ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

PREDATOR12 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
23/12/2006, 17:22:36
Nαι, αλλα δεν λεμε εμεις για το αν θα βρεις δωματια ή οχι... αλλα το τι θα βρεις ... απο θεμα συνδυασμου ποιοτητας και τιμης...

Να δωσω ενα παραδειγμα... ενα οδικο 6 ημερων στην Ιταλια σε ξενοδοχεια 4**** θα πληρωσεις μεχρι 300 Ευρω... με πληρη διατροφη

Ενα 3 ημερο στην Ελλαδα... θα πληρωσεις απο 300 μεχρι και 600 σε οχι και τοσο καλο ξενοδοχειο και χωρις καν πρωινο (πληρωνεις εξτρα)

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

mariha2912Μέλος
24/12/2006, 18:13:11
ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΕΠΙΣΗΣ,ΑΝ ΘΕΛΩ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΥ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΟΤΣΟ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΚΑΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ(ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ). ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ,ΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΛΙΓΟ.
ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ. ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΔΑΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝ ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΕΡΙΧΝΕ 2 ΦΛΟΚΑΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΙΝΕ 100 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΔΕΙΟ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΝΕΙ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΒΕΒΑΙΑ...
26/12/2006, 17:56:33
Mariha2912 Επειδη σαν Ελληνας και εσυ, παντα την τελευταια στιγμη ψαχνουμε για τις διακοπες μας...

Αλλα αυτο δεν ενδιαφερει τον Ελληνα ξενοδοχο

Αυτος θα σε κλεψει ουτως ή αλλως αν δεν ειναι επαγγελματιας

NIGHTHAWK

...and the Predators wll prevail...

mariha2912Μέλος
28/12/2006, 18:24:24
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ/ΖΗΤΗΣΗΣ.
ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΕΙΣ ΜΕ ΠΑΤΩ ΣΕ,ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΕΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ,ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ,ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ,ΚΙ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙΜΗ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ/ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ,ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΞΕΛΕΙΠΑΝ...
29/12/2006, 17:47:18
Nαι...αλλα επειδη εχω τουριστικο γραφειο, εγω βλεπω αλλο... ο Ελληνας ειναι οντως της τελευταιας στιγμης... και επισης ζητα το πιο οικονομικο-lux πραγμα που δεν γινεται τοσο ευκολα οσο μερικοι νομιζουν...

Φαντασου...εμεις προτεινουμε στους Ελληνες πελατες, εξωτερικους προορισμους ως πιο οικονομικους, παρα για την Ελλαδα!!!!

Αυτην την μικρη αφελεια του Ελληνα εκμεταλλευονται οι περισσοτεροι-δυστυχως- ξενοδοχοι... και πραγματικα βαρανε στο κεφαλι

NIGHTHAWK

29/12/2006, 18:56:30
quote:
mariha2912
ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ,ΚΙ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙΜΗ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ/ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ,ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΞΕΛΕΙΠΑΝ...

Δεν έχεις άδικο, αλλά πρακτικά δεν είναι το ίδιο γιατί στις διακοπές αυτό που κλείνεις και πληρώνεις δεν το βλέπεις όσο και να το ψάξεις.
Και όταν το βλέπεις πολλές φορές είναι αργά.
Όσο αφορά τουλάχιστον τη διαμονή.

Στράτος

Ήρθα...Διάβασα...Έγραψα...Έφυγα...
fantomas3004Μέλος
29/12/2006, 19:29:24
Δέν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα ... για δεκαπενταύγουστο μονάχα η Μύκονος υπάρχει όλα τα άλλα μέρη είναι άχρηστα???
Άν θές να βρίσκεσαι στην Μύκονο δεκαπενταύγουστο κανόνισε να κλείσεις δωμάτιο απο τον Μάρτιο διαφορετικά κάτσε στα αυγά σου και πέρασε τον εκεί που βρίσκεσαι. Άν ακολουθήσουν όλοι αυτό τότε θα δείτε πώς οι απανταχού ξενοδόχοι θα συνέλθουν και δέ θα νοικιάζουν τα δωμάτια λές και νοικιάζουν χρυσάφι.
30/12/2006, 18:57:35
Oχι... αλλα η Μυκονος ειναι ενα παραδειγμα...

Κανουν ενα μεγαλο λαθος οι ξενοδοχοι... ουσιαστικα εκμεταλλευονται αυτην την αφελεια των Ελληνων...

Αλλα μιλαμε για μεγαλη κοροϊδια...οταν τιμη πορτας για Ελληνα στις 15 Αυγουστου ειναι μεχρι και 100% μεγαλυτερη απο οτι δινει στον ξενο τουριστα (και οχι στο ξενο group)...

NIGHTHAWK

maraki8Μέλος
03/01/2007, 09:02:12
Εγώ συμφωνώ σε αυτό που λες mariha,και όσοι ξεκινάνε όντως τελευταία στιγμή,τα θέλει ο οργανισμός τους.Όμως,δυστυχώς,τα ίδια παθαίνουν πολύ συχνά ακόμα και αυτοί που έχουν σχεδιάσει μεθοδικότερα τις διακοπές τους.Αυτό είναι το χειρότερο στην χώρα μας..
Όσο για την Αράχωβα που λες,δεν έχω παρατηρήσει κάποια ιδιαίτερη πτώση των τιμών,τουλάχιστον στα αξιοπρεπή καταλύμματα.Οι τιμές,είτε στους Δελφούς,είτε στην Αράχωβα,είναι το ίδιο υψηλές,ακόμα...
mariha2912Μέλος
03/01/2007, 16:57:44
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΡΙΣΚΟ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ,ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΑΧΩΒΑ/ΔΕΛΦΟΥΣ, ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Π.Χ.,ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ. ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ...
03/01/2007, 19:12:08
To να ψαξεις να βρεις μονος σου, ακομα και καιρο πριν, ειναι πιο επικινδυνο απο το να κλεισεις μεσω ενος ταξιδιωτικου πρακτορα...

Αλλα οπως και να το κανουμε, καλυτερα να δηλωσεις ξενος τουριστας παρα Ελληνας... δοκιμαστε και θα δειτε εντελως διαφορετικη συμπεριφορα!

Εγω το εχω δοκιμασει, και ετσι εχω κλεισει καποιες επιχειρησεις

NIGHTHAWK

maraki8Μέλος
04/01/2007, 08:24:28
quote:
ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΡΙΣΚΟ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ,ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΑΧΩΒΑ/ΔΕΛΦΟΥΣ, ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Π.Χ.,ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΝ. ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ...

Σαφέστατα και όσο πιο προετοιμασμένος πας,τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις για να πέσεις σε καλή περίπτωση.Όμως,ακόμα και τότε,επειδή ζούμε στην Ελλάδα,τυχαίνουν πολλά κακά..
Όσο για Αράχωβα/Δελφούς,έψαχνα το καλοκαίρι ένα απλό δωμάτιο για ένα απλό ΣΚ(δεν ήταν αργία),και στους Δελφούς ειδικά,δεν έβρισκα δωμάτιο,κάτω από 60 ευρώ.Και δεν μιλάμε για τίποτα τρομερά πράγματα,ε;άσε που ήταν και καλοκαίρι..Σε πολλά άλλα μέρη,με 60 ευρώ βρίσκεις πολύ καλύτερα δωμάτια..