- Ο Χριστός από τα 14 στα 30 του χρόνια.... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
quote:ΨΗΛΟΣ :
quote:
Και θα ρωτήσουν "και ποιος σου λέει πως υπάρχει ζωή μετά θάνατον;"
"Μα υπάρχουν τόσες "μεταθανάτιες" μαρτυρίες/εμπειρίες ανθρώπων που τις βίωσαν, δεν σας αρκούν;"
"Όχι!" θα πουν.Βέβαια, το "όχι" αυτό, δεν προέρχεται από την έλλειψη αποδείξεων, αλλά από την αδυναμία τους (άρνηση - με πολύ φανατισμό - θα έλεγα) να δεχθούν πως υπάρχει και κάτι άλλο, πέρα από αυτό στο οποίο έχουν συνηθίσει, "εθισθεί", φανατισθεί, ......
.... και θα "αρπάξουν" την επιστήμη ως συνήγορό τους και .... άιντε μετά να τα βγάλεις πέρα μαζί τους.
Μου αρεσει ρε ψηλε που σιγοκοντάρεις το τρολάκι και τις μ@λ@κιες του .
Μηπως ενστερνίζεσαι και τον τροπο που συμπεριφέρεται στους συνομιλητές του ?
Εισαι για γέλια ρε φίλε .
Τα λόγια, τα οποία πήρα ως αφορμή για να εκθέσω τη σκέψη μου, θα μπορούσε να ήταν και δικά σου (κομματάκι δύσκολο, ως προς το να συμφωνήσουμε δηλαδή).
Από και ως που, λοιπόν, καταλήγεις στα πιο πάνω συμπεράσματά σου και ειδικότερα όσον αφορά τη συμπεριφορά μου;
Τόσο καιρό που με γνωρίζεις, εδώ μέσα, δεν γνωρίζεις τη συμπεριφορά μου;

quote:
Το τρολ εδώ μέσα και γενικά εσύ είσαι.Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Στο Τρολατόν , έχει και προειδοποιητικές πινακίδες ξέρεις για τους οδηγούς , μην πέσουν πάνω σε κανα Τρόλ-εϋ-.....![]()
Γειά σου ρε Lupus με τα ωραία σου...![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Και τα τρόλ τις επιστήμης ξέρω και τα τρόλ της φιλοσοφίας ξέρω και τα τρολ του εσωτέρικα ξέρω και τα τρόλ της ύπαρξης ξέρω ΠΟΛΥ καλύτερα.
quote:
Εγώ ξέρω ποιά είναι τα τρολ.Και τα τρόλ τις επιστήμης ξέρω και τα τρόλ της φιλοσοφίας ξέρω και τα τρολ του εσωτέρικα ξέρω και τα τρόλ της ύπαρξης ξέρω ΠΟΛΥ καλύτερα.
Τα Τρόλ φίλε μου είναι υπαρκτά και προσωπικά έσω δεί και έχω συζητήσει μερικές φορές μαζί τους...εσύ ούτε που τα έχεις αντικρύσει...![]()

Αμφιβάλλω. Η αυτογνωσία θέλει @@ και εσύ ΔΕΝ έχεις.
Μήπως σου έρχετε να βρίσεις και τον Ηράκλειτο και τον Πλάτωνα μιάς και δεν συμφωνούν μαζί σου;
Μήπως ήταν και αυτοί τρόλ και όχι έσυ; lol
quote:
Δηλαδή έχεις κοιταχτεί στον καθρεύτη;Αμφιβάλλω. Η αυτογνωσία θέλει @@ και εσύ ΔΕΝ έχεις.
Μήπως σου έρχετε να βρίσεις και τον Ηράκλειτο και τον Πλάτωνα μιάς και δεν συμφωνούν μαζί σου;
Μήπως ήταν και αυτοί τρόλ και όχι έσυ; lol
Να τους βρίσω , για ποιό λόγο ρε μανάρι μου..???
Τι μου έκαναν δηλαδή για να τους βρίσω...???
Εδώ δεν βρίζω εσένα ... απεναντίας έχεις αρχίσει και μου είσαι συμπαθής ρε χαζούλι...![]()

quote:
Αυτοί πάντως να είσαι σίγουρη ότι θα σε έφτυναν.Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Τους γνώρισες κι'αυτούς..???![]()

quote:
Εαρινή, σου έχω πεί ότι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην μιλάς. Ότι και να πείς θα γυρίσει εναντίον σου. Είσαι ΚΑΜΜΕΝΗ.Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Ανήφθη...ανήφθη...![]()

quote:
Μωρή καμμένη ψείρα και στο πάτο της Αβύσσου θα έρθω να σε βρώ για να σε Δια-λύσω εντελώς. Καμμένο χαρτί είσαι. You are mine.Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Η Σίβυλα...έρχεται...απόψε!![]()

quote:
Η Σίβυλα...έρχεται...απόψε!
Και αυτη παιζει στο βιντεακι
quote:
Η πούτσα έρχετε στο κ. σου για εκατοστή φορά και που είσαι ακόμα.Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Πρόσεχε μην πατήσεις την ουρά σου...![]()

quote:
Πρόσεχε να μην πέσεις μέσα και στην επόμενη τρύπα, γιατί έχει και πιο κάτω.Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Αυτά δεν μας τα είπες...δεν μας τα'πες...
...
Απόψε , θα έρθω σαν αερικό να σου ψελλίσω τα κάλαντα ως Όργης..Τρόλ...![]()

Σου είπα ότι είσαι ψείρα και το πίστεψες;
Σε πονάει πολύ ε;
Έχει και πιο κάτω.
quote:
Ρε καημένο ανθρωποειδές, τόση ώρα τρολάρεις και προσπαθείς σαν ψείρα να μου προκαλέσεις φαγούρα και μιλάς για τρόλ;Σου είπα ότι είσαι ψείρα και το πίστεψες;
Σε πονάει πολύ ε;
Έχει και πιο κάτω.
Βαλείν σαν ψείρα .... ![]()
![]()