ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ένα πείραμα... (Επίκληση πνεύματος) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ένα πείραμα... (Επίκληση πνεύματος) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
14/06/2005, 15:04:34
quote:

(Ξερει κανεις κανενα μαγικο για να αγοραζουν οι πελατες μου οσο θελω??? Θελω να ανεβασω το margin μου διαολε!!!)

Αποξεραμένο θυσιασμένο αρουραίο και ψιλοτριμένο

14/06/2005, 15:08:07
Και μια συμβουλή-προτροπή

Να ασχολείστε με τέτοια "πειράματα" και να σκοτώνετε την ώρα σας με τέτοιες βλακείες.

Σε λίγα χρόνια, όλοι οι αριστούχοι και σημαιοφόροι Αλβανοί μαθητές θα ψάχνουν για φτηνά εργατικά χέρια.

Τουλάχιστον να λέτε οτι είχατε την ευκαιρία και τη χάσατε μέσα από τα χέρια σας.

εμ, κοντζάμ Μόρα και καθρέπτες με αρνητική ενέργεια είναι αυτά.
Τουλάχιστον άξιζε τον κόπο, να ασχοληθείτε...

MAX - X5Μέλος
14/06/2005, 15:48:28
εμ, κοντζάμ Μόρα και καθρέπτες με αρνητική ενέργεια είναι αυτά.
Τουλάχιστον άξιζε τον κόπο, να ασχοληθείτε...

Νομιζω οτι ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω τα smilies αλλα δεν μπορω αλλο....μιλαμε για πολυ γελιο!!!
.....

(ααα και συγνωμη αν σας καταστρεψαμε το θεμα...παιδια...μπορειτε να συνεχισετε!!!)

Edited by - MAX - X5 on 14/06/2005 15:51:21

14/06/2005, 17:53:45
Α! εσείς έχετε πάρει πολύ φόρα.
MAX-X5 είπες κάτι για λάχανο και βουντού, μου αρέσει η σαλάτα λάχανο και οι λαχανοντολμάδες, ξέρω να φτιάχνω μόνο την σαλάτα, γι΄αυτό προσέξτε θα σας κάνω βουντού με σαλάτα λάχανο αφού βάλω μέσα και αποξηραμένο θυσιασμένο αρουραίο χοντροκομμένο(για να τον βλέπετε).

Τώρα όμως πέρα από την πλάκα όποιος δεν πιστεύει κάτι είναι δικαίωμά του αυτό που δεν είναι δικαίωμά του είναι να βρίζει τους άλλους.

Νομίζω ότι παρεκτράπηκες Vril, εμένα βέβαια ούτε κρύο ούτε ζέστη, άλλωστε δεν έχω προηγούμενα με τους Αλβανούς μαθητές.

MAX-X5 προτιμώ την ευθεία οδό που διάλεξε ο Vril από την δική σου ειρωνεία στην τελευταία φράση. Εάν όμως κάνω λάθος και δεν είναι ειρωνεία να με συγχωρείς και σε ευχαριστώ που μας επιτρέπεις να συνεχίσουμε το θέμα.

14/06/2005, 17:57:42
Όμορφος κόσμος,

αγγελικά πλασμένος ...

14/06/2005, 22:36:43
βριλ αν και εγω πιστευω οτι το ολο θεμα ειναι για αλλα και για
θα σε παρακαλουσα να μην εισαι τοσο κακος

στο πρωτο μηνυμα που εστειλα επειδη ειπα τα αποτελεσματα του πειραματος που εκανα και το εκανα μονο και μονο για να μπορω να τους πω οτι ειναι αδυνατον μονο που δεν με φαγανε οι υποστηρικτες του θαυμαστου κοσμου των καθρεφτων και των κεριων
ασχετα αν οι ιδιοι δεν εκαναν ποτε το πειραμα με κυνηγησαν γιατι ειχα την ανεδεια να πω οτι αυτα δεν γινονται

γι αυτο θα σε παρακαλουσα να μην εκφραζεσε ετσι τι θες να καψουν καμια ασφαλεια;

θυμασε πριν χρονια που καποιος ειχε βγει στους δρομους της αυστραλιας με ενα σπαθι και ελεγε οτι ειναι ο χαιλαντερ;

παραδειγματισου απο αυτο το γεγονος γιατι δεν την βλεπω και πολυ μακρια την νυχτα που θα σε επισκευτουν αρκετα ατομα ντυμενα με νυφικο
να φωναζουν ειμαι η μπλαντη μαιρη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

MAX - X5Μέλος
15/06/2005, 11:30:19
MAX-X5 είπες κάτι για λάχανο και βουντού, μου αρέσει η σαλάτα λάχανο και οι λαχανοντολμάδες, ξέρω να φτιάχνω μόνο την σαλάτα, γι΄αυτό προσέξτε θα σας κάνω βουντού με σαλάτα λάχανο αφού βάλω μέσα και αποξηραμένο θυσιασμένο αρουραίο χοντροκομμένο(για να τον βλέπετε).

