- NO MORE TRENDS - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
MARKΝέο Μέλος
nomoretrends.blogspot.com
Καλησπέρα σε όλους! Αυτή είναι η διεύθυνση μιας νέας σελίδας που έφτιαξα και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη. Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα σε όλους! Αυτή είναι η διεύθυνση μιας νέας σελίδας που έφτιαξα και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη. Ευχαριστώ πολύ!
Γεια σου MARK
Κανονικά θα έπρεπε να συμπληρώσω:
καλώς ήρθες στις συζητήσεις μας!
Δε γνωρίζω όμως, εάν μπήκες για να συζητήσεις ή εάν απλά χρησιμοποιείς τα forums σαν ενός είδους πίνακα ανακοινώσεων για να γνωστοποιήσεις τη λειτουργία των δύο ιστοχώρων στους οποίους παραπέμπεις με τα δύο θέματα που άνοιξες...
Θα δείξει...
Κανονικά θα έπρεπε να συμπληρώσω:
καλώς ήρθες στις συζητήσεις μας!
Δε γνωρίζω όμως, εάν μπήκες για να συζητήσεις ή εάν απλά χρησιμοποιείς τα forums σαν ενός είδους πίνακα ανακοινώσεων για να γνωστοποιήσεις τη λειτουργία των δύο ιστοχώρων στους οποίους παραπέμπεις με τα δύο θέματα που άνοιξες...
Θα δείξει...
Για την ώρα, το θέμα αυτό μεταφέρεται στην κατηγορία "ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet" και θα παραμείνει ενεργό για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα, για την περίπτωση που θέλεις να απαντήσεις στην ερώτηση που σου έθεσα πιο πάνω, ή για την περίπτωση που κάποιο μέλος των συζητήσεων θέλει να σχολιάσει κάτι σχετικά με την ιστοσελίδα που προτείνεις.
Επίσης, το άλλο θέμα που άνοιξες:
ROCK 2 THE BONE!
μεταφέρεται επίσης στην ίδια κατηγορία και θα παραμείνει ενεργό μόνο για ανάγνωση.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
MARKΝέο Μέλος
Γεια χαρά και καλω σας βρήκα! Επιθυμώ να συμμετέχω στις συζητήσεις του forum την ύπαρξη του οποίου γνωρίζω εδώ και καιρό , όπως και της σελίδας γενικότερα. Μάλιστα σε μια από τις ιστοσελίδες μου , την έχω ως σύνδεσμο. Νομίζω ότι είναι θεμιτό η "προώθηση" μιας σελίδας που με κόπο φτιάχνω , χωρίς να ενοχλώ κανέναν. Δεν γνώριζα που έπρεπε να την δημοσιεύσω γι' αυτό έκανα λάθος κατηγορία. Ωστόσο ευχαριστώ για την "φιλοξενία" !