- ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΑΣΠΑΝέο Μέλος
οσο προχωραει το τεστ, αποκτα περισσοτερο ενδιαφερον...Λοιπόν...
τοποθετω τον κυβο στο κεντρο.Ειναι πανινος και σαν πουφ...Σαν παιδικό παιχνίδι αλλα μεγάλος...οι πλευρες ειναι ροζ και γαλάζιο.
Η σκάλα ειναι καφέ, γυαλιστερη, βερνικομένη, ξυλινη,εσωτερικου χωρου και ξεκιναει απο πανω αριστερα και καταλήγει στον κυβο διαγωνια...Πολυ ωραια σκάλα...Το αλογο ειναι λευκό, αγεροχο, ψηλο, χωρις σαμαρι, ελευθερο...
Μ την κακοκαιρία, ανεβαινω πανω του, πηδαει πανω στον κύβο. τον παταει, ανεβαινει γρηγορα τη σκαλα και φευγουμε
τοποθετω τον κυβο στο κεντρο.Ειναι πανινος και σαν πουφ...Σαν παιδικό παιχνίδι αλλα μεγάλος...οι πλευρες ειναι ροζ και γαλάζιο.
Η σκάλα ειναι καφέ, γυαλιστερη, βερνικομένη, ξυλινη,εσωτερικου χωρου και ξεκιναει απο πανω αριστερα και καταλήγει στον κυβο διαγωνια...Πολυ ωραια σκάλα...Το αλογο ειναι λευκό, αγεροχο, ψηλο, χωρις σαμαρι, ελευθερο...
Μ την κακοκαιρία, ανεβαινω πανω του, πηδαει πανω στον κύβο. τον παταει, ανεβαινει γρηγορα τη σκαλα και φευγουμε
ΑΣΠΑ
ΑΣΠΑΝέο Μέλος
με εχεις πορωσει με το τεστ φιλε μου...
α)Λοιπόν, ο σταυρός που ζωγραφισα ειναι σαν του Εσταυρωμένου σαν σχεδιο...Πάνω εγραψα ονόματα...Ξεκινησα με της γιαγιας μου που δε ζει πια και μου λειπει...Μετα εγραψα οικογενεια στην επόμενη και στην αλλη φιλοι...Οτι πιο σημαντικο εχω στη ζωη μου...Η μαλλον τα μονα που εχω...Στην τελευταια εγραψα "εγω" γιατι μια ζωη ζουσα για να ευχαριστω τους αλλους και με ξεχασα...Τωρα συνειδητοποιω οτι πρεπει να ασχοληθω μ'εμενα και να με ανακαλυψω...
β)αλογο, γιατι ειναι ελευθερο, και ανεξαρτητο, κι εγω δεν ειμαι
αετος, γιατι ειναι δυναμικος κι εγω δεν ειμαι
παπια γιατι ειχα μικρη
καφες μ'αρεσει πολυ, καφες και τσιγαρο
γυαλι, μ'αρεσει ειδικα όταν ειναι επεξεργασμενο, τυπου μουρανο, σε διαφορα σχηματα, γυαλιστερα
η σοκολατα μ'αρεσει γιατι δημιουργει ευεξια ειδικα οταν ειμαι απογοητευμένη
γ)Με τουσ τοιχους...Μου δημιουργουν αγχος και φοβο...Μαλλον δεν κανω τιποτα γιατι μουδιαζω, κοκκαλώνω...Στον ουρανο εχει ενα-δυο συννεφα, λιακάδα, πετανε πουλια και μου δινουν αισιοδοξια
δ)ο ψηλός τοιχος με φοβίζει...Επιστρεφω πισω η αν μπορω να σκαρφαλωσω ισως να δω τι υπαρχει πισω αλλα χωρις να με δουν απ'την αλλη μερια ωστε αν δε μάρεσει να μπορεσω να φυγω
α)Λοιπόν, ο σταυρός που ζωγραφισα ειναι σαν του Εσταυρωμένου σαν σχεδιο...Πάνω εγραψα ονόματα...Ξεκινησα με της γιαγιας μου που δε ζει πια και μου λειπει...Μετα εγραψα οικογενεια στην επόμενη και στην αλλη φιλοι...Οτι πιο σημαντικο εχω στη ζωη μου...Η μαλλον τα μονα που εχω...Στην τελευταια εγραψα "εγω" γιατι μια ζωη ζουσα για να ευχαριστω τους αλλους και με ξεχασα...Τωρα συνειδητοποιω οτι πρεπει να ασχοληθω μ'εμενα και να με ανακαλυψω...
