- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:ΣΟΡΙ ΦΙΛΕ ΕΡΙΧΝΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑΣΟΥ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ........................ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΝΙΑ Μ'ΕΔΩΣΕΣΟΧΙ ΒΡΕ ΣΥ ΠΑΝΤΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ.

δν κανει τετοια..
του πεφτω λιγη και μικρη..
CHARMED
ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΥΝΩ CHARMED, ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ?

Edited by - CHARMED3 on 06/06/2010 14:50:06
quote:ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΕ ΚΑΚΙΑ ΛΙΓΑ ΝΑΖΙΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ Τ'ΟΔΕς ΝΑΖΑΑΑΑΑΑΚΙΑ ????????? ΜΟΝΟ.
ΚΑΝΕ ΜΣ ΠΣ ΔΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ
quote:
ΣΟΡΙ ΦΙΛΕ ΕΡΙΧΝΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑΣΟΥ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ........................ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΝΙΑ Μ'ΕΔΩΣΕΣΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΗΣ CHARMED OTAN TA ΔΙΑΒΑΣΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.....ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΚΑΝΗΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ........ΑΧ ΠΡΕΤ Η ΧΑΖΕΨΑ Η ΒΑΛΘΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΩ,,,,,ΧΑΧΑΧΑ
πρωτα απο ολα, ποτε δεν αφηνω υπονοιες για τιποτα και για κανενα... αμα ηθελα να πω κατι θα ημουν ξεκαθαρος... και δεν μ' αρεσουν τα ψεματα.
δευτερον, εσυ φιλε μου panti παρεξηγησες αυτο που ειπα.... ενταξει το καταλαβαμε οτι εκανες ενα αστειο, αλλα γιατι το συνεχιζεις?
quote:
ΚΑΝΕ ΜΣ ΠΣ ΔΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ
τι να πιασω??

Χμμμ σα να χάλασε λίγο ο καιρός...

quote:
Χμμμ σα να χάλασε λίγο ο καιρός...
οντως... ο καιρος χαλασε και αυριο ετσι θα ειναι

Edited by - PREDATOR on 06/06/2010 17:07:03

quote:
Δεν πειράζει...τι να κάνουμε... Α btw να με χαίρεστε! Είχα γενέθλια χθες :D
αυτα τα λενε νωριτερα!
Χρονια πολλα λοιπον Εστελλα, ο,τι επιθυμεις... παντα επιτυχιες να εχεις στη ζωη σου

quote:,ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΡΓΑΛΙΣΩ ΛΙΓΩ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ ΜΕ ΤΗΣ ΠΟΛΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ,
δευτερον, εσυ φιλε μου panti παρεξηγησες αυτο που ειπα.... ενταξει το καταλαβαμε οτι εκανες ενα αστειο, αλλα γιατι το συνεχιζεις?
Edited by - pandi on 06/06/2010 18:01:38
DARK HUNTER..!!!!
quote:ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑΣ ΕΙΜΕ ΦΙΛΙ ΠΑΝΤΙ ,ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΧΩΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΛΑ ,
εσυ φιλε μου panti