επικληση πνευματων και καλεσαμε εναν φιλο που οταν ζουσε δουλευε σε συνεργειο... Ερχεται ενα πνευμα , μπαινει κατω από το αμαξι, το φτιαχνει και αυτο ηταν! Ακους εκει να μου πει ο ασχετος οτι ηθελαν αλλαγμα τα τακακια? Οποτε μην στεναχωριεσαι! Κανε το ιδιο και δεν θα χασεις!
Με κούφανες windex! δηλαδή μήπως μπορείς να μας δώσεις τις συστάσεις του πέύματος που κάλεσες μπας και γλυτώσουμε και τα έξοδα των συνεργείων? Μήπως ξέρεις και κανέναν υδραυλικό ή άλλον τεχνίτη που ξέρει από καλοριφέρ αφού όλα είναι τόσο απλά?
Yiannka εσύ τι λες για αυτή τη λυση για το μπαμπριζ σου? Τουλάχιστον θα γλιτώσεις τα εργατικά...
re su yiannaka mpas kai sou kanoun plaka tipota
filarakia sou kai sto spane kathe treis kai ligo?
filika savel