β)αλογο, γιατι ειναι ελευθερο, και ανεξαρτητο, κι εγω δεν ειμαι
αετος, γιατι ειναι δυναμικος κι εγω δεν ειμαι
παπια γιατι ειχα μικρη
καφες μ'αρεσει πολυ, καφες και τσιγαρο
γυαλι, μ'αρεσει ειδικα όταν ειναι επεξεργασμενο, τυπου μουρανο, σε διαφορα σχηματα, γυαλιστερα
η σοκολατα μ'αρεσει γιατι δημιουργει ευεξια ειδικα οταν ειμαι απογοητευμένη
γ)Με τουσ τοιχους...Μου δημιουργουν αγχος και φοβο...Μαλλον δεν κανω τιποτα γιατι μουδιαζω, κοκκαλώνω...Στον ουρανο εχει ενα-δυο συννεφα, λιακάδα, πετανε πουλια και μου δινουν αισιοδοξια
δ)ο ψηλός τοιχος με φοβίζει...Επιστρεφω πισω η αν μπορω να σκαρφαλωσω ισως να δω τι υπαρχει πισω αλλα χωρις να με δουν απ'την αλλη μερια ωστε αν δε μάρεσει να μπορεσω να φυγω
ΑΣΠΑ
ΑΣΠΑΝέο Μέλος
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΜΟΡΦΕΑ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΟΜΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ...ΞΕΡΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΖΩΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΡΟΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ...ΦΕΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ ΧΑΖΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ...ΕΙΜΑΙ 25, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ...ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ...
ΑΣΠΑ
ilianaΝέο Μέλος
γεια!ανακαλυψα εντελως τυχαια τα τεστ σου και μου κεντρισαν το ενδιαφερον παρα πολυ! η σειρα λοιπον που θα ανοιγα τις πορτες ειναι η εξης
α)ροζ γιατι με προδιαθετει για κατι αισιοδοξο και χαρουμενο,πισω απο την πορτα φανταζομαι ενα παιδικο δωματιο με πολλα χρωματα...
β)μπλε γιατι ειναι το αγαπημενο μου χρωμα και πισω απο την πορτα φανταζομαι μια τεραστια θερμαινομενη πισινα...
γ)μαυρη γιατι ειμαι πολυ περιεργη να δω τι μπορει να κρυβεται πισω απο μια μαυρη πορτα και το μονο που μπορω να φανταστω ειναι ενα play room ή καλυτερα τυχερα παιχνιδια
δ)τελος την ασπρη γιατι το εχω συνδεσει αυτο το χρωμα με το τελος γενικοτερα και πισω απο την πορτα δεν υπαρχει τιποτα το δωματιο ειναι κενο το μονο που υπαρχει ειναι ενα ανοιχτο παραθυρο που μπαινει πολυ φως και αερας...
αυτα...ανυπομονω να λαβω την ερμηνεια των απαντησεων μου...ευχαριστω προκαταβολικα...
α)ροζ γιατι με προδιαθετει για κατι αισιοδοξο και χαρουμενο,πισω απο την πορτα φανταζομαι ενα παιδικο δωματιο με πολλα χρωματα...
β)μπλε γιατι ειναι το αγαπημενο μου χρωμα και πισω απο την πορτα φανταζομαι μια τεραστια θερμαινομενη πισινα...
γ)μαυρη γιατι ειμαι πολυ περιεργη να δω τι μπορει να κρυβεται πισω απο μια μαυρη πορτα και το μονο που μπορω να φανταστω ειναι ενα play room ή καλυτερα τυχερα παιχνιδια
δ)τελος την ασπρη γιατι το εχω συνδεσει αυτο το χρωμα με το τελος γενικοτερα και πισω απο την πορτα δεν υπαρχει τιποτα το δωματιο ειναι κενο το μονο που υπαρχει ειναι ενα ανοιχτο παραθυρο που μπαινει πολυ φως και αερας...
αυτα...ανυπομονω να λαβω την ερμηνεια των απαντησεων μου...ευχαριστω προκαταβολικα...
iairaΜέλος
παιδιά γιατί συνεχίζετε να γράφετε; δεν είδατε πιο πάνω ότι ο Μορφέας έχει αποχωρήσει;Φιλικά...
leyterakiΝέο Μέλος
quote:
Λοιπόν το πρώτο τεστ έχει ως εξής ...Βρίσκεστε σε έναν χώρο, όπου υπάρχουν:
μία άσπρη, μια μπλε, μια μαύρη και μια ροζ πόρτα...Ανοίγετε ,όποια θέλετε με όποια σειρά θέλετε και γράφετε τι υπάρχει πίσω από την κάθε πόρτα. Παρακαλώ αιτιολογίστε οποιαδήποτε σας κίνηση...
