ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ευχηθειτε μου καλη τυχη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ευχηθειτε μου καλη τυχη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

huopoios31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/08/2005, 01:47:21
huopoios, με μπέρδεψε το γένος για αυτό και το ανέφερα.
Καλή επιτυχία πάντως!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

stratis79Μέλος
21/08/2005, 01:56:45
Καλη επιτυχία και να μην ξεπουλήσεις τον εαυτό σου όπως άλλοι για να καταξιωθείς στο χώρο. Αν είσαι καλός, δε θα χαθείς. Και πάλι όλα καλά εύχομαι.
huopoiosΝέο Μέλος
21/08/2005, 02:09:35
αυτο το εχω υπ οψιν μου.με ενδιαφερει η γνωση μασα απο την σπουδη.δεν ξερω καν αν θα υπαρξει πορεια μεσα στο χωρο.οποιος εχει μελετησει θεατρικα εργα θα καταλαβαινει ατο που θα πω "το θεατρο μας κανει καλυτερους ανθρψπους".ειτε το παρακολουθουμε ειτε το σπουδαζουμε,αρκει να μην μενουμε στην επιφανεια.
ευχαριστω.

ειμαι μονη μου,κρυωνω...

stratis79Μέλος
21/08/2005, 02:22:02
μεγάλη υπόθεση η ποιότητα στο θέατρο γιατί όπως βλέπεις σήμερα ένας Τσάκωνας, ένας Μουστάκας κι ένας Ψάλτης έμειναν να παίζουν κάθε χρόνο στο ΠΕΡΟΚΕ την ίδια επιθεώρηση (με χυδαίους διαλόγους) αλλάζοντας τον τίτλο...
21/08/2005, 02:23:24
Μα το θέατρο δεν είναι εύκολο πράγμα.
Τις πιο πολλές φορές, αν όχι όλες, απαιτεί αρκετό μυαλό για να το καταλάβεις και να κατανοήσεις το έργο που παίζεται.

stratis79Μέλος
21/08/2005, 02:30:08
προσωπικά έχω χρόνια να πάω θέατρο και δε γνωρίζω, ένας που πάει όμως μπορεί να μας αν ο κοσμός μαζεύεται στις επιθεωρήσεις και τις σεξοκωμωδίες ή αν πηγαίνει και σε καλύτερα ποιοτικά έργα;
huopoiosΝέο Μέλος
21/08/2005, 03:32:20
stratis79,δτστυχως ςχεις δικιο....
το μονο παρηγορο ειναι πως το μεγαλυτερο ποσοστο απο τους νεους θεατες επιλεγουν την ποιοτητα.
το ασχημο ειναι οτι δεν πανε πια θεατρο οι ανθρωποι.ισως ειναι ακριβο(διαφωνω αν αναλογιστουμε το οφελος και την ποιοτητα της διασκεδασης και συγκρινουμε τι πληρωνουμε για αλλου τυπου διασκαδαση...),ισως φταιει και η εποχη μας μιας και αρεσκομαστε σε αναλωσιμα κι ευκολοχωνευτα πραγματα...

ειμαι μονη μου,κρυωνω...

21/08/2005, 03:35:47
Αναλόγως με τα γούστα του καθένα μας.
Αν τον άλλον τον αντιπροσωπεύουν οι επιθεωρήσεις και τον ξεκουράζουν, θα πάει σε αυτές.
Αν τον ενδιαφέρει η ποιότητα, θα πάει σε ένα πιο σοβαρό θεατρικό έργο.

huopoiosΝέο Μέλος
21/08/2005, 03:50:32
το θεμα ειναι ποιος ειναι ο ρολος του θεατρου και ποια η ευθυνη των ηθο-ποιων ,των σεναριογραφων και ολων οσων ταχτηκαν να υπηρετουν την τεχνη του θεατρου.
εξαλλου η επιθεωηρηση ειναι το πιο αμεσσο ειδος θεατρου σε σχεση με τον θεατη και σκοπος της ειναι να τον αφυπνιση -οχι προπαγανδιστικα- και να τον παρακινησει να παρει θεση για οσα συμβαινουν γυρω του και να μην μενει απραγος.
κοιτα ομως που καντετησε τα τελευταια χρονια φτηνη κοποια των επιθεωρησεων απο την εποχη του 45,επαναληψη ξευτισμενων και χιλιοειπομενων αστειων και ανεκδοτων,ασκοπη χρηση της βωμολοχιας για να προκαλεσει με το ζορι γελιο κι ενε κοινο το ιδιο αδιαφορο οπως πριν την παρασταση...

ειμαι μονη μου,κρυωνω...

huopoiosΝέο Μέλος
21/08/2005, 03:54:29
τα ορθογραφικα μου και τα λαθη βιασυνης μου ειναι απιστευτα!!!!

αλλα,Dying_Incubus,οπως μου εξομολογηθηκες σε καποιο αλλο θεμα εσυ φταις γι αυτο που με τις "μαγικες" σου δυναμεις σαμποταρεις το πληκτρολογιο μου.....
ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ειμαι μονη μου,κρυωνω...

21/08/2005, 04:02:29
Α, εγώ ευθύνομαι μόνο για το δικό μου!
Είμαι αθώος για τα υπόλοιπα!