- Bones and skulls - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ειναι μελη ολοι οι οικογενεια bush και πολλα σκληροπηρινικα μελη
απο την κυβερνηση bush.Φαιρεται ως αιρεση του χριστιανισμου αλλα σιγουρα εχει αλλο σκοπο.Και οι πιστοι της ειναι φανατικοι της ιδεας οτι ειναι οι εκλεκτοι του Θεου.Αν γνωριζεται περισσοτερα καλο θα ηταν να ειπωθουν.Πολλα μελη της ειναι και μελη της λεσχης του Bilderberg.Auτα γνωριζω μοναχα και θα ηθελα την γνωμη σας....
mp-----
quote:ετσι ξερω και εγω φιλε Warface
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ SKULL AND BONES ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΛΜΠΕΡΓΚΕΡ
quote:φιλε ΝΕΡΩΝΑ σωστα μου ακουγονται τα λεγομενα σου ισως γιαυτο να βγηκε και στις εκλογες ο μπους με το γνωστο αμφιλεγομενο αποτελεσμα
ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΝΕΑΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΗ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
πηξαμε στις μυστικες οργανωσεις σαν περιπτερα ξεπεταγονται αλλα το ερωτημα ειναι αν συνεργαζονται ή απλα "χτυπανε" με διαφορετικα ονοματα και φυσικα αν δεν συνεργαζονται σιγουρα τοτε συγκρουονται
φιλε ιχνηλατη μιας και ανεφερες την σχετικη οργανωση θα ριξω και εγω μια ματια να δω τι παιζει
τωρα που το ξανασκεφτομαι κρανια και κοκκαλα ε? σαν τον τζολι ροτζερ?![]()
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Edited by - endorama on 05/11/2003 03:08:40
φιλε Warface μαλλον ειναι και ο μοναδικος που εκλεχτηκε με λιγοτερους ψηφους στο συμπαν ολοκληρο.
αν δεν κερδιζε της εκλογες σκεφτομαι καμια φορα πως θα ηταν τα πραγματα
θα ειχαμε τους διδυμους πυργους? και αν ναι θα γινοταν ο πολεμος στο αφγανισταν? και μετα στο ιρακ? και αλλα πολλα σαν να βιαστικε ο πολιτικος του αντιπαλος να παραιτηθει
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Αραγε αν δεν ειχε εκλεγει λογω λιγοτερων ψηφων θα γινοταν η 11 σεπτεβρη και ο πολεμος σε αφγαγισταν και ιρακ η
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ??
mp-----