- Ψυχοτρονική τεχνολογία... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
...αφορμή για να βάλω αυτό το θέμα, στάθηκε η παρακολούθηση απο ένα μικρό τηλεοπτικό κανάλι, μιας εκπομπής στην οποία ένας γνωστός φίλος και μέλος αυτού του φόρουμ (δεν θα αποκαλύψω το όνομά του γιατί πιθανόν να μην το επιθυμεί, αλλά θα ήταν χαρά μου αν παρενέβαινε στο θέμα) παρουσίασε κάποιες μηχανικές κατασκευές, οι οποίες όμως λειτουργούν και με ψυχική ενέργεια. Δηλαδή πέρα απο το μηχανικόν μέρος της κατασκευής, υποτίθεται ότι χρειάζονται και την κατάλληλη ψυχοενεργειακή τροφοδότηση για να λειτουργήσουν. Οι συσκευές αυτές είθισται να ονομάζονται και ψυχοτρονικές συσκευές...
Μια απο τις κατασκευές που παρουσίασε είναι ένα σχέδιο του Ιερώνυμους και ονομάζεται "Μηχανή των Ευχών". Αυτή η συσκευή σύμφωνα με τον εμπνευστή της, υποτίθεται ότι μπορεί να μετατρέπει την επιθυμία του χρήστη της σε εκπεμπόμενη κυματομορφή και στέλνοντάς την στην ατμόσφαιρα, "κάποιος" ή "κάποιοι" λαμβάνουν το μήνυμα και η ευχή πραγματοποιείται.
Ο κατασκευαστής της και πολλοί που την έχουν χρησιμοποιήσει διατείνονται ότι η συσκευή λειτουργεί!!!
Ο φίλος που την παρουσίασε στην εκπομπή κράτησε σαφείς αποστάσεις και απο την πλευρά των σκεπτικιστών που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα της συσκευής, αλλά και απο την πλευρά των υποστηρικτών της, αναφέροντας και τις δύο απόψεις χωρίς να πάρει θέση υπέρ καμίας απο τις δύο...
Παρουσίασε και άλλες ψυχοτρονικές λεγόμενες συσκευές, οι οποίες ήταν κι αυτές ενδιαφέρουσες, αλλά εγω εστιάζομαι στην συγκεκριμένη κατασκευή και έκανα μερικές σκέψεις εφόσον το σύστημα αυτό λειτουργεί.
Η κατασκευή για να λειτουργήσει έχει ένα τμήμα το οποίο αποτελείται απο δυο μεταλλικές πλάκες, οι οποίες σχηματίζουν ένα διάκενο ανάμεσά τους και εκεί ο χρήστης τοποθετεί ένα χαρτί με την επιθυμία του γραμμένη.
Το όλο σκηνικό φαίνεται ολίγον "κουφό" αλλά με έβαλε σε κάποιες σκέψεις. Αν αυτή η συσκευή έστω και με κάποιον διαφορετικό τρόπο λειτουργεί και αν θα μπορούσε να κατασκευαστεί σε μέγεθος τέτοιο που να μπορεί να επηρεάζει όχι έναν άνθρωπο αλλά ένα μεγάλο τμήμα μιας πόλης, δεν θα μπορούσε κάποιος ο οποίος θέλει να περάσει κάποια μηνύματα ή να έχει κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα πάνω σε μεγάλες πληθυσμιακές μάζες, να βάλει περιμετρικά μιας πόλης μια διάταξη τέτοιων ψυχοτρονικών συσκευών ώστε να δημιουργεί πραγματικότητα συμφέρουσα προς αυτόν;
Σκεφτείτε πως αν κάτι τέτοιο μπορεί να λειτουργήσει, πόσο ωφέλιμο θα μπορούσε να φανεί σε μια εξουσία η οποία θα ήθελε να χαλιναγωγήσει τις μάζες που εξουσιάζει.
Θεωρώ το θέμα πολύ σημαντικό και θα ήθελα αν κάποιοι έχουν ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι της έρευνας, να μας πουν την δική τους γνώμη ή εμπειρία, αν έχουν...
Θα παρακαλέσω και πάλι τον αγαπητό φίλο ο οποίος μίλησε στην εκπομπή, αν έχει την επιθυμία και την ευγενή καλοσύνη να μας αναπτύξει λίγο περισσότερο το θέμα μια κι εγω δεν είμαι γνώστης του...
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)
Edited by - Απέριττος on 31/12/2006 00:32:05
Να περάσετε όμορφα.. Καλή Χρονιά σε όλους...
Καλή χρονιά και σε σένα και σε όλους!