Καλό άνοιγμα
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!
leyterakiΝέο Μέλος
ΘΑ ΑΝΟΙΓΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΟΡΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ.ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑ ΤΗ ΡΟΖ.ΜΕΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΤΟ ΡΟΖ ΣΑ ΧΡΩΜΑ ΜΟΥ ΦΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ.ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΣΑΝ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΧΑΡΑ, Η ΗΡΕΜΙΑ, Η ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ
leyterakiΝέο Μέλος
ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΠΑΝΝΙΝΟ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. Η ΣΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΦΕ ΧΡΩΜΑ ΕΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ. ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ, ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΙΣΙΑ ΧΑΙΤΗ, ΨΗΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ.ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΚΟΘΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΛΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
SerafimΝέο Μέλος
Καλησπέρα! Βρήκα ενδιαφέρον το site και απαντάω αμέσως, στο πρώτο τεστ:
Θα άνοιγα πρώτα την μπλε πόρτα, πίσω από την οποία περιμένω να βρω όχι ένα δωμάτιο, αλλά έναν ανοιχτό χώρο, λουσμένο με γαλάζιο φως. Είναι στην ουσία ένα πέρασμα -κενό από αντικείμενα ή ανθρώπους- προς τον έξω χώρο.
Στη συνέχεια, θα άνοιγα την άσπρη πόρτα, πίσω από την οποία περιμένω πως θα βρω ένα κρεββάτι νοσοκομείου, με ένα γελαστό άτομο πάνω του, καθώς και κάποια αντικείμενα σχετικά με νοσοκομείο, ακουμπισμένα, στο πεντακάθαρο πάτωμα. Κανένα άλλο έπιπλο στο δωμάτιο, που παρεπιπτώντος έχει ένα πρωινό, "φρέσκο" φως...
Μετά, δε μου μένει παρά να ανοίξω τη ροζ πόρτα, παρόλο που δε μου αρέσει. Περιμένω να βρω αρκουδάκια, παιδάκια, κορδελίτσες και διάφορα άλλα...άχρηστα πράγματα!
Τέλος, θα άνοιγα με φόβο τη μαύρη πόρτα, σιγά-σιγά και με προσοχή. Περιμένω να βρω ένα εντοιχισμένο φέρετρο στον τοίχο, καινούριο, δηλ. μη χρησιμοποιημένο. Πανιά κρεμασμένα, αράχνες ίσως και πολλά πράγματα που με περιμένουν και νιώθω την εσωτερική ανάγκη να τα ανακαλύψω...
Θα άνοιγα πρώτα την μπλε πόρτα, πίσω από την οποία περιμένω να βρω όχι ένα δωμάτιο, αλλά έναν ανοιχτό χώρο, λουσμένο με γαλάζιο φως. Είναι στην ουσία ένα πέρασμα -κενό από αντικείμενα ή ανθρώπους- προς τον έξω χώρο.
Στη συνέχεια, θα άνοιγα την άσπρη πόρτα, πίσω από την οποία περιμένω πως θα βρω ένα κρεββάτι νοσοκομείου, με ένα γελαστό άτομο πάνω του, καθώς και κάποια αντικείμενα σχετικά με νοσοκομείο, ακουμπισμένα, στο πεντακάθαρο πάτωμα. Κανένα άλλο έπιπλο στο δωμάτιο, που παρεπιπτώντος έχει ένα πρωινό, "φρέσκο" φως...
Μετά, δε μου μένει παρά να ανοίξω τη ροζ πόρτα, παρόλο που δε μου αρέσει. Περιμένω να βρω αρκουδάκια, παιδάκια, κορδελίτσες και διάφορα άλλα...άχρηστα πράγματα!
Τέλος, θα άνοιγα με φόβο τη μαύρη πόρτα, σιγά-σιγά και με προσοχή. Περιμένω να βρω ένα εντοιχισμένο φέρετρο στον τοίχο, καινούριο, δηλ. μη χρησιμοποιημένο. Πανιά κρεμασμένα, αράχνες ίσως και πολλά πράγματα που με περιμένουν και νιώθω την εσωτερική ανάγκη να τα ανακαλύψω...
Τελικά, καθώς γράφεις τις απαντήσεις, ανακαλύπτεις πράγματα που δε φανταζόσουν...Περιμένω εναγωνίως
heidi1907Νέο Μέλος
quote:
Λοιπόν το πρώτο τεστ έχει ως εξής ...Βρίσκεστε σε έναν χώρο, όπου υπάρχουν:
μία άσπρη, μια μπλε, μια μαύρη και μια ροζ πόρτα...Ανοίγετε ,όποια θέλετε με όποια σειρά θέλετε και γράφετε τι υπάρχει πίσω από την κάθε πόρτα. Παρακαλώ αιτιολογίστε οποιαδήποτε σας κίνηση...
Καλό άνοιγμα
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ. ΛΟΙΠΟΝ...
Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΚΡΕΒΑΤΙ. ΔΕΝ ΜΟΙΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΤΕΡΥΓΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟΥ.(ΛΕΣ?) Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΖ. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΑΘΩΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖ. Μ ΑΡΕΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΜΠΛΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΣΑ. ΕΝΑΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ.