- Το κοριτσι με τα γυαλινα ματια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
respect
ΜΕΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ 3 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΟ!!!
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ή ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ!
ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;
Υ.Γ.:ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ μου Α.Ε.Δ.Α.Φ!
AGENT MULDER
& Α.Ε.Δ.Α.Φ TEAM![]()
![]()
A.M
Proteus Team: http://www.proteusteam.cjb.net
Greek Paranormal Webring: http://www.greekparanormalwebring.cjb.net
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..!
ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ..!
Υ.Γ.: ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΚΤΗ!!!
AGENT MULDER
&
Α.Ε.Δ.Α.Φ TEAM
A.M
SITE/ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΜΑΔΑΣ Α.Ε.Δ.Α.Φ
http://clubs.pathfinder.gr/Xerevnes
ή
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PATHFINDER.gr
Α.Ε.Δ.Α.Φ TEAM
AGENT MULDER
A.M
believe in your mind insanity is just begging!!!devilmanson!!
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΙΛ...! ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΦΙΛ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ..!
AGENT MULDER
&
Α.Ε.Δ.Α.Φ TEAM![]()
A.M
den uparxei allh plhroforia gia to koritsi me ta gualina matia?
Victory or Valhalla
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΡΕΥΝΕΣ..!
Α.Μ
Α.Ε.Δ.Α.Φ!
A.M
Καλη τυχη παντως
...Don't even thing of it...
ΜΑΘΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ???????
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!
respect
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! EVERYTHING IS UNDER CONTROL..!
ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ..ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..!![]()
Α.Μ
Α.Ε.Δ.Α.Φ
A.M
Τυχαινει να μενω στο τελος τησ οδου αναπαυσεωσ στο μαρουσι (οδο που στην αρχη της ειναι το νεκροταφειο).Εχω κανει αρκετες ερευνες για αυτο το θεμα, οταν μου ειπε ενασ γνωστοσ μου (ταριφασ) οτι το ειδε... δεν θα τον πιστευα αν δεν τον ηξερα καλα κ αν δεν παθαινε ψυχολογικο σοκ... Το κοριτσακι εμενε (συμφωνα παντα με πληροφοριες) πιο πανω απο το σταθμο του Αμαρουσιου κ ηταν 10 χρονων.Αλλοι λενε οτι πεθανε απο καρκινο (οπως μου εχει πει εγκυρη πηγη) κ αλλοι λενε οτι την σκοτωσε ενασ ταριφασ σε ατυχημα αφεινωντασ την εκει (χωρισ να σταματησει).Γιαυτο το 80 % που την βλεπουν ειναι ταξιτζηδες...εχει αναφερθει παρα πολυ.Μια αλλη εκδοχη που εχω ακουσει ειναι οτι οποιος περασει (π.χ τυχαια) απο το νεκροταφειο κ την δει, το θεμα ειναι πως θα την δει...Λενε λοιπον οτι οποιος την δει στα ασπρα, να χαμογελαει, κ με γυαλινα απλα ματια εχει καθαρη ψυχη...οποιος την δει στα μαυρα, με γυαλινα, κοκκινα ματια που σταζουν αιμα, εχει βρωμικη ψυχη... Ακομα λενε οτι ποτε δεν χανεται απο την πορτα, αλλα μονο μεσα απο τον τοιχο (οπωσ ηδη αναφερθηκε)...
Παντως το τι ιστορια εχω ακουσει απο ταριφες για αυτο το θεμα δεν λεγεται...Μονο μια βεβαια ψιλο-πιστεψα λογω του οτι κατι παρομοιο εχει συμβει κ στο χωριο μου...Επειδη ψιλο ξεφυγα....Αυτα για αυτο το θεμα...οσο ακουγοταν η ιστορια για το κοριτσακι εψαχνα...τωρα,εδω κ 7-8 μηνες που ισως ξεχαστηκε σταματησα...Τι να πω...
ειναι να μην σου τυχει...
respect
Είδομεν...
Εμείς (Α.Ε.Δ.Α.Φ)συνεχίζουμε τις έρευνες...! Για ότι νεότερο..θα σας ειδοποιήσουμε!
