ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΑΣΚΑΝΙΑ, ΚΟΙΝΩΣ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΒΑΣΚΑΝΙΑ, ΚΟΙΝΩΣ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

indigo_boy90 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
TaigetosΜέλος
20/09/2004, 14:40:18
quote:

FILE Taigetos:

OI "KAPNOI" POU EIDES ITAN XROMATOS PROS TO MOB XROMA KAI SE KAPIA SIMEIA LIGO BLE POLU KLISTO?

Oxι, ειναι γκρι προς το ασπρο

Forum-GuestΝέο Μέλος
20/09/2004, 17:28:26
TO EXO PATHEI KAI EGO AUTO POU LES FILE ALLA OI "KAPNOI" ITAN ENA XROMA PARAXENO POU EMIAZE ME MOB. EMIAZAN SAN SINEFA KAPNOU OPOS BLEPOUME STA PARAMITHIA OTAN VGAINOUN TA TZINI KAI TA PERITRIGIRIZOUN! TA XA PAIXEI EKINI TI MERA.TIN FOTO TIN EIXA BGALEI ME TI PSIFIAKI POU EXEI ILEKTRONIKI OTHONI POU BLEPEIS TI TRABAS. IMOUN ME ENA FILARAKI KAI TRAVOUSAME FOTOS. SE OLES TA BLEPAME APO TIN OTHONI TIS FOTOGRAFIKIS OLA MIA XARA. OPOS KAI STIN SIGEKRIMENI! STIN OTHONI DEN FAINOTAN TIPOTA ALLA MOLIS TRAVIXTIKE I FOTO IDAME AUTA TA PRAGMATA GIRO APO MIA KOPELA POU TRAVIXAME! DEN FAINOTAN KANENA PROSOPO SE AUTOUS TOUS KAPNOUS.

who knowsΜέλος
20/09/2004, 17:32:00
forum-guest ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΩΝ?ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΙ?
cybermaster ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΧΗΜΑ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.. (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΥΛ ''ΦΕΡΜΟΥΑΡ''..ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ!!!)

never say never **

Forum-GuestΝέο Μέλος
20/09/2004, 17:37:10
OXI GIATI EIPA EGO POS DILONOUN KATI AUTOI OI "KAPNOI" ?
APLA ANAFERA TI XROMA ITAN.

CYBERMASTERΜέλος
20/09/2004, 22:42:59
ΛΟΙΠΟΝ WHO KNOWS ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΜΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

who knowsΜέλος
21/09/2004, 00:35:10
forum-guest ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ..
cybermaster ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΓΙΑ ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ..

never say never **

oneiric1Μέλος
21/09/2004, 14:09:53
Φίλε μου cyber,

Σχετικά με την ερώτησή σου:
Ναι, πιστεύω ότι η ψυχή περικλείει συνείδηση, σκέψη & συναισθήματα.

Να ‘σαι καλά!

Υ.Γ. Ίσως, λέω ίσως γιατί μια σκέψη είναι μόνο, το χρώμα θα μπορούσε να «συμβολίζει» αν μια «παρουσία» είναι θετική ή αρνητική.....?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

T-SEEKERΜέλος
21/09/2004, 21:02:08
καλησπέρα φίλοι μου

δεν υπάρχει περίπτωση να ασχολείσαι έστω και ελάχιστα με αυτού του είδους τα φαινόμενα και να μην έχεις ακούσει ή δει τέτοιες περιπτωσεις σχετικα με φωτογραφίες και φαντάσματα...
το ότι είναι τόσοι πολλοί οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι τους έχει τύχει και το ότι υπάρχουν τόσες πολλες φωτογραφίες σημαίνει πως μαλλον δεν πρόκεται για μεγάλη φαντασία ή τρέλα ή διάθεση εξαπατησης πάντα .εμένα προσωπικα δεν μου έχει τύχει κατι το ανάλογο.
η φωτογραφία που μας δείχνεις who-knows είναι...περίεργη.παντως εμένα με το που την είδα η πρωτη μου εντύπωση ήταν ότι έμοιαζε με κατι σαν ενεργειακή πύλη...αλλα παλι κατι τέτοιο είναι εντελώς γενικό και δεν ταιριάζει με την όλη κατασταση.

Αλλα έχω την εξής απορία γενικα για το θεμα των φωτογραφιών: δεν μπορω να καταλαβω γιατί να αποτυπώνεται κατι στο φιλμ και να μη το βλεπουμε κι εμείς? Με την έννοια ότι οι συχνότητες του φωτος που αποτυπωνονται στο φιλμ ανήκουν στο ορατό - για μας - φασμα , δηλαδή λογικα ό,τι "βλέπει" το φιλμ οφείλει να το βλέπει και το ματι μας.Αλλα υποθετω πως εδω η "λογική" παει ολίγον περίπατο...
Η μόνη απαντηση που τωρα μου έρχεται στο νου είναι ότι ίσως μία "τέτοια εμφανιση" να γίνεται για τρομερα μικρό χρόνικό διαστημα και έτσι να μην μπορεί το ματι μας να τη συλλαβει . Απο την άλλη όμως πόσες πιθανότητες υπάρχουν να τύχει να πατήσουμε το κουμπί της μηχανής ακριβώς σε εκείνο το ελαχιστο χρονικό σημείο?
τέλος παντων...για να βρίσκουμε απαντήσεις σε τέτοια ζητήματα πρέπει κανουμε μη συμβατικες υποθεσεις. Εχετε σκεφτεί ποτε αλήθεια ότι ίσως η αλήθεια να είναι πολύ περα και απο τις δικες μας υποθεσεις που έτσι και αλλιώς ανήκουν στη σφαίρα της παραψυχολογίας ? Εννοώ πως συνήθως λεμε " θα συμβαίνει εκείνο ή εκείνο ή ίσως εκείνο.".Ισως τελικα αυτο που "πραγματικα" συμβαίνει να είναι τόσο "ξένο" για εμας που ποτε να μην το έχουμε σκεφτεί...

[center]"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

who knowsΜέλος
22/09/2004, 17:40:30
T-SEEKER ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΕΙΑ ΣΟΥ....
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΥΛΗ?ΧΜΧΜ...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ''ΠΑΡΑΞΕΝΟ'' ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ....
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ..ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SITE ΤΟ www.netalbum.gr ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ ''ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ'' ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ...ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ... ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ...

never say never **

Forum-GuestΝέο Μέλος
22/09/2004, 20:56:23
FILE T-SHEEKER I APANTISI STO EROTIMA SOU SIMFONA ME TI LOGIKI EINAI STO OTI TO ANTHROPINO MATI TREXEI POLU GRIGORA KAI DEN PROLABAINEI NA APODIKOPOIEISEI KAPIES KATASTASEIS. APLO PARADEIGMA EINAI I DESMI FOTOS POU EKPEMPI TO TILOKONTROL TIS TILEORASIS! TO "FOS" AUTO POU VGAZEI OTAN PATAME ENA KOUBI DEN TO BLEPOUME ME TO ANTHROPINO MATI. AN PAREIS OMOS MIA KAMERA KAI "TRABAS" BROSTA STO KOBIOUTERAKI KATHOS PATAS ENA KOUBI KAI PARAKOLOUTHEIS EITE STIN ILEKTRONIKI SCREEN TIS KAMERAS EITE TO DEIS META SAN VIDEO THA DEIS AUTI TI DESMI FOTOS POU VGAINEI! KAPOS ETSI GINETE KAI ME TA FANTASMATA PROFANOS