- ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΑΓΟΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ενας αλλος ονοματι ANGEL,πεταγε,πηδουσε σε αυλακι με ελαχιστο νερο και εξαφανιζοταν και μετα ανεβηκε και εναν τοιχο ετσι απλα.
Οσοι τα βλεπαν ζωντανα ειχαν μεινει με ανοιχτο το στομα οπως κι εγω.
Επισης μια ομαδα απο νεους και νεες που λεγοταν one of them περασαν μεσα απο τζαμι για να μπουν σε ενα κλαμπ,μια κοπελα αλλαζε ρουχα σε δοικιμαστηριο σε 3 δευτερολεπτα!
Τωρα θα ηθελα την γνωμη σας τι μπορει να ειναι αυτοι οι νεοι συγχρονοι μαγοι.
Μηπως ειναι του σατανα,εξωγηινοι,η νεα γενια ανθρωπων και καποια στιγμη θα αποκαλυφτουν δημοσια?
Δεν ξερω τι να σκεφτω και η εξηγηση της ψευδαισθησης δεν με καλυπτει απολυτα.
Θα βοηθουσε να απαντησουν οσοι το ειδανε γιατι τοτε θα μπορεσουν να εκφερουν πιο ολοκληρωμενη αποψη.
H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...
Edited by - Κωστας on 01/02/2004 17:46:34

Η άποψή μου είναι,πως τα περισσότερα από αυτά τα κόλπα που είπατε
είναι <οφθαλμαπάτες>.
Υπάρχει άλλωστε σχολή από όσο ξέρω που μαθαίνει κανείς κάποιες τεχνικές.
quote:
Μηπως ειναι του σατανα,εξωγηινοι,η νεα γενια ανθρωπων και καποια στιγμη θα αποκαλυφτουν δημοσια?
Δεν νομίζω(άποψή μου πάντα) να είναι κάτι από τα παραπάνω.
Αν υποθέσουμε πως δεν είναι όλα οφθαλμαπάτες, τότε υπάρχει μια ακόμη εξήγηση.
Υπάρχουν άνθρωποι,(γήινοι)που έχουν κάποιες ικανότητες,χαρίσματα.
Ψυχοκινητικά.Αυτοί υπήρχαν ανέκαθεν υπάρχουν και σήμερα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Πιστεύω μάλιστα πως όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε τέτοια <ταλέντα>.
Αν καλλιεργηθούν σωστά και δεν μείνουν σε <καταστολή> τότε βλέπουμε τα αποτελέσματα που είδατε στην εκπομπή.
Δεν είναι ο σατανάς.
Είναι η δύναμη της σκέψης και της ψυχής, που κατά την άποψή μου πάντα είναι θεόσταλτη.
Η νέα γενιά ανθρώπων?
Τί εννοείς με αυτό?
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Αγαπητη κατια αλλο να σπασει καποιος ενα ποτηρι με την δυναμη της σκεψεως ισως και αλλο αυτα που εδειξε στην εκπομπη.
Να βλεπεις να βηχει και το κεφαλι του να αποχωριζεται το σωμα.
Η κοπελα να αλλαζει ρουχα μεσα σε 3 δευτερολεπτα?
Πολυ περιεργα μου φανηκαν και το γεγονος οτι τα κανουν τα μαγικα ετσι στον δρομο για φιγουρα,χωρις λεφτα σκεφτηκα οτι ισως επιδυκνειουν σιγα σιγα τις δυναμεις τους για να μην μας πιασει πανικος οταν συμβουν τετοιες καταστασεις πιο δημοσια ακομα ισως?
Τι σημαινε ειμαστε one of them... δεν μου αρεσε πολυ αυτο.
Φιλη ελευθερια και εγω την γνωμη μου εκφραζω. Ανεφερα τον Σατανα γιατι ενας ονοματι Chris Angel ειχε τετοιο λουκ.
Τα μαγικα του ηταν απλα απιστευτα.