Agent Mulder
Α.Ε.Δ.Α.Φ
A.M
Λογω ενος γνωστου μου ταξιτζη (ο οποιος υποστηριζει οτι ειδε το κοριτσακι εξω απο το νεκροταφειο)κ συγκεκριμενα ειναι πολυ πολυ μακρινος μου θειος, (παρα πολυ μακρινος ομως) καθομαι με τισ ωρες σε πιατσεσ ταξι κ ακουγονται πολλες ιστοριεσ...μια απο τισ πολλες,ηταν κ αυτη με το κοριτσακι...Λοιπον, αρχιζω...
Ο ταξιτζης αφηνει πελατη πιο πανω απο το νεκροταφειο,κ συγκεκριμενα απο την αριστερη μερια, πιο πανω απο κατι γηπεδα 5x5...γυρνωντασ λοιπον προσ τον σταθμο του αμαρουσιου κ περνωντασ εξω απο την κεντρικη εισοδο του νεκροταφειου(λεει γυρω στισ 1:25)βλεπει εξω απο το νεκροταφειο ενα κοριτσακι (ολοζωντανο,υποστηριζει) να κλαει, αφου το ρωταει γιατι ειναι μονο του τετοια ωρα, γιατι κλαιει κ αν χαθηκε κανει το ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ κ τησ λεει να την παει σπιτι της!!!
Αφου το κοριτσακι του λεει στην οδο Περικλεουσ (λιγο πιο πανω απο τον ηλεκτρικο σταθμο του αμαρουσιου) ξεκινανε ολοι μαζι συνεχιζωντασ ο ταριφασ τισ ερωτησεισ (πωσ χαθηκε, πωσ βρεθηκε τοσο μακρια απο το σπιτι τησ κ αλλα γνωστα τετοια) φτανουν ακριβωσ στην οδο κ το κοριτσακι του υποδικνυει το σπιτι της.Αφου την αφηνει, φευγει απο το σημειο κ λιγο πιο κατω διαπιστωνει οτι η μικρη αφησε την ζακετα της, χωρις να θυμαται το κοριτσακι ειτε να κραταει καποια ζακετα, ειτε να την φοραει...χωρις ομως να σκεφτει κατι αλλο κανει το 2ο ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ να γυρισει σπιτι της, κ να την δωσει σε καποιο δικο της.Αφου ξαναγυρναει, μπαινει στην αυλη (το σπιτι ηταν μονοκατοικια) χτυπαει το ενα κ μοναδικο κουδουνι, (η ωρα ηδη 2:00) κ μετα απο πολυ ωρα επιμονης ανοιγει μια κυρια (γυρω στα 50 λεει) αγουροξυπνημενη...
Αφου ρωταει γιατι χτυπαει τετοια ωρα το κουδουνι κ ζηταει εξηγησεις ο ταριφας τησ λεει πως εξεληχθηκε η ιστορια (οτι κ καλα βρηκε ενα κοριτσακι, που πριν λιγο το αφησε εδω κ ξεχασε την ζακετα) κ αφου τελειωνει της εξηγησεις βλεπει μια κυρια να το κοιταει με γουρλωμενα ματια κ να του λεει...
-Αυτο το κοριτσακι μου υποστηριζεται οτι φερατε εδω, εχει πεθανει πριν απο 20 χρονια περιπου κ αυτη η ζακετα που κρατατε την φοραγε λιγο πριν πεθανει, κ την οποια ειχα χασει σε μια βολτα μου εδω κ 2 μηνες...
κ λεγωντασ του πως ηταν πολυ στενοχωρημενη που την εχασε γιατι ηταν το μονο δικο της που ειχε της κορης της.....!!!
Εεεε μετα δεν σινεχιζω...γιατι απλα φανταστειτε τι επαθε ο ταριφας...
Η εν λογω ιστορια ξαναλεω πως την εχω ακουσει απο τον ιδιο ταξιτζη χωρις να ξερω αν ειναι αληθινη, το μονο που ξερω ειναι οτι κατι τετοιο παρομοιο εχει συμβει πριν καποια χρονια στο στον προεδρο του χωριου μου...
Αυτα λοιπον απο μενα...
μήπως βρείτε το μνήμα της μήπως αργοτερα βρείτε
ακόμα πιο πολλά στοιχεία?