ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγάπη και Έρωτας - Amalia kai Exombrotos - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αγάπη και Έρωτας - Amalia kai Exombrotos - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

nitro912gr31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
notis_29Μέλος
02/01/2003, 22:27:18
'Eνας Ρουμάνος ηλεκτρολόγος-μηχανικός υποστηρίζει ότι ανακάλυψε τον, όπως ο ίδιος ονομάζει 'ανιχνευτή της αγάπης και του έρωτα' . Σκοπός της συσκευής αυτής, πάντα βάση τα λεγόμενα του, είναι να βοηθά τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων μια και θα διασφαλίζει την ειλικρίνεια.

Η συσκευή αυτή έχει μορφή βραχιολιού και μπορεί να μαρτυρήσει πολλά για τον κάτοχο της όπου την φοράει αφού εντοπίζει και αποκαλύπτει πληροφορίες για τα αισθήματα τους κατόχου με μικρούς ειδικούς αισθητήρες που φέρει.
Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται κυρίως από τον σφυγμό της καρδίας και μπορούν να παρουσιαστούν σε οθόνη ή σε ειδικούς δέκτες.

'Oμως αν και ο εφευρέτης αναφέρει ότι η εφεύρεση του έχει 100% επιτυχία στην περίπτωση ανδρών, σπεύδει να δηλώσει ότι για τις γυναίκες το ποσοστό αυτό δεν ξεπερνά το 50% μια και η διάθεση τους αλλάζει συνεχώς και πολύ γρήγορα.
(Αυτό δεν αποτελεί ανακάλυψη θα υποστήριζαν μερικοί)

Μπορεί να ακούγονται όλα αυτά παράξενα και μη πιστευτά όμως ο εφευρέτης έχει ήδη πολλές παραγγελίες από αρκετούς επιχειρηματίες όπως αναφέρει.

Θεέ μου συχώρεσε με τοσο όσο συχωρώ και εγώ τους άλλους

Darkangel_78Μέλος
02/01/2003, 23:30:57
quote:
'Oμως αν και ο εφευρέτης αναφέρει ότι η εφεύρεση του έχει 100% επιτυχία στην περίπτωση ανδρών, σπεύδει να δηλώσει ότι για τις γυναίκες το ποσοστό αυτό δεν ξεπερνά το 50% μια και η διάθεση τους αλλάζει συνεχώς και πολύ γρήγορα.
(Αυτό δεν αποτελεί ανακάλυψη θα υποστήριζαν μερικοί)

Αυτό μπορώ να το βεβαιώσω και εγώ κύριοι!!!
O Κυκλοθυμικός (άντε και Σκοτεινός) Άγγελος!!!!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Darkangel_78Μέλος
03/01/2003, 11:01:33
quote:
ΜΗΠΩΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ???

Είπε ο Avatargr...και ίσως έχει δίκιο...
ΑΛΛΑ υπάρει και κάτι άλλο: μήπως ο τρόπος σκέψης ανδρών και γυναικών είναι ΤΟΣΟ διαφορετικός που η ουσία είναι άλλη για τον καθένα????
Μπορεί η διαφορά να είσαι μικρή μα ουσιώδης,όσο αυτή του ρήματος "βλέπω" από το ρήμα "αντιλαμβάνομαι".
Σας χαιρετώ προς το παρόν,ο Σκοτεινός Άγγελος!

Edited by - Darkangel_78 on 03/01/2003 11:02:06

03/01/2003, 12:26:38
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

Η ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ Darkangel_78 ΑΝΑΦΕΡΕ ΠΩΣ

quote:
ΜΗΠΩΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ???

ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΑΛΛΑ ΕΑΝ Η "ΟΥΣΙΑ" ΣΑΝ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.

ΜΗΠΩΣ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ???

ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΝΟΙΟΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΕΖΟΥΜΕ H KAΛΗΤΕΡΑ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΧΕΙΣ ???

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ Darkangel_78 ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ "ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

03/01/2003, 12:27:37
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!
ΣΚΟΤΕΙΝΕ ΑΓΓΕΛΕ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !ΑΛΛΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ,ΑΛΛΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ..+ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ"ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ- ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ" JOHN GRAY...
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΛΑΣ+ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ
ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΜΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ,ΕΚΤΟΣ +ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ...,ΕΥΧΕΣ,ΑΤΜΑ

*ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΓΡΑΦΤΕΙ.....*

Darkangel_78Μέλος
03/01/2003, 13:00:01
quote:
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ"ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ- ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ" JOHN GRAY...

Κανένας από τη ΓΗ δεν κυκλοφορεί ανάμεσά μας
Avatargr έχεις δίκιο...και γω παρασύρθηκα σε μια λεξοπλασία.
Για πες μου όμως: ΠΟΥ διαφωνείς με τα γραφόμενά μου? Το ξέρω ότι το διαδίκτυο δεν είναι ο ιδανικότερος τρόπος επικοινωνίας και ίσως τα μηνύματά μου δεν αποτυπώνουν με μεγάλη σαφήνεια τις απόψεις μου.
Τί θεωρείς ΕΣΥ ουσία/πνεύμα της κουβέντας μας?Δώσε μας τον δικό σου ορισμό για τις έννοιες φιλία-αγάπη-έρωτας και πολύ πιθανόν να βγάλουμε την άκρη...
Ο Σκοτεινός Άγγελος!