Νεα γενια το ειπα γιατι οι νεοι και οι κοπελες που ηταν και πολυ ομορφες,λεγανε δεν μπορουμε να σας πουμε πως το κανουμε ειναι μαγεια και ειμαστε one of them..
Αληθεια δεν την ειδες την εκπομπη?
Edited by - Κωστας on 01/02/2004 23:24:11
Ηταν οντως απο τις καλυτερες εκπομπες του τρελου πλανητη!
Σε καποιο σημειο ενας απο τους μαγους ειπε (δεν το μετεφρασαν) οτι αυτα ειναι οφθαλμαπάτη και ψευδαισθηση! Και μονο ομως οτι καταφερνουν να το κανουν να δειχνει τοσο αληθινο και να μας ξεγελανε ειναι μαγικο!
οποτε μπορεις να τους χαρακτηρισεις και παλι αληθινους μαγους!

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
quote:
Φιλη ελευθερια και εγω την γνωμη μου εκφραζω. Ανεφερα τον Σατανα γιατι ενας ονοματι Chris Angel ειχε τετοιο λουκ.
Τα μαγικα του ηταν απλα απιστευτα.Νεα γενια το ειπα γιατι οι νεοι και οι κοπελες που ηταν και πολυ ομορφες,λεγανε δεν μπορουμε να σας πουμε πως το κανουμε ειναι μαγεια και ειμαστε one of them..
Χμ..το look δεν μου λέει κάτι.Μπορεί να ήταν οπαδός του σατανισμού.
Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι σε σχέση με τον ίδιο τον σατανά.
Τώρα το ότι λένε είναι μαγεία και είμαστε ένας από αυτούς, και πάλι εμένα δεν μου λέει κάτι.
Ξέρεις τί εφευρίσκει ο καθένας για να εντυπωσιάσει και να βγάλει το ψωμάκι του,και να πίνει το κρασάκι του στην υγειά των κορόιδων?
Και βέβαια ξαναλέω,κρατάω επιφυλάξεις γιατί δεν είδα την εκπομπή.
Θα μπορούσε να είναι ένα τρυκ,ψεύτικο, φτιαχτό,που να φαίνεται έτσι.
Θυμηθείτε την κοπέλα(τέχνασμα που έχουμε δει άπειρες φορές),που την πριονίζανε μέσα στο κουτί.Κοβόταν το κουτί έβλεπες το μισό σώμα από τη μια πλευρά,το άλλο από την άλλη.Όταν ενωνόταν πάλι το κουτί αυτή σηκωνόταν αρτημελής και ολοζώνατνη.Οφθαλμαπάτη.
Βέβαια επειδή δεν θέλω να προδικάζω και να απορρίπτω χωρίς να είμαι σίγουρη,και μάλιστα εφόσον δεν είδα την εκπομπή..τί να πω..άς αφήσω και κάποιες επιφυλάξεις στα όσα προανέφερα.Πάντα βέβαια προσπαθώ να βρω μια πιο λογική εξήγηση.
Με φιλική διάθεση πάντα
Ελευθερία
quote:ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΩΣΤΑ.ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ;ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
Πολυ περιεργα μου φανηκαν και το γεγονος οτι τα κανουν τα μαγικα ετσι στον δρομο για φιγουρα,χωρις λεφτα σκεφτηκα οτι ισως επιδυκνειουν σιγα σιγα τις δυναμεις τους για να μην μας πιασει πανικος οταν συμβουν τετοιες καταστασεις πιο δημοσια ακομα ισως?
quote:ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΕΝΑ ΜΑΓΟ ΕΛΕΓΕ,ΤΩΡΑ:ONE ΟF THEM.H ΛΕΞΗ ΤΗΕΜ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ TOTALLY H... E... MAGIK.ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΑ 2 ΜΕΣΑΙΑ.ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΑΝΤΙΝΤ ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΜΑΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ.
Τι σημαινε ειμαστε one of them...
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
Το ειδα και εγω φυσικα τον τυπο με το νομοισμα ο οποιος ηταν ο Chris Angel που ανεφερα οτι ειχε σατανικο λουκ.
