ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ - - Κινηματογράφος -

- Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ - - Κινηματογράφος -

30/03/2006, 15:10:01

Με τα λόγια χτίζω ανώγεια και κατώγεια
31/03/2006, 10:10:56
quote:
Με τα λόγια χτίζω ανώγεια και κατώγεια

Pyramid ναι και όχι μόνο...
Χτίζεις, παρίστασαι, νιώθεις, αγκαλιάζεις, επιτίθεσαι,αμύνεσαι,πετάς ονειρεύεσαι...
εισαγωγή στον κόσμο των ιδεών...

Kisskiss

Με αγάπη και σκεπτόμενη όπως πάντα

31/03/2006, 19:09:25
Καλή μου nst οι ιδέες δεν με βρίσκουν αντίθετη, εάν όμως παραμένουν μόνο ιδέες, χωρίς προσπάθεια πραγμάτωσης, τουλάχιστον σε μένα δεν χρησιμεύουν.
Είναι αυτό που λέμε κουβέντα να γίνεται.
31/03/2006, 23:34:33
Θεωρία της εντελέχειας κατά Αριστοτέλη
Η πορεία κατά την οποία η Ουσία μεταβαίνει,μέσω της Μορφής απο την κατάσταση της απλής δυνατότητας στην κατάσταση της πραγματικότητας.

Συμφωνώ μαζί σου Pyramid μου αν και κατά καιρούς επιθυμώ να πλέω στίς θάλασσες των καθαρών ιδεών.

galazia_sfairaΜέλος
04/04/2006, 09:06:28
...βρε αφήστε τας ιδέας αφήστε και τα έργα και ΝΟΙΩΣΤΕ.
και τότε τα συναισθηματα θα δημιουργησουν σκεψεις ικανες να πραγματοποιηθουν.ΝΟΙΩΣΤΕ!!!!!!!!!!!!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

04/04/2006, 09:24:28
Γαλάζια σφάιρα, σοφή ως συνήθως ...Σε σκεφτόμουν και σε βρήκα στο σωστό μέρος...συναίσθημα λοιπόν και κάτω απο την επήρεια του θέλω να αφήσω μια εικόνα αφιερωμένη στην Αφροδίτη...
Περιμένω μικρή...

05/04/2006, 10:11:28
Καλή μου galazia sfaira αυτό συμβαίνει, ευτυχώς ή δυστυχώς.
Όμως «πάντα» πρέπει να ξέρεις τι νοιώθεις και γιατί. Ότι κάνεις να το κάνεις συνειδητά.

Πιστεύεις ότι το να νοιώθεις μόνο, αρκεί? Πιστεύεις ότι μπορεί το συναίσθημα να σε καθοδηγήσει σωστά?
Nst μου ρωτάω και σένα.

05/04/2006, 19:42:19
pyramid αγαπημένη εγώ προσπαθώ να συνδιάζω ενα τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων και με το συναίσθημα και με την λογική.
Η γνώμη μου είναι οτι πρέπει να ακούμε την διαίσθηση μας πρίν όμως προλάβουν να αναμιχθούν τα άλλα δύο.
Το θεωρω όμως πολύ δύσκολο επειδή υπάρχουν πάντα οι εν τω βάθει επιθυμίες που εμπλέκουν το αληθινό με το αναμενόμενο.
Προσωπικά με το συναίσθημα αντιλαμβάνομαι και βιώνω καταστάσεις και με την λογική κάνω τις επιλογές τους.

quote:
Όμως «πάντα» πρέπει να ξέρεις τι νοιώθεις και γιατί

Εδώ δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Πιο πιθανή μου φαίνεται η επίγνωση του γιατί νιώθουμε κάτι παρά το τι είναι αυτό.
Ισως μελλοντικά ξεκαθαρίσουν...

Με αγάπη

another starΜέλος
05/04/2006, 21:04:45
δεν σε ξέρω, αλλά τίποτα δεν μου επιτρέπει και να σε φανταστώ, ακόμα περισσότερο να σε σκεφτομαι και να σκεφτώ.

Παραθέτω τα όπλα λοιπόν. Τι και αν κάποιος τα ανακάλυψε αφού δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω?

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
13/04/2006, 15:24:01
quote:
Παραθέτω τα όπλα λοιπόν

another star