03/01/2003, 13:16:44
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.

Darkangel_78 ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΔΟΣΩ ΟΡΙΣΜΟ ΣΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ...
ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΤΑ ΝΙΟΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΟΡΙΣΕΙ..

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΟΘΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ....
(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Darkangel_78Μέλος
03/01/2003, 13:31:49
Αχ βρε Avatargr...
το ξέρω ότι τα συναισθήματα δεν ορίζονται...
ΟΜΩΣ αισθάνεσαι το ίδιο απέναντι σε έναν φίλο? Στην αγαπημένη σου? Στα παιδιά σου? Μπορείς να μου εξηγήσεις αυτή τη διαφορά με τις λέξεις? Πώς μπορούμε να συνεννοηθούμε (......) όταν τα αισθήματά σου μπορείς ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ να τα νιώσεις? Ενώ τις λέξεις σου μπορούμε να τις ακούσουμε όλοι...
Ο Σκοτεινός Άγγελος!

03/01/2003, 14:27:04
ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.....

ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ......

ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΩ Darkangel_78 ΝΑ ΔΟΣΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ
ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ...
ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..

ΕΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΝΙΟΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ....

ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΩ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ.

ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ......
ΜΕ ΖΕΣΤΑΣΙΑ .......(ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ)
ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ .....

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ???????????????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΝathanalΝέο Μέλος
03/01/2003, 16:11:25
Kαλησπέρα και καλή χρονιά.
Διαβάζοντας τις απόψεις σας μου ήρθε στο νού η συζήτηση που είχα πριν λίγο καιρό με έναν αγαπημένο φίλου μου.

Μιλούσαμε καλή ώρα για την Αγάπη,που είναι η κινητήριος δύναμη όλων των πραγμάτων.
Για τον σπιθήρα αυτόν που από καταβολής ο άνθρωπος φέρει εντός του.
Τον "ομφάλιο λώρο" που ενώνει τον άνθρωπο της πτώσης με την Άναρχη Πηγη του Φωτός και της Αγάπης.

Σήμερα πια όμως,στο σημείο που βρίσκεται ο άνθρωπος στο σύνολο του ,έχει αποκοπεί από την Δημιουργία και δεν φέρει την συνείδηση του Εαυτού του και της Υιότητας του...
Ανακυκλώνει τον εαυτό του καθημερινά σε ιδέες και πράξεις του κόσμου της ύλης και μόνο, με αποτέλεσμα η ψυχή του σταδιακά να αδρανοποιήται.
Υπάρχουν ακόμα και υποστάσεις που έχουν αποκοπεί από την θεία τροφοδοσία και τροφοδοτούνται μόνο από το υλικό και το κατώτερο αστρικό κόσμο.

Άρα πως η Αγάπη εξακολουθεί να κινεί τον κόσμο, όταν ο κόσμος τροφοδοτήται κατά κύριον λόγο από κατώτερες ενέργειες.

Αν εξαιρέσουμε τις συνειδητές ενέργειες διάχυσης αγάπης που γίνονται από ορισμένες υποστάσεις, με σκοπό τα 2 ρεύματα της δημιουργίας να είναι σε κατάσταση ισοροπίας και ουδετερότητας,
ο κόσμος συνεχώς τροφοδοτήτε και από την αγάπη που νιώθουμε για την οικογένεια μας, τον άνθρωπο μας, τους φίλους μας κ.τ.λ.

Είναι η περιορισμένη μορφή εκδήλωσης της Αγάπης, που μπορεί ο περιορισμένος εκ πεσών ανθρωπος να αντιλειφθεί και να κατανοήσει μέσα από τα πρίσματα της εγωκεντρικής προσωπικότητας του και τα καλύματα της ψυχής του.

Είναι δύσκολο να πούμε πως αγαπάμε.
Η Αγάπη είναι Τέλοια και μόνο ως Τέλοιοι μπορούμε να την εκδηλώσουμε.
Η Αγάπη διαθλάται και εκδηλώνεται με διάφορες ποιότητες.
Από κατώτερες συναισθηματικές δεσμεύσεις μέχρι και την εκδήλωση του θείου έρωτα, τη κινητήρια δύναμη της ψυχής προς το πνεύμα.

ΝathanalΝέο Μέλος
03/01/2003, 16:29:57
"Η Αγάπη δεν παίρνει ούτε δίνει.
Δεν αγαπάς για να νιώσεις.
Αγαπάς γιατί γνωρίζεις πως μόνο έτσι ζεις.
Αγάπα χωρίς να σκεφτείς αν είναι νέος ή γέρος, άσπρος ή μαύρος, φίλος σου ή εχθρός........
Αγάπα κάθε άνθρωπο γιατί μόνο έτσι θα αγαπήσεις ουσιαστικά τον Εαυτό σου και μόνο έτσι θα μπορέσεις να βιώσεις την ένωση σου με τα πάντα."

Μακάρι να μπορέσουμε να αγαπήσουμε ! Ευχή για όλους.