ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Elite Nazi Greece WWII - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Elite Nazi Greece WWII - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Tsosmi6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
TsosmiΝέο Μέλος
04/02/2003, 13:54:45
Χαιρετώ!

Γνωρίζετε μήπως την δράση του Επίλεκτου Γερμανικού Τάγματος των Κενταύρων στον Ελλαδικό χώρο κατά την περίοδο της κατοχής?

Θα εκτιμούσα κάθε πληροφορία

Φιλικά
ΤΣΟΣΜΙ

thothΙδρυτικό Μέλος
04/02/2003, 16:19:32
Tsosmi, δεν ξέρω αν κατάλαβες καλά αλλά αυτό είναι ένα forum μεταφυσικής και εσωτερισμού. Η ερώτησή σου φαίνεται τελείως άσχετη με το forum. Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις πώς συνδέεται η ερώτησή σου με το αντικείμενο αυτού του forum θα είναι καλύτερα να σταματήσουμε το topic εδώ.

Θα ήθελα να μην γράψει κάποιος άλλος μέχρι να μας εξηγήσει ο tsosmi αυτό που του ζήτησα.

Ευχαριστώ

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

TsosmiΝέο Μέλος
05/02/2003, 15:58:48
Έχει σχέση με τις αρχαιολογικές έρευνες που διέπραξαν σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος. Αρχαίοι πολιτισμοί λοιπόν ή κάνω λάθος?

Δεν θα ήθελα να μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες παρά μόνο με κάποιον που θα μπορέσει να μου δώσει κάποια πληροφορία.
Γνωρίζω τον «χώρο» του forum γι’ αυτό έκανα post εδώ.

Θα σε παρακαλούσα να αφήσεις το μήνυμα εκεί που είναι.

Ευχαριστώ
Φιλικά
Τσοσμι

thothΙδρυτικό Μέλος
05/02/2003, 16:55:45
ΟΚ (Όλα Καλά).

Οι εξηγήσεις σου είναι επαρκείς. Ελπίζω να σε βοηθήσει κάποιος.

Πάντως όταν βρεις την ευκαιρία γράψε μας τι ξέρεις για αυτήν την περίπτωση. Έχω "μαύρα μεσάνυχτα"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

radamanthisΝέο Μέλος
01/03/2003, 16:21:02
Φιλε Τσοσμι,
ουτε και εγω ξερω πολλα πραγματα επι του συγκεκριμενου θεματος αν και εχω ακουσει γι΄αυτους τουσ "Κενταυρους".
Κοιτα, η Εθνικοσοσιαλιστικη θεωρια του Χιτλερ δεν αφορουσε μονο κοινονικο-οικονομικους τομεις του Γερμανικου Εθνους, αλλα ειχε και αλλες προεκτασεις-αγνωστες στους πολλους- μυστικιστικες, μυθολογικες και θρησκευτικες.
Αν αρχισεις να διαβαζεις για την Ελληνικη προιστορια- γενικα τη μη συμβατη ιστορια, μυθους, περι ανωτεροτητας και "εξωγιηνης" καταγωγης των διαφορων Φυλλών και αρχισεις και συνδιαζεις τις διαφορες πληροφοριες μεταξυ τους, τοτε θα καταλαβεις γιατι ο Χιτλερ εδειξε ιδιαιτερο ενδιαφερον για τα αρχαιολογικα μας μνημεια, για τη γεοπολιτικη, γεωγραφικη και γεολογικη θεση της χωρας μας....

Με εκτιμηση,
Ραδαμανθυς ο Δικαιος

ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ

01/03/2003, 18:20:42
...τοτε θα καταλαβεις γιατι ο Χιτλερ εδειξε ιδιαιτερο ενδιαφερον για τα αρχαιολογικα μας μνημεια, για τη γεοπολιτικη, γεωγραφικη και γεολογικη θεση της χωρας μας... ΚΑΙ μας ΣΥΝΚΑΤΕΤΑΞΕ στην ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΤΟΥ, που ΟΜΩΣ δεν δίστασε και να μας περάσει δια ΠΥΡΟΣ και ΣΙΔΗΡΟΥ...

Θα ήθελα ΑΝ γίνεται να μείνουμε στην ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ σκαπάνη καi να ΜΗΝ αρπάξουμε τις σκαπάνες και αρχίζουμε ο ένας τον άλλον να τον κοπανάμε... Το έργο αυτό ΗΔΗ εξελίσεται σε άλλη μερία των Forums...

Φίλε Τσόμι, περιμένω ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ και ΜΟΝΟ νεότερα...

Κέλσος ο Φιλαλήθης