- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αντι να κανεις τις αποριες σου εδω που δεν προκειται να λαβεις ικανοποιητικη απαντηση κατα τη γνωμη σου, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ. ΓΚΙΟΛΒΑ ΕΦΟΣΩΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?
Ολο κ καποια παραπανω αποδειξη θα εχουν να σου δωσουν αν κ δεν βρισκω το λογο γιατι καποιος να ασχοληθει κ να δινει απο εδς κ απο κει αποδιξεις..εγω τουλαχιστον αν ημουν ο κ. Γκιολβας σημασια δεν θα εδινα στο να δωσω αποδιξεις γιατι θα ειχα στο μυαλο μου να καταφερω απλως το δικο μου σκοπο οποιος κ αν ειναι αυτος...
Εχω διαβασει σε καποια συνεντευξη κ το σε ποιο πανεπιστημιο σπουδασε και το πως ενω ηταν φοιτητης παρολαυτα οι καθηγητες του θεωρουν οτι εκεινος ο ιδιος τους διδαξε αλλα δεν θα καθησω να στα αντιγραψω ολα αυτα εδω μεσα γιατι πιστευω οτι αρκετα τον χλευασατε κ για μενα ειναι σπουδαιος ανθρωπος κ δεν θα δωσω τροφη στα ανουσια σχολια σας που στο κατω κατω κανεναν δεν βοηθανε στο να επιτευξει το σκοπο που ειμαστε ολοι μας εδω..μηπως ξεχασες ποιος ειναι αυτος ο σκοπος???????
Μηπως διακυρητουμε ολοι οτι ειναι η εσωτερικη μας αναζητηση?
Που κολλαει τωρα το τι εκανε ο κ. Γκιολβας με την εσωτερικη σου αναζητηση δεν μπορω να καταλαβω...
Δυστηχως η ευτηχως για να παρεις απαντησεις ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ Κ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...αν θελεις κανε το αλλα μην περιμενεις απαντησεις απο εδω..
Βεβαια μη ξεχνας οτι ορισμενα πραγματα ειναι ΑΠΟΡΡΗΤΑ K κανεις απο αυτους τους κυριους που θα συναντησεις στο ερευνητικο κεντρο ισως να μη νοιαζεται για το τι θα πιστεψεις τελικα εσυ η ολοι εμεις...
quote:
Ας γραψει επιτελους καποιος απο εσας που ξερετε τα παντα περι αποκρυφων επιστημων και επιστημονων,σε πιο πανεπιστιμιο σπουδασε ο γκιολβας και ποτε?πανω σε τι τομεα ηταν το βασικο του πτυχιο?τι τιτλο ειχε η διδακτορικη του διατριβη και που εγινε?ποσα επιστημονικα συνγραμματα εχει εκδωσει,με τι ασχολουνται και ποτε εχουν εκδοθει?διαφωτιστε μας για την καριερα του στην ΕΒΟ και στην ΠΥΡΚΑΛ..τι θεση κατειχε και τι ερευνες εκανε εκει?(Με στοιχειωδης αποδειξεις παρακαλω..)Εσεις λοιπον που μπαινοβγαινετε στο υπερ-εργαστηριο του και σας ενημερωνει για το διαστημοπλοια κτλ,μπορειται να τα μαθεται ευκολα τα παραπανω.Ας μας εξηγησει πανω-κατω πως δουλευει το μηχανημα για τα τσιγαρα,δεν ειμαστε τοσο χαζοι...κατι θα καταλαβουμε..
Δεν εχει νοημα να μπαινει καποιος και να γραφει 'Ο γκιολβας εφτιαξε ιπταμενο δισκο'.Και που το χερεις εσυ ρε φιλε δηλαδη σε πηγε βολτα με το εργαλειο στην ανδρομεδα?η μηπως το διαβασες στου φουρακη,το ακουσες και απο τον γκιολβα στην πανια και το πιστεψες?