(Εχεις χιουμορ..)*

Τώρα όμως πέρα από την πλάκα όποιος δεν πιστεύει κάτι είναι δικαίωμά του αυτό που δεν είναι δικαίωμά του είναι να βρίζει τους άλλους.

(No comment...)*

MAX-X5 προτιμώ την ευθεία οδό που διάλεξε ο Vril από την δική σου ειρωνεία στην τελευταία φράση. Εάν όμως κάνω λάθος και δεν είναι ειρωνεία να με συγχωρείς και σε ευχαριστώ που μας επιτρέπεις να συνεχίσουμε το θέμα.

(Μολις εχασες το χιουμορ σου...)*

*Χωρις ιχνος ειρωνειας.

15/06/2005, 11:40:00
quote:

Η αλήθεια είναι, οτι όταν μεγαλώσεις, θα διαπιστώσεις οτι η κοινωνία δεν είναι ακριβώς έτσι όπως την περιγράφουν οι θρησκείες και οι κουμουνιστικές θεωρίες, δηλ. καλοί ή κακοί, έξυπνοι ή χαζοί, αθλητές ή κουτσοί, επιστήμονες και αδαής, όλοι ίσα δικαιώματα, ίδιες ευκαιρίες και ίδιες απολαβές.

Θα καταλάβεις κάποτε, οτι το πραγματικό σύστημα θυμίζει λιγο πολύ τις ινδικές .. κάστες. Και άμα "μπείς" στην κάστα των χαζών, ανόητων και χαμένων, πολύ δύσκολα θα βγείς από κεί.
Θα περιμένεις καμιά ... μετενσάρκωση !

Τώρα, αν νομίζεις οτι είμαι κακός, επειδή ΙΣΩΣ λέω κάποιες αλήθειες, και επειδή λένε οτι η αλήθεια πονάει, πάρε καλού-κακού κανα δυνατό παυσίπονο. ΙΣΩΣ να σου χρειαστεί κάποτε...

15/06/2005, 12:06:14
MAX-X5 δεν χάνω ποτέ το χιούμορ μου, όπως και λέω πάντα την γνώμη μου είτε με χαρακτηρίσει ο άλλος ηλίθια είτε όχι, η πείρα με έχει διδάξει ότι εάν ο άλλος θέλει να πει κάτι θα το πει ότι και να κάνω εγώ.

Vril δεν θεωρώ ότι είσαι κακός, απλώς έχεις διαφορετικό τρόπο που εκφράζεσαι.

Όμως μην μου λες να πάρω παυσίπονο, εκεί θα τα χαλάσουμε.
Άκου τι κάνω όταν πονάω.
Χτυπάω μιά χαλάρωση ή αστρική προβολή ή όπως θέλεις πέστο και περιμένω πουρνό πουρνό την επίσκεψη των αρσενικών οντοτήτων για ενδυνάμωση.

Α! και να μην ξεχάσω, ευχαριστώ για το κοπλιμέντο "όταν θα μεγαλώσεις".
Παναγία μου! που ήσουν κρυμμένος εσύ παιδί μου και δεν σε πήρα χαμπάρι, τέτοια ευγένεια από κάποιον μικρότερό μου ούτε στο όνειρό μου δεν την φανταζόμουν.

15/06/2005, 12:19:00
quote:

Α! και να μην ξεχάσω, ευχαριστώ για το κοπλιμέντο "όταν θα μεγαλώσεις".
Παναγία μου! που ήσουν κρυμμένος εσύ παιδί μου και δεν σε πήρα χαμπάρι, τέτοια ευγένεια από κάποιον μικρότερό μου ούτε στο όνειρό μου δεν την φανταζόμουν.

Φτού !

Και κάνω ότι μπορώ για να κρατήσω το ίμαντζ του "κακού" ....

Μικρότερος, ε ???

Καααα--- λλαααααααααα ....

