ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nefertity31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
hacker neoΝέο Μέλος
16/02/2004, 09:27:30
ΑΓΑΠΗΤΕ VIKING,
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ME ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ.ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΟΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ.

Crystal_tearΜέλος
16/02/2004, 10:57:54
Να σου κλεψουν ενεργεια Άγγελοι οχι, καποιο αλο πνευμα ομως ναι ειναι πολυ πυθανο. Δες αυτο και θα καταλαβεις. http://www.geocities.com/artofwise/IncubiSuccubi.html

nefertityΜέλος
16/02/2004, 19:34:44
ΦΙΛΕ/ΦΙΛΗ ΜΟΥ CRYSTAL_TEAR ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ,ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ...

Dr.DoomΜέλος
16/02/2004, 22:36:04
Aγαπητε hacker neo(και εχεις το ψευδωνυμο του αγαπημενου μου ηρωα) θα διαφωνησω παντελως μαζι σου ωσον αφορα την επιστημη. Ειπες πως δε σε καλυπτει; Αληθεια ποιος ηταν αυτος που σου εδωσε το φως να βλεπεις τη νυχτα και τη θερμοτητα να ζεσταινεσαι τις κρυες μερες, ποιος σου εδωσε τη δυνατοτητα να μεταφερεσαι με σχετικη ευκολια σε τεραστιες αποστασεις, ποιος σου εφτιαξε αυτο το χαζοκουτι που κοιτας αυτη τη στιγμη κ.λ.π. Η εκκλησια, ο θεος, οι αγγελοι ή η επιστημη που κατηγορεις; Το οτι επικρατει ασαφεια ακομα για τον εγκεφαλο οφειλεται στην τεραστια περιπλοκοτητα του συγκεκριμενου οργανου και στη προσωρινη αδυναμια των επιστημονων να το κατανοησουν απολυτα. Οι θρησκειες δυστυχως η ευτυχως δεν προκειται να μας δωσουν απαντησεις. Μονο η επιστημη μπορει.

clearthoughtΜέλος
17/02/2004, 01:53:53
Kαλησπερα σε ολους...
Θα απευθυνθω στον αγαπητο Dr.Doom

quote:
Οι θρησκειες δυστυχως η ευτυχως δεν προκειται να μας δωσουν απαντησεις. Μονο η επιστημη μπορει.

Συνεχως αναφερεσαι στις θρησκειες...πρεπει απαραιτητα μια αγγελικη μορφη να σχετιζεται με καποια συγκεκριμενη θρησκεια???
Καλε μου,δεν εχεις νιωσει ποτε οτι ΚΑΤΙ ειναι πιο πανω απο σενα?πιο πανω κι απο την επιστημη???(απλη περιεργεια )
Και οπως ειπα..ο ανθρωπος αρεσκεται να βαζει "ταμπελες"...δυστυχως...

Με εκτιμηση,

"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!

oneiric1Μέλος
17/02/2004, 14:51:44
quote:
Μα ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που λετε τωρα. Εγω πιστευω πως ολα αυτα ειναι απολυτως εξηγησιμα απο την επιστημη και οσα δεν μπορουν να εξηγηθουν σημερα θα εξηγηθουν σιγουρα αυριο. Αρα λοιπον ξεχαστε αυτα που ξερετε,, θαυματα δεν γινονται, χαζοαγγελακια δεν υπαρχουν και ο θεος γαμω την τρελα μου πεθανε, το ακουτε πεθανεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr Doom,
Διαβάζω τα μηνύματά σου και μ’ ενόχλησε πολύ ο τρόπος που γράφεις. Είναι επιεικώς απαράδεκτος! Φαντάζομαι ότι η γνώμη κάποιου άγνωστου είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει (όπως και ‘μενα άλλωστε) όμως επειδή αισθάνθηκα εκνευρισμό, για τον εαυτό μου και μόνο, όφειλα να απαντήσω.

Τι θα πει «ξεχάστε αυτά που ξέρετε» και ποιος θα μας κάνει να ξεχάσουμε? Εσύ?!
Τι θα πει «γαμώ την τρέλα μου», αυτά είναι τα επιχειρήματά σου?!
Τι θα πει «ο θεός πέθανε», πήγες στην κηδεία του?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

Crystal_tearΜέλος
19/02/2004, 17:28:02
Δεν γνωριζω τι ειναι αυτο που σε κανει να πιστευεις ολα αυτα που λες Dr Doom θα σε παρακαλεσω ομως να μην ξαναγραψεις με αυτο τον τρόπο ο Θεός δεν πέθανε να εισαι πολυ συγουρος για αυτο που σου λεω.
Μπορεις ομως να μου πεις τι ειναι αυτο που προκαλει αυτη την επιθετική συμπεριφορα προς το Θειο?

ΚωσταςΜέλος
19/02/2004, 21:23:16
Καλησπερα κι απο μενα.

Προσωπικα δεν εχω αμεση εμπειρια με αγγελο ισως ομως ειχα εμεσα μια φορα.
Ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει τα πιστευω του και να τα υποστηριζει.
Εγω πιστευω οτι υπαρχουν και οι αγγελοι και ο θεος.
Ο λογος ειναι επειδη εχω διαβασει πολλα βιβλια με εμπειριες ανθρωπων,μικρων και μεγαλων που περασαν στην αλλη οχθη μετα απο ατυχημα,αρωστια για λιγο.
Τοτε ειδαν οτι ειχαν και φυλακα αγγελο και αρκετες ψυχες που προετοιμαζοντουσαν για να γεννηθουν στην γη.
Επισης και απο διαφορες μαρτυριες απο δω και απο κει (φιλους,παπουδες,συγγενεις).

Παραθετω και ενα πολυ ομορφο σαιτ με μαρτυριες και πολλα αλλα.

http://www.ibelieveinangels.com/

Οποιος θελει τα πιστευει.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

Edited by - Κωστας on 19/02/2004 21:32:02

Edited by - Κωστας on 19/02/2004 22:12:42

nefertityΜέλος
20/02/2004, 12:56:35
quote:

Προσωπικα δεν εχω αμεση εμπειρια με αγγελο ισως ομως ειχα εμεσα μια φορα

KΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!ΕΧΩ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΩΣΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕ...

nefertityΜέλος
20/02/2004, 13:08:10
Προς τον αγαπητό Dr.Doom:πιστεύω πως η Ειρήνη όπως και η Clearthought έχουν δίκιο.Νομίζω πως οι αντιλήψεις σου είναι κάπως απόλυτες,αφού θα έπρεπε να ανοίξεις ένα μικρό παράθυρο στο μυαλό σου ώστε να χωρέσει την πιθανή ύπαρξη του Θεού και των αγγέλων.Σέβομαι την άποψή σου και θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι:είσαι Χριστιανός?γιατί οι αντιλήψεις σου προς τα Θεία δεν μου δημιουργούν αυτή την εντύπωση...

Υ.Γ.Προσπαθώ να κατάλήξω σε ένα λογικό συμπέρασμα μέσα από τη συζήτηση αυτή.Όλα τα παραπάνω τα εκφράζω πάντα με φιλική διάθεση...

hacker neoΝέο Μέλος
22/02/2004, 12:02:21
ΦΙΛΕ ΜΟΥ DR. DOOM,
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ???