ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γνωριζοντας τα ζωα - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Γνωριζοντας τα ζωα - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Avallon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GWGWΜέλος
23/01/2007, 00:50:13
quote:

ΟΧΙ ΖΩΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΗΣΥΧΑ

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΡΙΜΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ

βρε συ johnnie, δε ξερω με αυτο το topic σε εχω συμπαθησει παααρα πολυ...
μπραβο..και εγω δει πολλα για τα τσιρκο..τα κακοποιουν απιστευτα..
συμφωνω απολυτα..

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
23/01/2007, 07:53:14
quote:
και εγω δει πολλα για τα τσιρκο..τα κακοποιουν απιστευτα..
συμφωνω απολυτα..

Αγαπητή μου GWGW, αυτό δεν το αντιλαμβανόμαστε όλοι οι άνθρωποι και λυπάμαι που το λέω.
Για κάποιους ανθρώπους τα ζώα είναι πολύ κατώτερα μας που δεν αξίζουν ούτε μιας καλή μεταχείριση, ούτε την φροντίδα μας.
Τα ζώα μεταφέρονται σε τσίρκα, μαθαίνουν με "πολιτισμένο" τρόπο να εκτελούν ένα πρόγραμμα, ζουν σε πολύ καλές συνθήκες κι αποφέρουν χρήματα εκτός από ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Και το πρόβλημα δεν εστιάζεται μόνο στο τσίρκο, υπάρχει κάθε μέρα δίπλα μας με όλα τα ζώα αυτά που περνάνε τα πάνδεινα στα χέρια του ανθρώπου.
Κατά τα άλλα είμαστε στην κορυφή της ζωϊκής αλυσίδας ως το πιο εξελιγμένο είδος (έως σήμερα) μόνο που την έχουμε δει την όλη φάση κάπως αρχηγικά.
Κι όμως, έρχεται η ώρα...

In anticipation of my resurrection...

GWGWΜέλος
23/01/2007, 09:45:29
quote:

Τα ζώα μεταφέρονται σε τσίρκα, μαθαίνουν με "πολιτισμένο" τρόπο να εκτελούν ένα πρόγραμμα, ζουν σε πολύ καλές συνθήκες κι αποφέρουν χρήματα εκτός από ένα εντυπωσιακό θέαμα.

μακαρι να ηταν ετσι καλε μου incubus.. αλλα δεν ειναι..

http://www.morebeautifulwild.com/c_home.php

http://www.api4animals.org/a1a_circus.php

http://www.argosgr.org/lib_tsirko.html

http://www.cres.gr/efap/circo1.html

και αλλα πολλα, αν σας ενδιαφερει το θεμα..

επισης μπορω να σας βρω και απιστευτα λινκ για τα πειραματα που γινονται πανω στα ζωα..(αν αντεχει το στομαχι σας)

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
23/01/2007, 11:35:36
Φίλη μου GWGW, το είπα με ειρωνική χροιά αυτό.
Όσο για τα links, δε μπορώ να τα δω τώρα αλλά ξέρω πως αν τα δω θα στενοχωρηθώ...

lousipanΜέλος
23/01/2007, 11:46:39
Kαλημερα σε ολους.Γνωριζεται πως μαθαιναν στις αρκουδες να χορευουν?Τις βαζαν τις κακομοιρες πανω σε υπερθερμασμενες λαμαρινες και αυτες για να γλυτωνουν το καψιμο επειδη ηταν δεμενες και δεν μπορουσαν να φυγουν σηκωναν τα ποδια εναλλαξ σαν να χορευουν ενω ταυτοχρονα ο "εκπαιδευτης" επαιζε το ντεφι.Ετσι καθε φορα που η αρκουδα ακουγε το ντεφι σκεφτοταν το καψιμο στα ποδια της και χορευαι.Ευτυχως πλεον οι αρκουδιαρηδες εξαφανιστηκαν.Στην περιοχη που κατοικω οι αρκουδες ειναι αρκετες και το ασχημο ειναι οτι οι κυνηγοι τις σκοτωνουν η τις τραυματιζουν.Ειναι φοβερο ζωο συμβολο της δυναμης και της ελευθεριας οπως καθε αγριμι και ειναι κριμα να τα φυλακιζουμε και να τα βασανιζομε για να γινονται δημοσια θεαματα για τους "πολιτισμενους ανθρωπους".
GWGWΜέλος
23/01/2007, 12:05:23
quote:

Φίλη μου GWGW, το είπα με ειρωνική χροιά αυτό.

χεχε..δε το επιασα..

@lousipan: φρικη!!!!

Η Μεγάλη μου Αγάπη!
24/01/2007, 08:52:16
Δεν πειράζει GWGW μου!

Αγαπητέ lousipan, δεν το γνώριζα αυτό για τα κάρβουνα και τις αρκούδες.
Θυμάμαι πήγαινα στο δημοτικό όταν η δασκάλα μας έλεγε για τους αρκουδιάρηδες που έσερναν την αρκούδα από τον χαλκά στη μύτη και πόσο βάρβαρο ήταν αυτό για το καημένο το ζώο.

Προσπαθώ να σκεφτώ τι θα μου προσέφερε να δω ένα ζώο που έχει περάσει τόσα και τόσα να χορεύει.
Δε μπορώ να βρω κάτι το ευχάριστο...

lousipanΜέλος
24/01/2007, 09:50:11
Οντως φιλε DYING INCUBUS οχι μονο δεν ειναι ευχαριστο αλλα ειναι ειναι πολυ προσβλητικο και ασχημο για εμας τους ιδιους τους ανθρωπους να εκμεταλλευομαστε τον φοβο και την αγωνια ενος ζωου για να "διασκεδασουμε".Βεβαια ποιο θεαματικο ειναι οταν μερικοι κυνηγοι ραμπο τραυματισουν καμια αρκουδα ελαφρα και αυτην εκνευριζεται.Εκει εχει ασταματητο γελιο ριχνουν κατι χορους οι ανθρωποι για να ξεφυγουν.
25/01/2007, 09:17:51
Φίλε μου, δυστυχώς δεν είναι μόνο οι αρκούδες που υπέφεραν από τα βασανιστήρια του ανθρώπου.
Έχουμε τις κυνομαχίες, τις κοκορομαχίες, τις ταυρομαχίες κτλ.
Όπως θα βλέπεις λοιπόν ο άνθρωπος έχει βρει πολλούς τρόπους για να διασκεδάζει...

lousipanΜέλος
25/01/2007, 12:49:29
Φιλε DYING INCUBUS δυστυχως οι ανθρωποι συμπεριφερομαστε σαν τυρρανοι και νομιζουμε οτι η γη μας ανηκει και οτι εχουμε εξουσια ζωης και θανατου σε ολα τα εμβια οντα.Αλλα θα μου πεις εδω σφαζομαστε μεταξυ μας θα εχουμε ευαισθησιες μετα στα ζωα.Στην πολη που μενω υπαρχει ενα δασακι που καποιες μερες της εβδομαδος παω για τρεξιμο.Εκει καποιος αφησε νεογεννητα κουταβια.Οποτε καθε φορα που πηγαινε για τρεξιμο επαιρνα κατι να τα ταισω,Στο τελος πηρα και το ενα και ενας συναδερφος πηρε αλλο.Το τι δουλεμα μας εριχναν οι υπολοιποι συναδερφοι δεν λεγεται.Επειδη ασχολουμασταν με την φροντιδα τους.