Θα μου πειτε και τους κωαντικους τους κοροϊδευαν παλια...αλλα οι ανθρωποι καναν σοβαρες ερευνες και μετα απο καμποσα χρονια μπορεσαν να αποδειξουν πειραματικα τις θεωριες τους.Ο γκιολβας δεν εχει καν θεωριες για να αποδειξει!πειτε μοθ μια!το 'Γεια σας κατασκευασα ιπταμενο δισκο' δεν αποτελει θεωρια..πανς σε ποια θεωρια στηριζεται δηλαδη η αντιβαρυτητα?για να ακουσουμε? Ελπιζω να καταλαβαινεται οτι μεχρι να δωθουν καποιες απαντησεις (απλες ειναι..) οτι δηλςσεις κανετε εδω μεσα ειναι ανουσιες...
Ευτυχώς που υπάρχει και ενας (τούλάχιστον) ρεαλιστής στο φόρουμ αυτό. Σε γενικές γραμμές φιλε μου και εγώ συμφωνώ μαζί σου. Το μονο που θελω να προσθέσω ειναι οτι είμαι σε θέση να γνωρίζω πως προχωρημένα πειράματα σε τεχνολογίες αντιβαρύτητας και ιπτάμενους δίσκους αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν σε ευρεία κλίμακα - δυστυχώς - οι ΗΠΑ (σε μυστικές εγκαταστάσείς πάντα). Το κοστος τέτοιων ερευνών ειναι αστρονομικό πραγματικά (σχεδον 1 τρις δολλάρια το χρόνο). Αυτό το αναφέρω για να καθήσουμε ολοι να σκεφτόυμε πόσο "λογικό" ειναι ενας ανθρωπος ειτε λέγεται Γκιολβας ειτε οπως αλλιώς να μπορεί μονος του με 5-10 μηχανικούς και ανύπαρκτη χρηματοδότηση να πειραματίζεται με τέτοιες τεχνολογίες. Δεν αμφιβάλλω οτι μπορεί να ειναι εξαιρετικος ανθρωπος όπως αναφέρουν καποιοι φίλοι (δεν τον γνωρίζω προσωπικά) και του εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση, αλλά ... ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

quote:
Tελικά κανείς δεν ξέρει πως λειτουργεί αυτό το μηχάνημα για τα τσιγάρα?"Τάδε έφη Avallon"
Για τα τσιγάρα ενδιαφερόμαστε ή για το δίσκο ???
Φυσικά από κάποιο έγκυρο έντυπο η ψηφιακό τύπο.
Γιατί αν πρέπει να πιστέψουμε κάποιον επιστήμονα για τις ιδέες του θα πρέπει να ξέρουμε και το επίπεδο της δουλείας και αν αυτός είναι αποδεχτός απτήν επιστημονική κοινότητα και όχι από θαυμαστές του.
Δεν θέλω να κατηγορήσω τον κύριο Γκιόλβα αλλά δεν είναι κάπως «ταπεινωτικό» να βγαίνει σε εκπομπές της κα Πάνιας.
Υπάρχουν τόσα πράγματα για να αποδείξεις κανείς τις θεωρίες του. Μπορεί να πραγματοποιήσει διαλέξεις η δημοσιεύσεις στον επιστημονικό τύπο. Θα ήταν καλό να ξέραμε αν υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες για τον κ Γκιολβα και που μπορούμε να τις βρούμε. Φυσικό δεν είναι όταν συμφωνούμε με κάποιες θεωρίες κάποιου επιστήμονα (αφού πολλοί από εμάς δεν έχουν την γνώση να αξιολογήσουν τις θεωρίες του)τουλάγιστον να γνωρίζουν το κύρος του;
Πάντως καλά να είναι ο άνθρωπος.
Νευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα. Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ' αυτά και ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια. Jerome Lawrence
Ημουν μαζι με την Κωνσταντινα στην συζητηση με τον κ.Γκιωλβα.Μετα μιας ωρας συζητησης ηρθε και καθησε μαζι μας και ενας γιατρος,με τον
οποιο εχω τηλεφωνικη επαφη.Εγω δεν εχω πολλες γνωσεις σε αυτα που γραφεται, και η συζητηση εγινε σε πολιτηκα θεματα.Εχει μεγαλη πικρα
απο τα μεγαλα 2 κομματα,οτι τα εχουν ξεπουληση ολα<με στοιχεια,και επειδη ξερω καποια πραγματα,καταλαβα οτι ξερει πολλα>οτι δεν ειναι
πατρειωτες.Οτι αφηνουν τη νεολαια χωρις μωρφοση,παραχαραζετε η ιστορια μας,για τους εβραιους που κατεχουν το 87 τις εκατο απο το χρυσο της γης και πολλα αλλα.Για βιβλια τον ρωτησα,μου ειπε Κεραμυδας
Γεωργιαδηδες κ.λ.π.ειναι εμποροι<τον Κεραμυδα τον χαστουκησε καποτε>,
για Φουρακη οτι ειναι φιλος του,αλλα και αυτος γραφει καποια πραγματα
που δεν ειναι σωστα<του ειπε καποτε ρε Γιαννη μηπως σε ταιζουν?>.
