ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Demon_LordGR3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Demon_LordGRΜέλος
17/11/2005, 23:17:58
η ζωή θα είναι όμορφη μόνο αν της συμπερηφερθείς εσύ όμορφα!αν εκμεταλευτείς τα αγαθά που προσφέρει με το σωστό τρόπο,η ζωή θα σου το ανταποδώσει διπλά!το μυστηκό για την όμορφη ζωή είναι η αγάπη και η καλοσύνη!
galazia_sfairaΜέλος
23/11/2005, 11:29:41
Oλοι απο παντου κραυγ΄ζουν ότι θασαι η πιό κρύα μερα του χειμώνα,καταιγίδες,προμηνύονται.........κι όμως
Εισαι υπέροχα χειμωνιάτικη,υπεροχα καθαρή με κεινη την χρακτηριστικη μουνταδα σου.Μούμεινε η εικόνα στο λιμάνι,χαμήλη νέφωση όλα σαν να κάπνιζαν....μόνο τα κατάρτια φαίνονταν σαννα προεκ΄τείνονταν στον ουρανό στις πύλς τους παραδείσου........όμορφη μερα όμορφη ζωη μου,
γαιτι μεσα μου έμαθα να ζω
γαιτι μεσα μου έμαθα να σε ψάχνω
γιατι μεσα μου σε αφουγκράζομαι
μέσα μου σε οσμήζομαι
γιατι έχω συνδεσει τον χτύπο της καρδια μου με σενα ζωη μου.
Η ζωη ειναι υπέροχη,αρκει ν αμπορεις να το νοιώσεις κα α μην μεινεις μόνο εκει,να το μοιράζεις ,να ακουμπας να συναντας το βλεμμα των ανθρώπων και να ταυτίζεσαι με τους χτυπους της καρδιας τους.Καλλιόπη

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

HermesΜέλος
17/12/2005, 01:56:41
Η δύναμη του να κατανοείς ποιος είσαι, και ποιος μπορείς να γίνεις.
Το «όνειρο», η καλύτερα η γνώση των υλικών αλλά και των πνευματικών σου δυνάμεων, η απομάκρυνση του ψευδούς από την αλήθεια σαν ενέργεια μετάλλαξης των καταστάσεων σου…μπορεί με απλά λόγια και πράξεις να αλλάξει το δρομολόγιο του ταξιδιού σου.

Στην ζωή το χρώμα είναι χρόνος και σκέψη, το κάθε «χρώμα» που ζούμε είναι οι νότες
της μουσικής που παίζουμε, οντάς Θεοί στον κόσμο της θνητής ουσίας δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από το ένστικτο των ζώων και να καθοδηγούμαστε από «Θεούς» σαν ζώα. Λίγοι είναι αυτοί που αντιλήφθηκαν την δύναμη του να είσαι άνθρωπος…λίγοι κατάλαβαν την δύναμη του σώματος, του πνεύματος, της σκέψης. Και όσοι ποτέ καταφέρουν να ξαναδούν αυτό που έβλεπαν όταν ήταν παιδιά, με τα «ματιά» ενός θεού…θα καταλάβουν τι πάει να πει όμορφη ζωή.

Πολλές φορές το στάδιο της τελειότητας είναι αφάνταστο και απρόσιτο, σε βαθμό που στους χαζούς και στους «τυφλούς» φαντάζει ανύπαρκτο.

Ιερή η σιωπή αλλά και η μουσική…κάθε αντίθεση είναι ζωγραφιά του ανθρώπου στον πίνακα της ζωής. Και όπως κάθε τραγούδι έχει αρχή και τέλος…έτσι και η ζωή τελειώνει όπως άρχισε, και ο «Μουσικός» συνεχίζει να ζει και να δημιουργεί «τραγούδια».Έτσι είναι φρόνιμο να είμαστε καλοί μουσικοί….γιατί το άσχημο κρατάει λίγο σε αυτό το συμπάν(αν θέλουμε να σεβόμαστε «είναι» μας), ακόμα και αν είναι ευκολότερο στην παρασκευή.

Η αντίθεση είναι η ζωή.
Ο σοφός άνθρωπος είναι η όμορφη ζωή.

ΑΡΑΠΗΣ ΑΠΟ NYLON

"Made in Greece"