- Η ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.ΑΠΟ ΠΟΛΟΥΣ ΑΛΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ.ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Το ζητούμενο για τον Λιαντίνη ήταν το να κατορθώσει ή να πραγματώσει τον τρίτο ανθρώπινο τύπο ζητητού (ως ζητητής του όντος πάνω απο φιλοσόφους και ποιητές . Πέτυχε να κρατησει τη ζωή του σε μιά νέα διάσταση, ένα σημείο ακριβέστερα (ά-τοπος τόπος), ανάμεσα στο Ειναι και το μή-Είναι. τη διάσταση αυτή που την ονομάζουμε το δυνατό Αδύνατο. Στην διάσταση της πληρότητας .......Να μεταχειριστεί το διαυγές μόνο της φιλοσοφίας και το Ειναι μόνο της ποίησης. Ο ζητητής που θα μας οδηγούσε ασφαλώς στην απόλυτη γνώση... γι αυτό μιλάμε για την διάσταση της πληρότητας .....
Να δέχεσαι την αλήθεια που έρχεται μέσα απο την φύση. Να ζείς σύμφωνα με την ηθική της γνώσης. Να αποθεώνεις την ομορφιά. να αγαπάς τον άνθρωπο.
μπορείς να μας δώσεις άλλες πληροφορίες για το τι λέει και τι πιστεύει η γυναίκα του για τον Δ.Λιαντίνη αν όπως λές ξέρεις γνωστό τους;;;
Θα μας ενδιέφερε νομίζω όλους η γνώμη της για την πράξη του...
Να δέχεσαι την αλήθεια που έρχεται μέσα απο την φύση. Να ζείς σύμφωνα με την ηθική της γνώσης. Να αποθεώνεις την ομορφιά. να αγαπάς τον άνθρωπο.
ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΣΕΜΝΑ ΕΖΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΤΣΙ ΣΕΜΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ.
ΦΙΛΗ ΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕ dimindy ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ.
ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ????????????????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
Ηθελα ειλικρινά να μάθω πως πήρε η γυναίκα του την πράξη του καθηγητή
...και κατα πόσο μπόρεσε να αξιολογήσει και να νιώσει την τελευταία πράξη του και στο φινάλε αν μπόρεσε -σαν σύζυγος, σαν σύντροφος, σαν μητέρα ακόμα ακόμα κτλ.να "νιώσει" τον άνθρωπο, τη σκέψη του, την φιλοσοφία του ακόμα ακόμα αν πήρε κάτι έστω και ελάχιστο, αν ένιωσε το παραμικρό απο την ψυχή του Λιαντίνη..
Γνωρίζω ότι ακομα διδάσκει μαθήματα που βασίζονται σε κείμενα του....
Ασε που η ίδια διαδίδει οτι ζεί !!!!
Αυτά τα ολίγα ελπίζω να μην έγινα κακιά
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΒΑΛΙΑ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΛΥ.....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΕΔΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
εχει δίκιο Ο AVATARGR....
Αγαπώ το Λιαντίνη και την φιλοσοφία του.
Ημουν απο τους άτυχους αν θέλεις γιατί δεν ειχα την τύχη να τον γνωρισω εν ζωή... Με μάγεψαν τα βιβλία του πολύ πριν αποχωρήσει...
Με αποκορύφωμα βέβαια την ΓΚΕΜΜΑ ....
Αλλά το ότι επεκταθήκαμε στο θεμα της συζύγου του και ξεφυγα ίσως ήταν λάθος μου.....
Η σύζυγος ειναι εν ζωή και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ..ποικιλοτρόπος... αυτά φαντάζομαι θέλει να αποφύγει ο AVATARGR
αλλά φυσικά δεν μπορούμε να μην σχολιάζουμε την φιλοσοφία του ή την σκέψη του
Φιλικά Βάλια
ΟΤΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ...
ΦΙΛΕ ΜΟΥ dimindy ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ (Λιαντίνης) ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ.....
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ (ΑΣΕΛΓΕΙΑ).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
Κειμενα απο το έργο του Λιαντίνη την Γκέμμα και τα Ελληνικά
στο site www.liantinis.gr
Για όσους θέλουν να γνωρίσουν κάποιες σκέψεις του και δεν μπορούν ν΄αγοράσουν τα βιβλία του (οι τιμές τους έχουν ξεφύγει)