ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Lost-οι αγνοούμενοι - - Κινηματογράφος -

- Lost-οι αγνοούμενοι - - Κινηματογράφος -

Open Mind30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/04/2008, 13:14:13
quote:
Η πλάκα είναι ότι βλέποντας το πέμπτο επεισόδιο, δεν κατάλαβα καν ότι εμφανίζεται το συγκεκριμένο πρόσωπο

Το ίδιο έπαθα και εγώ τον είχα ξεχάσει
09/04/2008, 07:43:46
Όχι, δεν τον είχα ξεχάσει απλά δεν τον αναγνώρισα.

Το ένατο επεισόδιο πότε βγαίνει;

In anticipation of my resurrection...

09/04/2008, 12:37:18
Δεν ξέρω ποτε βγαίνει άμα βγει θα σου πω .
MarteΜέλος
09/04/2008, 14:50:27
25 Απριλίου, υπομονή!!!

"Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω έχω φίλο τον Ήλιο Θεό με του αγέρα το νέκταρ μεθάω αγκαλιάζω και γη κι ουρανό"

09/04/2008, 14:53:45
Βλέπω πολλούς οπαδούς της σειράς και εδώ.. αν κρίνω από το μέγεθος του θέματος...
Να ρωτήσω και εγώ κάτι... ξέρει κανείς αν τα επεισόδια του 4ου κύκλου έχουν βγει σε dvd? συγνώμη εκ των προτέρων αν έχει ξαναειπωθεί και απαντηθεί αλλά διάβασα πολύ αποσπασματικά το συγκεκριμένο θέμα, είναι και μεγάλο βλέπετε..και ο χρόνος περιορισμένος...

Σας ευχαριστώ..

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

10/04/2008, 08:09:29
Υπομονή λοιπόν έως τις 25 του μήνα...

quote:
Να ρωτήσω και εγώ κάτι... ξέρει κανείς αν τα επεισόδια του 4ου κύκλου έχουν βγει σε dvd? συγνώμη εκ των προτέρων αν έχει ξαναειπωθεί και απαντηθεί αλλά διάβασα πολύ αποσπασματικά το συγκεκριμένο θέμα, είναι και μεγάλο βλέπετε..και ο χρόνος περιορισμένος...

Έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει σε dvd ακόμα τα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, ίσως είναι νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο αφού δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο συγκεκριμένος κύκλος.
Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με το Lost!

10/04/2008, 12:17:00
quote:
25 Απριλίου, υπομονή!!!

Δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο υπομονή λοιπόν .
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

Έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει σε dvd ακόμα τα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, ίσως είναι νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο αφού δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο συγκεκριμένος κύκλος.
Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με το Lost

Πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να βγουν σε dvd.
16/04/2008, 05:06:23

quote:
Πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος για να βγουν σε dvd.

Λογικό....!!!!

Thanx anyway

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

MarteΜέλος
07/05/2008, 11:38:12
Το είδατε το 9 και το 10? Πολύ περίεργα εξελίσσετε η σειρά!!
Την παρασκευή βγαίνει το 11!

"Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω έχω φίλο τον Ήλιο Θεό με του αγέρα το νέκταρ μεθάω αγκαλιάζω και γη κι ουρανό"

08/05/2008, 09:40:50
Φίλε μου, εγώ έχω δει μέχρι και το 9 επεισόδιο.
Οι θάνατοι πάντως που γίνονται στο 8ο και στο 9ο επεισόδιο με ξάφνιασαν λίγο, ειδικά ο τελευταίος που έγινε εν ψυχρώ στο νησί.
Ενδιαφέρουσα ήταν πάντως κι η υπόσχεση που δόθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου από τον έναν άνδρα στον άλλον για την εκδίκηση που θα πάρει...