ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

another star30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
another starΜέλος
26/04/2006, 12:57:01
πάντως σίγουρα αν είναι καλέσεις κάτι εφιάλτη, ότι και να κάνεις, έχε έναν άνθρωπο που ξέρει από αυτά τα πράγματα δίπλα σου.

Στο συγκεκριμένο έρχεται ότι νά ναι, και να καλέσεις έναν που θες, σπανίως απ' ότι ξέρω έρχεται αυτό που θες.

Και σίγουρα προστατευτικό κύκλο, και πριν το κάνεις, να μάθεις πως θα μπορέσεις να το διώξεις.

Αν και καλύτερα να μείνεις με τις απορίες παρά να το δοκιμάσεις. Προσωπικά δεν παρακινώ.

όσο για το αν πιστεύεις ή όχι, και να δεις κάτι μπροστά σου, απ΄ότι είδα πάλι δεν θα πιστέψεις, οπότε γιατί να το κάνεις?

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
GonzalezΜέλος
27/04/2006, 08:55:36
Εφιάλτη, κάτι που ξέχασα να αναφέρω πιο πάνω είναι ότι αν έχεις πάρει απόφαση να κάνεις το ποτηράκι ξέρω ένα site που θα σου πει πώς να το κάνεις σωστά και με προστασία, όμως δεν μπορώ να το δημοσιεύσω, επειδή θα παρακινήσω πολλούς άμυαλους να το κάνουν, έτσι καλύτερα να μου δώσεις το e-mail σου.

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

GhostBusterΝέο Μέλος
27/04/2006, 18:59:32
IT'S TIME TO CALL...

MUHAHAHAHAHA

giouli_nΝέο Μέλος
27/04/2006, 19:07:33
ΓΟΥΑΟΥ.ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ,ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ,ΤΩΡΑ...

ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ !!!

captain stevenΜέλος
29/04/2006, 01:57:57
Λοιπον,παρακολουθοθσα το θεμα οταν πρωτοαρχισε αλλα τωρα το εχω χασει,εχω και πολυ καιρο να συνδεθω,συμπερεσματικα λοιπον μπορει να μου πει απαντησει καποιος στα εξης:
Ειναι εφικτο?το πετυχαινει ο οποιοσδηποτε?ή πρεπει να εχει ειδικες γνωσεις?αυτα που εχουν ειπωθει εδω αρκουν αν εφαρμοστουν για να πετυχει?
Ποσο ασφαλες ειναι?ειναι τυχαιο το πνευμα που ερχεται ή μπορεις να επηρεασεις το ποιο θα ερ8ει?

Στο συγκεκριμενο θέμα λοιπον η περιεργεια σκοτωνει τη γατα?
ειμαι περιεργος!(πως λεμε ειμαι μακαρονας)τι να κανουμε? :P

Edited by - captain steven on 29/04/2006 02:06:21

GonzalezΜέλος
29/04/2006, 17:19:28
quote:

Λοιπον,παρακολουθοθσα το θεμα οταν πρωτοαρχισε αλλα τωρα το εχω χασει,εχω και πολυ καιρο να συνδεθω,συμπερεσματικα λοιπον μπορει να μου πει απαντησει καποιος στα εξης:
Ειναι εφικτο?το πετυχαινει ο οποιοσδηποτε?ή πρεπει να εχει ειδικες γνωσεις?αυτα που εχουν ειπωθει εδω αρκουν αν εφαρμοστουν για να πετυχει?
Ποσο ασφαλες ειναι?ειναι τυχαιο το πνευμα που ερχεται ή μπορεις να επηρεασεις το ποιο θα ερ8ει?

Στο συγκεκριμενο θέμα λοιπον η περιεργεια σκοτωνει τη γατα?
ειμαι περιεργος!(πως λεμε ειμαι μακαρονας)τι να κανουμε? :P

Edited by - captain steven on 29/04/2006 02:06:21

Φίλε μου,
είναι πολύ εύκολο για τον καθένα να καλέσει ένα πνεύμα, δεν χρειάζεται να είσαι μάγος ή κάτι τέτοιο, είναι πολύ επικίνδυνο γιατί συνήθως όταν καλείς ένα πνεύμα σου έρχεται κάτι κακό. Για να μπορέσες να ελέγξεις τι θα καλέσεις απαιτείται χρόνος και εξάσκηση

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

another starΜέλος
29/04/2006, 21:02:30
captain steven

να διαβάζεις, και να έχεις κοντά σου ανθρωπο που ασχολείται χρόνια με αυτά τα πράγματα και να συζητάς μαζί του, και πάλι να φοβάσαι σε αυτά τα πράγματα

Ευχαριστώ

**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
dToxΝέο Μέλος
05/05/2006, 15:43:44
Pedes eimai neos sto forum kai asxoloume me to potiraki edo kai 1 vdomada psaxnontas diafora sites kai thelo na matho tin oli diadikasia giati den iparxei periptosi na min to kano exo psisei kai alla atoma na to kanoume oloi mazi alla akougontas oles tis apopseis apo edo to mono pou thelo einai na mou dosete tis plirofories gia tin diadikasia mazi me fraseis epiklisis kai tha ithela na min anaferthei kaneis sto oti den prepei na to kano giati xenerono.Tha ithela loipon na mou pei kapoios sovara pragmata apantontas sto topic i sto mail mou.Tha to ekteimousa idiaitera.

Yours Sincerely dTox

GonzalezΜέλος
13/05/2006, 09:13:21
quote:

Pedes eimai neos sto forum kai asxoloume me to potiraki edo kai 1 vdomada psaxnontas diafora sites kai thelo na matho tin oli diadikasia giati den iparxei periptosi na min to kano exo psisei kai alla atoma na to kanoume oloi mazi alla akougontas oles tis apopseis apo edo to mono pou thelo einai na mou dosete tis plirofories gia tin diadikasia mazi me fraseis epiklisis kai tha ithela na min anaferthei kaneis sto oti den prepei na to kano giati xenerono.Tha ithela loipon na mou pei kapoios sovara pragmata apantontas sto topic i sto mail mou.Tha to ekteimousa idiaitera.

Yours Sincerely dTox

dTox υπάρχει ένα site που ξέρω για αυτή τη διαδικασία αλλά δεν μπορώ να το δημοσιεύσω αν θές δώσε μου το e-mail θα το κάνεις που θα το κάνεις κάν’ το σωστά

Ότι γράφει δεν ξεγράφει

GonzalezΜέλος
13/05/2006, 09:18:08
quote:

Yours Sincerely dTox

dTox ξέρω ένα site αλλά δεν μπορώ να το δημοσιεύω αν θες τα λέμε μέσω e-mail θα το κάνεις που θα το κάνεις κάν’ το σωστά

Ότι γράφει δεν ξεγράφει