ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αργό ανοιγμα σελίδων - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Αργό ανοιγμα σελίδων - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

CYBERMASTER30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ksenitiaΜέλος
15/09/2004, 01:36:09
Κι εγω ψηφιζω για γρηγορο ESOTERICA! Ουφφφφ μου τρωει πολλη ωρα να περιμενω. Αλλα φυσικα κανω παραπονο μονο, προς υποστηριξη της αγαπητης FOXYFREAK, και σε καμια περιπτωση δεν προκειται να "φυγω" απο το site!!!
Να και το συνθημα : ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ!!!!!

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

ΔΩΡΙΔΑΜέλος
15/09/2004, 02:17:37
quote:
Κι εγω ψηφιζω για γρηγορο ESOTERICA! Ουφφφφ μου τρωει πολλη ωρα να περιμενω. Αλλα φυσικα κανω παραπονο μονο, προς υποστηριξη της αγαπητης FOXYFREAK, και σε καμια περιπτωση δεν προκειται να "φυγω" απο το site!!!
Να και το συνθημα : ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ!!!!!

Κι εγώ μαζί σας.
Δεν μπαίνω πια στο εσοτερικα παρά μόνο μια φορά τη βδομάδα.
Δεν μπορώ, δε μπορώ να περιμένω, φτιάξετέ το, το ευλογημένο.

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

foxyfreakΜέλος
15/09/2004, 15:07:57
Σας ευχαριστώ που με στιρίζετε παιδια!! muchos grasias. Thank you!

Λυπιθήτε αυτούς που έχουν απλή γραμμη pstn(δεν μιλάω για μένα). Σερνετε το ιντερνετ αλλα να σέρνετε και η σελίδα! Ελεος.

ΕΝΟΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΛΑΓΗ!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ!!

CYBERMASTERΜέλος
15/09/2004, 21:48:31
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο THOTH ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΝΟΙΓΜΑ!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ!!!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΗ ΕΔΩ??????
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΣΤΕΣ ΕΝΝΟΩ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ!!!!
Ε FOXYFREAK ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 20 ΕΥΡΑ???
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!!!!
ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΠΕΙΣ!!!!!
ΚΑΛΑ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΦΦΑΚΙΑ ΑΣΤΟ ΤΠΤ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΜΙΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ Ο ΑΛΛΖΑΡΟ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ GNW!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

thothΙδρυτικό Μέλος
15/09/2004, 22:11:30
quote:
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο THOTH ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΝΟΙΓΜΑ!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ!!!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΗ ΕΔΩ??????
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΣΤΕΣ ΕΝΝΟΩ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ!!!!

Διαχειριστής δεν είμαι... αλλά από αυτά που ξέρω γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει μορφή η βάση δεδομένων του forum έτσι ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Οι αλλαγές είναι στην τελική τους φάση. Λίγη υπομονή ακόμη βρε παιδιά.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

CYBERMASTERΜέλος
15/09/2004, 22:52:47
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ????
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΈΣΜΑ...

------------------------

foxyfreakΜέλος
16/09/2004, 11:58:07
Αγαπητέ cybermaster

quote:
Ε FOXYFREAK ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 20 ΕΥΡΑ???
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ!!!!
ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΠΕΙΣ!!!!!

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς πως κανεις την ερώτηση αλλα όσο για τα site που πληρώνω εγώ είναι τα εξείς. hhtp://www.adhost.gr http://www.adjusting.gr

Πάντος εφόσον μας λένε οτι κάτι κάνουν για να ξεδιαλύνουν την κατάσταση με το αργο άνοιγμα αξίζει να περιμένουμε αλλα ας είναι και καλό το αποτέλεσμα. Σωστά?

CYBERMASTERΜέλος
16/09/2004, 20:10:51
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ FOXYFREAK ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 25 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 20 ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ!!!!

quote:
Πάντος εφόσον μας λένε οτι κάτι κάνουν για να ξεδιαλύνουν την κατάσταση με το αργο άνοιγμα αξίζει να περιμένουμε αλλα ας είναι και καλό το αποτέλεσμα. Σωστά?

ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!!

Α ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΤΕ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ WEBHOSTING!!!!

------------------------

foxyfreakΜέλος
16/09/2004, 21:05:01
Αγαπητέ cybermaster,

Τα 25 και 20€ τα ανέφερα γιατι είναι εξοδα για την ονομασία της σελίδας για κάποιον που θέλει site . Το hosting είναι ο χώρος στέγασης για την σελίδα που και εκεί έχει εξοδα. Ήθελα να πώ ότι για να έχει κανείς ένα site θέλει κάποια λεφτά και πχ οσο περισοτερα μέλη έχει το εσωτερικά μεγαλώνει το κόστος του hosting γιατι χρησιμοποιεί μεγαλύτερο traffic.

Εγώ πληρώνω 20€ για μια ονομασία .gr γιατι είναι τέτοια η δουλεία μου και συνεργάζομε με εταιρείες απο τις οποιες μπορώ να πέρνω φτηνότερα τα domain. Οι τιμές διαφέρουν παντού. Κατάλαβες αγαπητέ cybermaster?

Τα site που ανέφερα στο προηγούμενο μου μήνυμα αφορούν την κατασκευή ιστοσελίδας,hosting, καρτών, εντύπων, video, παρουσιάσεις σε cd dvd, ότι μπορείς να φανταστείς γύρο απο την διαφήμιση.

CYBERMASTERΜέλος
16/09/2004, 21:14:24
ΧΜ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝΧ ΒΡΕ FOXYFREAK TI ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΜΟΥ???!!!!????
ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕΣΩ ΝΕΤ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΩΝ!!!!
ΥΠΟΘΕΤΩ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Ε???(ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ)
ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΥΤΕ Τ1 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1024 ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΥΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ!!!!
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ!!!!
ΕΓΩ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΜΙΑ PSTN ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ 44ΚΒ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕ 4ΚΒ ΕΛΕΟΣ!!!!!!

------------------------