(ακόμα και στην περίπτωση που ΄θα ήταν έτσι, δε σε συμφέρει καα-θό-λου να το λές ! )

MAX - X5Μέλος
15/06/2005, 12:23:19
[quote]
MAX-X5 δεν χάνω ποτέ το χιούμορ μου, όπως και λέω πάντα την γνώμη μου είτε με χαρακτηρίσει ο άλλος ηλίθια είτε όχι, η πείρα με έχει διδάξει ότι εάν ο άλλος θέλει να πει κάτι θα το πει ότι και να κάνω εγώ.

Γυναικες...ολο γκρινια και παραπονα συνεχως....

15/06/2005, 13:36:10
quote:

Γυναικες...ολο γκρινια και παραπονα συνεχως....

Και που να ωφείλεται ΑΡΑΓΕ ????

quote:

Χτυπάω μιά χαλάρωση ή αστρική προβολή ή όπως θέλεις πέστο και περιμένω πουρνό πουρνό την επίσκεψη των αρσενικών οντοτήτων για ενδυνάμωση.

Όπως εγώ περιμένω τη Μ*ρ@ να έρθει πρωί πρωί να μου πάρει μια χαλαρωτική και πολύ θρεπτική π|π@ ???

Edited by - Vril on 15/06/2005 13:38:53

oneiric1Μέλος
15/06/2005, 15:32:58
Μπράβο και σ’ ανώτερα! Η χυδαιολογία σου όσο πάει και παρουσιάζεται! Καλά που το έθεσες και με παράδειγμα για να καταλάβουμε και ‘μεις οι πτωχοί ..!

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

15/06/2005, 15:57:43
quote:

Μπράβο και σ’ ανώτερα! Η χυδαιολογία σου όσο πάει και παρουσιάζεται! Καλά που το έθεσες και με παράδειγμα για να καταλάβουμε και ‘μεις οι πτωχοί ..!

* Ειρήνη *

δεν ξέρω τι διάβασες, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Εγώ ΠΟΥΘΕΝΑ δεν χυδαιολόγησα. Απλά, υπάρχει η ικαντότητα του εγκεφάλου να ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ κατα το δοκούν στοιχεία, ώστε να "βγαζει" το νόημα, βάση των ΔΙΚΩΝ του εμπειρειών.
Αλήθεια το λέω !

Υ.Γ. ότι αφορά το "πτωχοί", είναι θέμα αυτοεκτίμησης. Προσωπικά βρίσκω οτι βελτιώνεται συνεχώς η ικανότητά σου να βλέπεις τα πράγματα όπως πραγματικά είναι.

Edited by - Vril on 15/06/2005 16:00:56

MAX - X5Μέλος
15/06/2005, 16:03:56
Η αληθεια ειναι οτι σαν σχολιο ηταν λιγο "foul"...Πιστευω οτι θα το καταλαβει o vril και θα ανασκευασει...
PEACE.....
oneiric1Μέλος
15/06/2005, 16:07:19
Όπως εγώ περιμένω τη Μ*ρ@ να έρθει πρωί πρωί να μου πάρει μια χαλαρωτική και πολύ θρεπτική π|π@ ???

Α, μάλιστα, χαίρομαι που μου το ξεκαθάρισες! Τότε μήπως θα ήθελες να μου επισημάνεις και ‘μένα τι ακριβώς εννοείς με αυτή σου την πρόταση, έτσι για να δούμε και τις δικές σου «εμπειρίες».

Περιμένω, φυσικά...!

* Ειρήνη *

15/06/2005, 16:08:09
Α, εγώ δεν ξέρω τίποτα....

oneiric1Μέλος
15/06/2005, 16:14:26
Ε... τότε κάποιος άλλος θα έγραψε με το ψευδόνυμό σου την συγκεκριμένη φράση? Επιμένω. Αλλιώς είναι καθαρά θέμα εμπειριών, όπως αναφέρεις.

* Ειρήνη *

oneiric1Μέλος
15/06/2005, 16:18:12
quote:
Η αληθεια ειναι οτι σαν σχολιο ηταν λιγο "foul"...Πιστευω οτι θα το καταλαβει o vril και θα ανασκευασει...
PEACE.....

Μπα... ο Vril, δεν γνωρίζει τι θα πει «χμ.. ίσως και να έκανα λάθος»... ή «δεν γνωρίζω κάτι για το θέμα» οπότε... μην περιμένεις να ανασκευάσει φίλε μου.

* Ειρήνη *

15/06/2005, 16:24:53
quote:

Και δεν είναι δικό μου !