- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ME ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ.ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΟΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ.
Θα απευθυνθω στον αγαπητο Dr.Doom
quote:
Οι θρησκειες δυστυχως η ευτυχως δεν προκειται να μας δωσουν απαντησεις. Μονο η επιστημη μπορει.
Συνεχως αναφερεσαι στις θρησκειες...πρεπει απαραιτητα μια αγγελικη μορφη να σχετιζεται με καποια συγκεκριμενη θρησκεια???
Καλε μου,δεν εχεις νιωσει ποτε οτι ΚΑΤΙ ειναι πιο πανω απο σενα?πιο πανω κι απο την επιστημη???(απλη περιεργεια
)
Και οπως ειπα..ο ανθρωπος αρεσκεται να βαζει "ταμπελες"...δυστυχως...
Με εκτιμηση,
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!
quote:
Μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που λετε τωρα. Εγω πιστευω πως ολα αυτα ειναι απολυτως εξηγησιμα απο την επιστημη και οσα δεν μπορουν να εξηγηθουν σημερα θα εξηγηθουν σιγουρα αυριο. Αρα λοιπον ξεχαστε αυτα που ξερετε,, θαυματα δεν γινονται, χαζοαγγελακια δεν υπαρχουν και ο θεος γαμω την τρελα μου πεθανε, το ακουτε πεθανεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dr Doom,
Διαβάζω τα μηνύματά σου και μ’ ενόχλησε πολύ ο τρόπος που γράφεις. Είναι επιεικώς απαράδεκτος! Φαντάζομαι ότι η γνώμη κάποιου άγνωστου είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει (όπως και ‘μενα άλλωστε) όμως επειδή αισθάνθηκα εκνευρισμό, για τον εαυτό μου και μόνο, όφειλα να απαντήσω.
Τι θα πει «ξεχάστε αυτά που ξέρετε» και ποιος θα μας κάνει να ξεχάσουμε? Εσύ?!
Τι θα πει «γαμώ την τρέλα μου», αυτά είναι τα επιχειρήματά σου?!
Τι θα πει «ο θεός πέθανε», πήγες στην κηδεία του?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
Μπορεις ομως να μου πεις τι ειναι αυτο που προκαλει αυτη την επιθετική συμπεριφορα προς το Θειο?
Προσωπικα δεν εχω αμεση εμπειρια με αγγελο ισως ομως ειχα εμεσα μια φορα.
Ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει τα πιστευω του και να τα υποστηριζει.
Εγω πιστευω οτι υπαρχουν και οι αγγελοι και ο θεος.
Ο λογος ειναι επειδη εχω διαβασει πολλα βιβλια με εμπειριες ανθρωπων,μικρων και μεγαλων που περασαν στην αλλη οχθη μετα απο ατυχημα,αρωστια για λιγο.
Τοτε ειδαν οτι ειχαν και φυλακα αγγελο και αρκετες ψυχες που προετοιμαζοντουσαν για να γεννηθουν στην γη.
Επισης και απο διαφορες μαρτυριες απο δω και απο κει (φιλους,παπουδες,συγγενεις).
Παραθετω και ενα πολυ ομορφο σαιτ με μαρτυριες και πολλα αλλα.
http://www.ibelieveinangels.com/
Οποιος θελει τα πιστευει.
H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...
Edited by - Κωστας on 19/02/2004 21:32:02
Edited by - Κωστας on 19/02/2004 22:12:42
quote:KΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΩΣΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕ...
Προσωπικα δεν εχω αμεση εμπειρια με αγγελο ισως ομως ειχα εμεσα μια φορα
Υ.Γ.Προσπαθώ να κατάλήξω σε ένα λογικό συμπέρασμα μέσα από τη συζήτηση αυτή.Όλα τα παραπάνω τα εκφράζω πάντα με φιλική διάθεση...
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ???