- Υπνος...Ανασκελα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια!
Σχετικά με την εμπειρία σου που μοιράζεσαι μαζί μας, μπορείς να δεις κάποια θέματα τα οποία ίσως σχετίζονται με αυτήν ή ενδεχομένως να σε ενδιαφέρουν και να σου δώσουν κάποιες πιθανές απαντήσεις.
Τα θέματα είναι τα παρακάτω (κλίκαρε στους τίτλους για να μπεις κατευθείαν):
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 5ο μέρος, επίσημη έκδοση
Mora - Mola απλά παραίσθηση ή πραγματικότητα...

In anticipation of my resurrection...
¨"cogito ergo sum"
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
cogito ergo sum
Διαβάζοντας την περιγραφή σου, μπορώ να αντιληφθώ ότι σχεδόν πάντα, κάθε φορά που ξαπλώνω ανάσκελα βιώνω - αν όχι την ίδια- σίγουρα μια παρόμοια κατάσταση με την δική σου. Άλλες φορές τη βιώνω πολύ πιο έντονα, άλλες πιο ήπια... Πάντως συνήθως δεν προσπαθώ να την αποφύγω, γιατί εκείνη τη στιγμή επειχειρώ να καταλάβω τι ακριβώς μου συμβαίνει.
Συγκεκριμένα, αισθάνομαι σαν να πρόκειται να εκραγεί κάτι μέσα από το στήθος μου και κάποιες φορές το συναίασθημα είναι τόσο έντονο που κοντεύω να κλάψω.Είναι ένα παράξενο συναίσθημα μεταξύ φόβου και αβεβαιότητας που άλλες φορές με έλκει(με την έννοια ότι θέλω να δω τι συμβαίνει) και άλλες με απωθεί. Τις περισσότερες φορές, μετά από μερικά λεπτά, νιώθω το εξής παράξενο: Αισθάνομαι πως το σώμα μου γίνεται ξαφνικά αβαρές και αν συγκεντρωθώ λίγο ακόμα στην κατάσταση αυτή, σχεδόν δεν νιώθω το κρεβάτι από κάτω μου. Στη συνέχεια επιλέγω αν θα κοιμηθώ ή αν θα συνεχίσω να νιώθω έτσι.Δηλαδή μπορώ να το ελέγξω τις περισσότερες φορές.
Σαφώς, όταν γυρίζω στο πλάι ή μπρούμυτα σχεδόν όλα αυτά τα παράξενα συναισθήματα φεύγουν.
Να προσθέσω ότι όλα αυτά τα (συν)αισθάνομαι ακριβώς στην περιοχή του 4ου τσάκρα. Δηλαδή νιώθω ότι εκείνη τη στιγμή υπερλειτουργεί το ενεργειακό αυτό κέντρο και εγώ γίνομαι ενεργειακά περισσότερο ευάλωτη.
Edited by - Narkissa555 on 01/08/2011 18:15:04
Edited by - Narkissa555 on 01/08/2011 18:16:58
quote:
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, πιθανόν να μην είναι παραφυσικό το θέμα σου αλλά απλά βιολογικό, σωματικό.Πιθανόν βέβαια και ψυχολογικό γιατί είναι η στάση του πεθαμένου και για αυτό σε πιάνει φοβία. Έλεγξε όταν είσαι ανάσκελα τους παλμούς σου, τι σκέφτεσαι εκείνη την ώρα, διάστημα τελευταίου γεύματος και τέτοια σχετικά με φυσικά πράγματα πρώτα. Επίσης νιώθεις κάποιο βάρος στο στήθος τόσο ώστε να μην μπορείς να αναπνεύσεις φυσιολογικά; αυτό σου προκαλεί ιδρώτα; ξέρεις σαν αυτόν του άγχους.Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
Αγαπητέ, LordThomas, σίγουρα το θέμα μπορεί να είναι ψυχοσωματικό και ίσως αυτό είναι το πιθανότερο. Ενημερωτικά πάντως σου αναφέρω πως και στη δική μου περίπτωση η κατάσταση αυτή δεν εξαρτάται από το πότε έφαγα ούτε από το αν είμαι αγχωμένη ή όχι. Τις περισσότερς φορές προσπαθώ να αδειάσω εντελώς το μυαλό μου, οπότε δεν σκέφτομαι πάντα κάτι συγκεκριμένο. Αυτά προς το παρόν από μένα. Ευχαριστώ.
cogito ergo sum
quote:
Αν το κρατησεις μερικα λεπτα οπως λες πως νιωθεις μετα?cogito ergo sum
Εξαρτάται από το αν θα το ελέγχω όσο να 'ναι ή όχι. Αν το αφήσω εντελώς ανεξέλεγκτο, προφανώς το συναίσθημα αυτό θα ενταθεί τόσο που θα με αναγκάσει να γυρίσω στο πλάι ή να σηκωθώ εντελώς από το κρεβάτι για να συνέλθω.
Αν πάλι προσπαθήσω να το ελέγξω έστω και λίγο, συνήθως μου συμβαίνει αυτό που προανέφερα. Νιώθω το σώμα μου να γίνεται αβαρές και ασθάνομαι ξαφνικά πολύ ελαφριά, σαν να ίπταμαι.
Να τονίσω ότι σε αυτή την κατάσταση δεν κοιμάμαι, δηλαδή ανά πάσα στιγμή ανοίγω τα μάτια μου και το διακόπτω.
cogito ergo sum
Είμαι σίγουρη πως πανικοβάλλεσαι και μάλιστα πολύ. Προσπάθησε να αδειάσεις το μυαλό σου, χαλάρωσε εντελώς. Ίσως σε βοηθήσει η κατάλληλη μουσική, δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργείς... Πάντως βοηθάει σίγουρα το να ακολουθείς την ανάσα σου και να συγκεντρώνεσαι σε αυτή.
cogito ergo sum
cogito ergo sum
Άντε, πάω για κολύμπι τώρα![]()
cogito ergo sum
Εάν όντως υπάρχει το αστρικό πεδίο το οποίο σύμφωνα με κάποιες εσωτερικές διδασκαλίες είναι το πεδίο των συναισθημάτων, των φόβων, των διαφόρων εμμονών κλπ τότε μιλάμε για ένα πεδίο το οποίο δε μας είναι πάντοτε τόσο γνωστό εν τέλει.
Πέρα απ' αυτό, κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι αναφέρουν ότι βιώνουν την επίθεση της Μόρας μπορεί να βρίσκονται στο στάδιο της ακούσιας αστρικής προβολής και για αυτό το λόγο να έχουν τα συμπτώματα που παρατηρούν.

In anticipation of my resurrection...
quote:Πέρα απ' αυτό, κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι αναφέρουν ότι βιώνουν την επίθεση της Μόρας μπορεί να βρίσκονται στο στάδιο της ακούσιας αστρικής προβολής και για αυτό το λόγο να έχουν τα συμπτώματα που παρατηρούν.
Εγώ, προσωπικά, επειδή έχω βιώσει μια-δυο φορές αυτό που ονομάζουμε "φαινόμενο-Μόρα", δεν νομίζω πως σχετίζεται με την αστρική προβολή.
Δεν σου έχει τύχει ποτέ να βλέπεις στο όνειρό σου ότι κάποιος σε κυνηγάει και εσύ προσπαθείς να τρέξεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά παρόλα αυτά το σώμα σου κινείται σε slow motion? Ή ότι έχουν ακινητοποιηθεί με κάποιο τρόπο τα πόδια σου και δεν μπορείς να ξεφύγεις?
Κάπως έτσι νιώθεις και στην περίπτωση της Μόρας, μόνο που το συναίσθημα είναι πολύ πιο έντονο, τόσο που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στην πραγματικότητα κάποιος σε έχει ακινητοποιήσει. Τα βαθύτερα ψυχοσωματικά αίτια του φαινομένου δεν τα γνωρίζω, γιατί δεν το έχω ψάξει τόσο.
Edited by - Narkissa555 on 01/08/2011 21:13:53
cogito ergo sum

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love