ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΑΣΚΑΝΙΑ, ΚΟΙΝΩΣ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΑΣΚΑΝΙΑ, ΚΟΙΝΩΣ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

indigo_boy90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/5
indigo_boyΜέλος
07/02/2003, 14:58:44
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΤΜΑ

08/02/2003, 10:25:50
Κι όταν παθαίνουμε λόξυγγα;

αυτή...που τα κατάφερε!

08/02/2003, 10:29:41
Και σαν φτιαρνιστούμε;

Αντανακλαστικές αντιδράσεις με μεταφυσικό νόημα.
Αν ψάχνετε επιστημονική ή άλλη θεωρητική τεκμηρίωση, ο βελονισμός έχει αρκετό υλικό γιαυτό.
Μόνο που κι αυτός δεν μπορεί να τεκμηριωθεί απόλυτα επιστημονικά.

Κάποτε έκανα βελονισμό -πριν κλείσω το ιατρείο.
Πολλές φορές, έβλεπα στα μάτια μου τον ασθενή να μου λέει ότι ένιωθε πολύ καλύτερα, κι εγώ έλεγα: "δεν σε πιστεύω!"
Βελονισμός χωρίς πίστη, ακόμη και ξεμάτιασμα χωρίς πίστη.
Κι όμως έπιανε...

αυτή...που τα κατάφερε!

indigo_boyΜέλος
08/02/2003, 10:41:55
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΜΑΛΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕΣ

quote:
"δεν σε πιστεύω!"

ΦΙΛΙΚΑ

08/02/2003, 11:35:34
με συγχωρείς Ινντιγκο μπόυ

υπάρχει κάποιο βαθύ νόημα εδώ, που ενδεχομένως μου ξέφυγε,
ή πρόκειται για τις πρωινές σύντομες απαντήσεις.

Γράψε μου, αν έχεις να προσθέσεις κάτι νέο, και μην παίζεις με τα νευράκια των ανθρώπων που ξυπνάν πρωί Σαββάτου...

αυτή...που τα κατάφερε!

indigo_boyΜέλος
08/02/2003, 11:44:02
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΜΑΛΙΑ
ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ
ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΝΟΗΜΑΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ
ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ

08/02/2003, 11:48:47
κάτσε τότε να πάρω το φτυάρι...

αυτή...που τα κατάφερε!

08/02/2003, 14:26:04
Ιντιγκο μπόυ,
επειδή δεν μου αρέσει να αποπαίρνω τους άλλους, θα με συγχωρέσεις για το πρωινό κατσάδιασμα.

Αλλά ειδικά από εσένα, θα περίμενα να γράφεις όταν είσαι προετοιμασμένος για να γράψεις κάτι, αφού μπορείς να δώσεις αρκετά πράγματα όταν θέλεις.

Η απάντηση

quote:
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΜΑΛΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕΣ
πιστεύω ειλικρινά ότι δεν είναι του indigo-τύπου σου.

Και κάτι ακόμη:
Να μου δίνατε ΠΟΙΟΙ συγκεκριμένα τις απαντήσεις;
Αν θες γίνε πιο σαφής, και ελπίζω αυτή μου η παρέμβαση να μη σε διώξει από το θέμα που άνοιξα και που με ευχαρίστηση δέχομαι τη συμμετοχή σου.

αυτή...που τα κατάφερε!

indigo_boyΜέλος
09/02/2003, 18:04:22
quote:
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ

ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΟΞΥΓΚΑ Ι ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ
ΦΙΛΙΚΑ

ΨΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

09/02/2003, 23:36:12
φιου......

Ιντιγκο μπόυ, κάποια στιγμή σε αποπείρα και φοβήθηκα ότι δεν θα ήθελες να ξαναγράψεις στο θέμα αυτό. Ευτυχώς, έκανα λάθος.

Πάντως όσον αφορά αυτό που λες ότι σκέφτομαι με το μυαλό κι όχι με την καρδιά, θα το ήθελα πολύ αυτό φίλε μου, να μπορώ με το μυαλό να χαλιναγωγίσω την καρδιά που φωνάζει και ωρίεται μέσα από το κλουβί της να πετάξει και να κελαιδήσει... Δεν μπορώ όμως.
Είμαι καλή στις συμβουλές μου με τους άλλους, αλλά στη ζωή μου πάντα έκανα αυτό που με πρόσταζε η καρδιά μου. Και η διαίσθησή μου. Εχω πετάξει από πάνω μου πράγματα που η φωνή της λογικής σπάραζε σαν τα έβλεπε να γίνονται κομμάτια, έρμαια στην ορμή του ανέμου, πράγματα που η καρδιά τα έφτυνε με αηδία.
Δε βγήκα λάθος. Προχώρησα...

JOHNY WALKER
KEEP WALKING

αυτή...που τα κατάφερε!

indigo_boyΜέλος
10/02/2003, 14:06:08
ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΣΚΩΤΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ
KEEP TALKING AND KEEP WALKING
ΑΜΑΛΙΑ Η ΠΕΡΠΑΤΗΤΗ

10/02/2003, 14:58:18
που μένεις;

Θά' ρθω βράδυ..........

αυτή...που τα κατάφερε!

indigo_boyΜέλος
11/02/2003, 00:44:06
ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

11/02/2003, 23:16:38
έχω κάτι κριτσίνια στο ψυγείο.
θες;

αυτή...που τα κατάφερε!

indigo_boyΜέλος
12/02/2003, 01:12:27
ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ?

12/02/2003, 10:51:53
και βέβαια.

Είναι σχετικές με τη Βασκανία ή κάτι άλλο;
Πάντως περιμένω να τις διαβάσω σε αυτό το φόρουμ ή σε όποιο άλλο μου πεις.

Ευχαριστώ.

αυτή...που τα κατάφερε!

indigo_boyΜέλος
12/02/2003, 15:01:31
AMALIA ΘΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΚΛΑΔΟ ΕΛΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ

ΚΟΙΤΑΞΕ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ.......ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ

12/02/2003, 15:24:03
Φίλε μου, συγχώρεσέ με, που μάλλον είμαι λίγο ανίδεη, ώστε δεν καταλαβαίνω τα εσωτερικά νοήματα. Προσπαθώ όμως, όπως και πολλοί άλλοι, τα νοήματα που η φτωχή καρδιά και νοημοσύνη μου μου έχουν προσφέρει, να τα παραθέτω με σαφήνεια και ειλικρίνια. Είμαι ακόμη στην αρχή ενός δρόμου, που το τέλος του δεν μπορώ να διακρίνω, γιατί αν το διέκρινα, θα ήξερα ήδη τόσα πολλά!

αυτή...που τα κατάφερε!

indigo_boyΜέλος
12/02/2003, 15:39:57
AMALIA ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!.ΟΜΩΣ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΚΑΤΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΕΡΗΜΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΝΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑ ΟΑΣΗ,ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ.ΜΙΑ ΠΡΟΤΩΓΝΩΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΗΡΕΜΙΑΣ
ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ!

12/02/2003, 15:54:35
Εσύ να είσαι καλά ίντιγκο μπόυ.
Σε ευχαριστώ πολύ...

Λοιπόν. Στο θέμα μας τώρα:

ΒΑΣΚΑΝΙΑ, ΚΟΙΝΩΣ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ

αυτή...που τα κατάφερε!