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ

ΣΑΤΥΡΟΣ ΜΕΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ
quote:
Αν αυτή η συσκευή έστω και με κάποιον διαφορετικό τρόπο λειτουργεί και αν θα μπορούσε να κατασκευαστεί σε μέγεθος τέτοιο που να μπορεί να επηρεάζει όχι έναν άνθρωπο αλλά ένα μεγάλο τμήμα μιας πόλης, δεν θα μπορούσε κάποιος ο οποίος θέλει να περάσει κάποια μηνύματα ή να έχει κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα πάνω σε μεγάλες πληθυσμιακές μάζες, να βάλει περιμετρικά μιας πόλης μια διάταξη τέτοιων ψυχοτρονικών συσκευών ώστε να δημιουργεί πραγματικότητα συμφέρουσα προς αυτόν;
Σκεφτείτε πως αν κάτι τέτοιο μπορεί να λειτουργήσει, πόσο ωφέλιμο θα μπορούσε να φανεί σε μια εξουσία η οποία θα ήθελε να χαλιναγωγήσει τις μάζες που εξουσιάζει.
Προφανώς όλες οι μηχανές είχαν ταυτοχρόνως βραχυκυκλώσει...
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5592&subid=2&pubid=82172
Και επί της ουσίας σχέδια υπάρχουν; Να κατασκευασθεί μία και άλλη μία placebo και να ελέγξουμε την αποτελεσματικότητα τους...
Μέχρι τότε...
Δημήτρης

Αλήθεια, έχει τύχει σε κάποιον να έχει ευχηθεί για κάτι με όλη του την δύναμη ή να έχει μια πολύ μεγάλη επιθυμία και ξαφνικά να την δει να πραγματοποιείται από κει που δεν το περιμένει?
Κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί και με κάποια σκέψη μας που όταν την αντιληφθεί κάποιος άνθρωπος που είναι κοντά μας τον κοιτάζουμε λίγο σαστισμένοι απορώντας αν διάβασε την σκέψη μας ή αν απλά πρόκειται για σύμπτωση.
Τώρα το αν θα μπορούσε να επηρεάσει ένα μεγάλο μέρος της πόλης με την περιμετρική τοποθέτηση τέτοιων μηχανών σε διάφορα σημεία της πόλης, πιστεύω οτι θα μπορούσε να συμβεί σε ένα επίπεδο περισσότερο θεωρητικό.
Και το περιορίζω στο θεωρητικό επίπεδο επειδή στην πράξη υπάρχουν κάποια άλλα μέσα όπως είπε ο αγαπητός satyros όπως η τηλεόραση, το ραδιόφωνο μέσω των οποίων η διάδοση υποσυνείδητων μηνυμάτων είναι ευκολότερη και μεγαλύτερη.