Αυτο που ειπε και δεν το μετεφρασαν ηταν οτι : ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΗΘΙΝΑ-ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ-ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ και ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ...
ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΙΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.
Αυτα ειπε.
Φιλη Ελευθερια καλα κανεις και δεν τα πιστευεις και κρατας επιφυλαξεις. Ηταν απιστευτα παντως αυτο ειναι σιγουρο.
Φιλε matrx δεν καταλαβα αν το ειδες η οχι.
Τι μαγικο μπορει να ειναι να αλλαζει μια πανεμορφη κοπελα σε ενα δοκιμαστηριο ροχα μεσα σε 1 δευτερολεπτο??
Αυτο ειδικα με κουφανε.
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ.ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ.
gK
ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΟ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΓΟΥΣ Η ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ....
ΜΕΡΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΕΣ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.
H ΦΙΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ/ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ....
quote:
Πιστεύω μάλιστα πως όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε τέτοια <ταλέντα>.
Αν καλλιεργηθούν σωστά και δεν μείνουν σε <καταστολή> τότε βλέπουμε τα αποτελέσματα που είδατε στην εκπομπή.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ Η ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. (ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΓΟΙ Η ΑΠΛΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΙ).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
quote:
ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΟ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΓΟΥΣ Η ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥΣ.
Συμφωνώ με τον αγαπητό μας Avatar.
Αυτό στο οποίο διαφωνώ κάπως είναι να είναι:Εξωγήινοι, ο σατανάς,ή άνθρωποι μιας <νέας γενιάς>.
Η μαγεία είναι μέσα μας!
Φιλικά
Ελευθερία
Αλλά ας μην υποτιμάμε τη λέξη "ταχυδακτυλουργούς". Πρόκειται για ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τρελλά πράγματα και χωρίς τα εργαλεία τους, αν είναι καλοί. Απλά δεν πιστεύω πως πρόκειται για μάγους με την έννοια μύστης/μυημένος (διότι αυτή είναι η σημασία της λέξης μάγος.)
Πάντως είναι άξιοι θαυμασμού, αυτό είναι σίγουρο.
-ΥΗVH
Light in extension

Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον
Ενδιαφέροντα τρικ…
Πρόσεξες όμως ότι άλλο πλάνο το τρικ και άλλο πλάνο οι (αναμενόμενες) αντιδράσεις του κοινού… (που σημαίνει ότι μπορεί να βλέπουν κάτι άλλο)
Όσο για την αιώρηση και το «περπατάω» στον τοίχο … προσέξτε πόσοι λίγοι περαστικοί είναι πάντα παρόν… (για κάντο αυτό στο κέντρο της Αθήνας – και θα σου πω πόσο κόσμο θα μαζέψει…![]()
Γιώργος![]()
Esoterica Προσωπικά - Σοβαρός κύριος , μετρημένος, αξιοπρεπείς , μαθητής Μεγάλης Δασκάλας (the Fat One) ζητά, γνωριμία με άνετη , θεληματική κοπέλα μαθήτρια Μεγάλου Μάγου (the Beast) για σοβαρή σεξουαλική σχέση και ότι άλλο προκύψει…![]()
quote:
Ολα μπορώ να τα χαρακτηρίσω οφθαλμαπάτη αλλά το κόλπο του Angel που βούτηξε σε νερό που θέμα είναι αν έφτανε σε ύψος μεχρι το αστράγαλο και αμέσως μετα εμφανίστηκε στην απέναντη πολυκατοικία στο δεύτερο όροφο δεν μπορώ να το χαρακτηρισω οφθαλμαπάτη καθώς και αυτο που πέρασε μέσα απο το τζάμι ένας άλλος.
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
Να προσθεσω φιλε και αυτον που εβηχε και το κεφαλι του κοβοταν και την κοπελα που αλαζε ρουχα σε 1 δευτερολεπτο!

Παντως εγω δεν πιστευω οτι ειναι τρυκ και απλα οφθαλμαπατες ολα.
Edited by - Κωστας on 02/02/2004 20:49:28
Χμ!!! Αρχίζω να φοβάμαι!!!