- ΣΙΓΟΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ - vol 3 - - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
way up high,ther's a land that
I heard of,once in a lullaby..."
"Κάπου πέρα από το ουράνιο τόξο,
πολύ μακριά,ψηλά,υπάρχει μία χώρα
που άκουσα γι'αυτήν κάποτε
σε ένα νανούρισμα..."

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Ερωτήσεις και απαντήσεις στο κύριο topic...
Κάντε κλικ....
Μπορεί κάποιος φιλόζωος να βοηθήσει

Η γάτα μου την οποία είχαμε βρει αρχικά και ήταν περίπου τριών μηνών σε πολύ άσχημη κατάσταση από πολύ άσχημο ξέσχισμα από δόντια σκύλου... είχε παθει δύο κατάγματα στην σπονδυλική στήλη της και είχε πρόβλημα στην κύστη της...
Ο γιατρός μου συνέστησε ευθανασία... εγώ ήμουν κάθετη... της έκανα εγχείρηση για την στήλη της και επίσης μία εγχείρηση για την κύστη... της έδινα φάρμακα και την βοηθούσα να ενεργηθεί και να ουρήσει πιέζοντας της την κύστη...
Το γατάκι το στήριξα και ψυχολογικά γιατί αρχικά δεν έβγαινε από το καλάθι του.. μέσα σε ένα μήνα άρχισε να περπατάει...
Μετά από έναν χρόνο περίπου έπεσε από τον τέταρτο... . επίσης οι γιατροί έλεγαν τα ίδια.. για ευθανασία αλλά το γατάκι επέζησε...
και είναι μία χαρά... δεν του φαίνεται πλέον με τίποτα πως έχει περάσει τέτοιες ιστορίες..
Τί θέλω να πω με αυτό... οι γάτες έχουν τρομερή ελαστικότητα με το σώμα τους και το γατάκι σου θα έδειχνε μέσα στους πρώτους δύο μήνες αν θα μπορούσε να συνέλθει ή όχι.. ευτυχώς που δεν του κάνατε ευθανασία....και ούτε να του κάνετε εάν δεν χάσετε όλες σας τις ελπίδες...
Σχετικά με το πρόβλημα των ούρων... ειλικρινά δεν ξέρω τί να σας πω... δεν γνωρίζω δυστυχώς προς το παρόν κάτι για να σας ενημερώσω.. αλλά πιθανολογώ κατά 70% να το ξεπεράσει και μόνο του το πρόβλημα.... εφόσον η στήλη του έχει συνέλθει αρκετά....
Επίσης μεγάλη σημασία έχει η ηλικία της γάτας.. όσο πιο μικρή είναι τόσο το καλύτερο.... αλλά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας απογοητεύσω εάν δεν είναι μικρή στην ηλικία.. πιστεύω πως θα τα καταφέρει....
Λυπάμε πάρα πολύ για αυτό που περνάτε... γιατί το έχω περάσει σε τριπλούν.. συνέβει άλλη μία τελική ιστορία ευτυχώς σχετικά ασήμαντη απο τις προηγούμενες .. σε αυτό το γατάκι... και όμως ζει... χωρίς προβλήματα....
Τα λέω αυτά για να σας ενθαρύνω να μην απογοητευτείτε από την περίπτωση.....
Λυπάμε εάν σας κούρασα με την φλυαρία μου αλλά ως παθούσα ήθελα να σας βοηθήσω σχετικά με την απογοήτευση που μπορεί και σίγουρα έχετε...
Φίλε Θωθ... δεν έχω την οικονομική κατάσταση για να βοηθήσω αυτή την περίοδο όμως εάν ο ιδιοκτήτης θέλει να έχει κάποια επικοινωνία μαζί μου ... μην διστάσεις να μου ζητήσεις το ιμέιλ ή και το τηλεφωνό μου...
θα ψάξω να βρω και την διεύθυνση του γιατρού που μας βοήθησε και θα ρωτήσω πληροφορίες σχετικά με την περίπτωση....
Και πάλι χίλια συγνώμη για την φλυαρία.... απλά συμπονώ την κατάσταση...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Στο γατάκι μου ως και πατερίτσα είχα βάλει...αλλά τα πήγε μία χαρά...
Εύχομαι η ταλαιπωρία σας αλλά και της γάτας να τελειώσει συντόμος...
επαναλαμβάνω εάν θέλετε κάποια επικοινωνία, μην διστάσετε.... θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με κάποιους γιατρούς για την περίπτωση...
Ευχαριστώ.......
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:
Εάν θέλεις να κάνεις την μεταφορά ......
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
Δυστυχώς δεν μπορώ να μεταφέρω εδώ τα μηνύματά σου. Αλλά πήρα ένα μήνυμα από τον άνθρωπο που μας έστειλε το πρόβλημά του και μας λέει ότι σε ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον και τα χρήσιμα σχόλια σου αλλά θα ήθελε να ενημερώσει για να μην δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση ότι δεν τίθεται θέμα οικονομικής βοήθειας.
Όπως μου γράφει μόνο... :θα θέλαμε την βοήθεια των φίλων σε επίπεδo προσωπικών εμπειρειών αλλά και σε επίπεδο πληροφοριών είτε για θεραπευτές είτε από θεραπευτές.
Ελπίζω να έχει γίνει ξεκάθαρο γιατί δεν θα ήθελα, παρόλη την καλή μας διάθεση, να κάνουμε τον Βασίλη και την σύζυγό του να αισθανθούν άσχημα.
Πάντως θα προσπαθήσω να κάνω με κάποιον άλλο τρόπο την αντιγραφή του μηνύματός σου στο κύριο topic.
Παρακαλείσθε όπως απαντάτε στο κύριο topic.
Ευχαριστώ

Κάντε κλικ....
Μπορεί κάποιος φιλόζωος να βοηθήσει