In anticipation of my resurrection...
Μια μηχανή που πραγματοποιεί ευχές, σίγουρα μοιάζει μαγική, αλλά σε ένα μαγικό κόσμο, και εμείς δεν ζούμε σε ένα τέτοιο. Ελπίζω να μην γίνονται πειράματα επί του θέματος, αν ναι πρέπει να σταματήσουν ΑΜΕΣΩΣ!
Θα συνεχίσω τη σκέψη μου αργότερα.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ
Θα ήθελα κατ' αρχήν να πω στον φίλο Dim.Kar ότι ναι τα σχέδια υπάρχουν. Δεν τα έχω εγω προσωπικά αλλά πιστεύω ότι αν τα ζητήσω απο τον γνωστό μου που τα έχει, δεν νομίζω πως θα έχει αντίρρηση να μου τα δώσει.
Θα ήθελα να πω σχετικά με αυτό που αναφέρατε για την τηλεόραση, ότι σαφώς και μπορεί να γίνει και απο εκεί αυτό και άλλωστε το σημείο αυτό αποτελούσε κεντρικό θέμα του προηγούμενου τόπικ που είχα βάλει στο φόρουμ. Θα μπορούσα όμως να δικαιολογήσω την αναγκαιότητα και αυτών των συσκευών αν σκεφτούμε ότι υπάρχει μια μικρή αλλά σεβαστή μάζα ανθρώπων οι οποίοι δεν παρακολουθούν τα ΜΜΕ.
Με την σκέψη αυτή θυμήθηκα μια πολύ καλή ξένη παλιά ταινία με τον Κερτ Ράσελ που λεγόταν "Ζουν ανάμεσά μας" (αγγλικός τίτλος "THEY LIVE"). Στην ταινία αυτή έδειχνε ότι κάποιοι εξωγήϊνοι έλεγχαν την ανθρώπινη συνείδηση μέσω εκπομπής συγκεκριμένων κυμάτων τα οποία τους υπνώτιζαν τον εγκέφαλο.
Δεν ξέρω ρε παιδιά πάντως εγω πιστεύω ότι έχουμε επιρροή στον εγκέφαλό μας με κάποιον τρόπο και μάλιστα πιστεύω ότι η μεγαλύτερη επιρροή γίνεται κατά τις νυκτερινές ώρες. Πρόσφατα μιλούσα για αυτό με έναν φίλο. Όμως δεν θέλω αυτήν την στιγμή να ξεφύγω απο το θέμα.
Θα περιμένω μήπως υπάρχουν περισσότερες πληφορίες για ψυχοτρονικές συσκευές...
Φιλικά...
quote:
Με την σκέψη αυτή θυμήθηκα μια πολύ καλή ξένη παλιά ταινία με τον Κερτ Ράσελ που λεγόταν "Ζουν ανάμεσά μας" (αγγλικός τίτλος "THEY LIVE").
Ο Roddy Piper παιζει οχι ο Κερτ Ρασελ.
quote:
Δεν ξέρω ρε παιδιά πάντως εγω πιστεύω ότι έχουμε επιρροή στον εγκέφαλό μας με κάποιον τρόπο και μάλιστα πιστεύω ότι η μεγαλύτερη επιρροή γίνεται κατά τις νυκτερινές ώρες.
Αν δεν σου είναι δύσκολο μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί πιστεύεις κάτι τέτοιο ;
Prison Break !
The new internet world !
www.ggbet.gr !!!
Θα το αναλύσω κάποια στιγμή αυτό αν και στο παρελθόν πριν πολύ καιρό το είχα αναφέρει πάλι... θα τα πούμε συντόμως και ίσως είναι λόγος για να ανοιχτεί ένα καινούριο θέμα...
ΣΤΗΛΤΕ ΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΗ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ...
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Ε...
ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΧΙ ΧΙ ΧΙ..ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΛΑΣΤΙΧΟΝ!!!ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
<world wide web whacko>
ΕΝΙΣΧΥΣΗ +ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΣΩ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ Η ΣΤΑ ΑΙΘΕΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΑΜ ΔΕ ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ.
<world wide web whacko>
<world wide web whacko>
Αν ψάχνεις για εθελοντή... εδώ είμαι εγώ... (θέλω 1εκ ευρώ.... θέλω 1 εκ ευρώ... θέλω 1εκ ευρώ... καλα τα πάω?)
Δεν ζητάω και πολλά! ε?
quote:
ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΧΙ ΧΙ ΧΙ..ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΛΑΣΤΙΧΟΝ!!!ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
Καλημέρα!
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αν δεν δουλέψει, δεν φταίει η συσκευή αλλά εσύ που δεν το σκεφτόσουν αρκετά...
Σαν να λέμε ότι αν δεν δουλέψει το ραδιοκασσετόφωνο σου δεν είναι χαλασμένο αλλά φταίει το ότι δεν το πίστεψες αρκετά...
Δημήτρης

quote:Η κατασκευή για να λειτουργήσει έχει ένα τμήμα το οποίο αποτελείται απο δυο μεταλλικές πλάκες, οι οποίες σχηματίζουν ένα διάκενο ανάμεσά τους και εκεί ο χρήστης τοποθετεί ένα χαρτί με την επιθυμία του γραμμένη.
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους...
Μια ερώτηση... το μηχάνημα (σκάνερ) διαβάζει μόνο την Αγγλική γλώσσα ή έχουν βγάλει και εκδόσεις με πολυγλωσσική υποστήριξη;

Ο άσπρος σίφουνας....
----------------------------------
ΓΙΑ "ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΟΚ....
το προβλημα ειταν οτι πολες φορες η μηχανη δεν "ακουγε" καλα και ετσι υπηρχαν προβληματα
πχ
καποιος ειχε ζητησει ενα κασονι λιρες και η μηχανη του εδωσε ενα κασονι μπυρες
αλλος ενας πηρε εναν μουτσο μισο μετρο ενω δεν ηταν ναυτικος μπορειτε να φανταστητε τι ειχε ζητησει
βεβαια και με αυτο το μηχανημα υπαρχει προβλημα
αν καποιος γραψει αντι για λιρες λυρες τοτε θα περει τα μουσικα οργανα
ακομη πρεπει το μηνυμα να ειναι σαφες και να μην αφηνει περιθωρια
παρεμηνιας
πχ
αν καποιος γραψει οτι θελει ενα θηλυκο με μακρια ποδια να τον ακολουθει παντα και να ειναι ερωτευμενο μαζι του
το πιθανοτερο ειναι να παρει μια θηλυκη στρουθοκαμηλο
γι αυτο προσοχη τι ζητατε
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
<world wide web whacko>