Σε ερωτηση τι να ψηφηζουμε,και τι βιβλια να διαβαζω?
Μου ειπε μικρα κομματα ωστε να ελενχει ο ενας τον αλλον,να φοβονται να κλεβουν.Για βιβλια μου ειπε να τον παρω τηλ. να μου πει μερικα,γιατι ολα ελεγχονται,βιβλια ΜΜΕ.Μονο το ΔΑΥΛΟ μου ειπε οτι αυτοι που το βγαζουν ειναι πατρειωτες.Σε ερωτηση γιατι δεν γραφει αυτος κανενα βιβλιο? Ειπε εαν βγαλει η θα τα αγορασουν ολα η θα τον καθαρισουν,και δεν ειναι καταληλος χρονος τωρα.Εχει αφησει διαθηκη και θα εκδοθουν καποτε.Παιδια αυτα περιπου και πολλα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα.Με την Κωνσταντινα ειπαν και αλλα,αλλα μηλησαν και ιδιαιτερως για λιγα λεπτα.
Η εικονα που μου εδωσε δεν ειχε καμμια σχεση με τα 80 χρονια.
Μεγαλη αγαπη για την πατριδα και τους νεους.
Του ευχομαι περαστηκα
σε κανενα σημείο δεν έχει γίνει αναφορά για το πανεπιστήμιο στο
οποιο τελείωσε ο κο. Γκιολβας. Η αληθεια ειναι οτι κανεις δεν γνωρίζει. Την nicopal την εχω δεί απο κοντα, οταν επισκεφτηκα το εργαστηρι του μαζι με αλλα δυο παιδια. Οταν τον ρώτησα για τις σπουδες του, αλλαξε θέμα, μετα απο 1 ωρα ξενάγησης, φευγοντας η φίλη μου ξαναρώτησε τον κο Γκιολβα για τις σπουδες του και ενοχλημένος απάντησε "να'χα τα νιατα σου να σπουδαζα ξανα κορίτσι μου"
Ασχολούμε με τον κο Γκιολβα εδω και 5 χρόνια οταν ημουν ακόμα φοιτήτρια στο Imperial College του Λονδίνου.
Ορισμένα κατασκευασματα, ναι είναι δικά του. Οσο αφορα τα σοβαρα θέματα ο ιδιος δεν παίρνει θέση.
Λοιπον, για να μην κουράζω, Ο κο Γκιολβας είναι ενας σοβαρός επιστήμονας του οποιου το έργο εχει αμφισβητηθει ανέκαθεν. Ειναι μια ιστορία με πολλα παρακλάδια, πολλα τα ερωτήματα διχως απάντηση.
Παιζετε ενα παιχνίδι μυστικότητας. Στρώνουν το χαλι και επειτα παραμορφώνουν την αλήθεια. Πιστέυω οτι αποσκοπουν κάπου...πότε θα μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει...ο καθένας μας δέχετε και επεξεργάζεται διαφορετικά τα ίδια μυνήματα που λαμβάνουμε καθημερινά.
Ας ελπίσουμε σε γρήγορη ανάρωση του κο Γκιολβα και εμεις εδω στο Forum να'μαστε όλοι καλα και να συνεχήσουμε να 'τρωγόμαστε' και το πιο σημαντικό να ανταλάζουμε απόψεις...και να μαθαίνουμε.
Μην περιμένεις το αύριο να πεις Σ'αγαπώ
Δεν ειχα σκοπο να τα παραθεσω εδω αλλα συντομα θα επιστρεψω με παραθεση για τις σπουδες του κυριου Γκιολβα, γιατι δεν μπορω να βλεπω αλλη παραπληροφορηση.
Μεχρι τοτε υπομονη...