ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Ramoglou60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
30/11/2004, 01:54:56
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΙΣΤΑ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ "ΑΣΤΡΑ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ....
ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ "ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ?" ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ... ΠΕΝΤΕΛΗΗΗΗ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
KrisnnaΜέλος
30/11/2004, 06:48:18
Τί Ζώδιο είμαστε??

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

30/11/2004, 09:50:12
Ομολογώ πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι καθόλου αυτό το θέμα...

Λοιπόν,

Ηλιος στους Διδύμους 12 08'
Ωροσκόπο στο Λιοντάρι 27 31' (υπολογισμένη η μαγνητική μετατόπιση)
Σελήνη στο Ζυγό 07 37'
Ερμή στον Ταύρο 23 02'
Αφροδίτη στον Ταύρο 19 13'
Αρη στον Υδροχόο 13 58'
Δία στον Τοξότη 00 10'
Κρόνο στον Ταύρο 28 20'
Ουρανό στον Ζυγό 09 24'
Ποσειδώνα στον Τοξότη 01 24'
Πλούτωνα στην Παρθένο 27 11'
Βόρειο και Νότιο Δεσμό Σελήνης στο άξονα Λιονταριού-Υδροχόου

Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια του Αέρα
αντίθεση Δία και Ποσειδώνα σε σύνοδο, με το Ζενίθ

λέτε να πεθάνω γιατρέ?

eventually, we all do....

θηλυκά, Galadriel

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

apollo12Μέλος
17/12/2004, 03:42:06
galadriaki

δεν σε καταλαβαινω?
δεν διαθετω και τον καλυτερο εγκεφαλο!!
κατατοπισε με!!

apollo12Μέλος
17/12/2004, 03:44:26

Τί Ζώδιο είμαστε??
μηπως ειστε κριος κυριε?
MARMA89Νέο Μέλος
27/12/2004, 17:40:59
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ.
ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΟΙ(ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ)ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ-ΑΔΕΡΦΗ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ(ΕΙΝΑΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΧΕΙ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)
ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΕΛΚΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ(Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΧΘΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΟ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ)
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
ΗΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΟΚΕΡΩ(ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ ΑΥΤΟ??????)
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΤΑ
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ+ΝΟΤΙΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΤΙΝΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑΣ ΣΑΣ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ?????????

ΜΜ.

27/12/2004, 22:51:36
Αγαπητή MARMA89, αν θέλεις, ρίξε μια ματιά στο θέμα: Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3972.

Ζήσε τη στιγμή!

MARMA89Νέο Μέλος
28/12/2004, 22:12:00
quote:

Αγαπητή MARMA89, αν θέλεις, ρίξε μια ματιά στο θέμα: Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3972.

Ζήσε τη στιγμή!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ,ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ.

ΣΑΝ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ SITE ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

<<ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΑΤΙΑ>>

agaphΝέο Μέλος
24/06/2005, 10:31:08
kalimeroudia se olous, balte akomi ena melos sth parea sas! Parthenos me oroskopo zygo pws sas fenete?
24/06/2005, 12:47:53
Φίλοι και φίλες γεια σας!

Είμαι η Αστροψυχή, ένα καινούργιο μέλος σε αυτό το μυστηριώδες και σαγηνευτικό Forum.

Χαίρομαι να συναντώ κόσμο που αγαπάει την αστρολογία.

Σας συνιστώ μία ιστοσελίδα που υποστηρίζει την ποιοτική αστρολογία και που δίνει και τη δυνατότητα να βγάλεις δωρεάν το ωροσκόπιο σου).

Η ιστοσελίδα είναι η: www.greekastrology.gr

Πάντως, είμαι και γω στη διάθεση όποιου θέλει να μάθει στοιχεία για το ωροσκόπιο του.

Best wishes

Αστροψυχή

18/01/2011, 21:06:37
quote:

kapodistria παλι καλα που υπαρχει και ενας αντρας αναμεσα σας, να πει κατι εκτος απο το να μαλακιζετε και να παριστανει την πουτανα.

Σε συμπαθω, αλλα σε διαβεβαιω οτι ο αντιχριστιανισμος ειναι βαρια αρρωστια και ΚΑΝΕΝΑΣ αντιχριστος δεν προκειτε να γλυτωσει απο την κλιποθικη αντανακλαση του μεσσια, και αυτο δεν εχει να κανει με θεωριες και ελληνοπληκτες παπαριες των κομπλεξκων απογονων του καραγκιοζη. Ολες μαζι τις πουτανες εδω μεσα θα τις παω στην κολαση μια ωρα αρχητερα.

Edited by - Hellraiser on 18/01/2011 20:44:13

Αν Hellraiser θεωρείς τον εαυτό σου άντρα,είμαι βεβαία
ότι δεν θα έβριζες τόσο χυδαία!
Αλλιώς αποδεικνύεται ο ανδρισμός και όχι με ύβρεις...

Τώρα από την μιά με συμπαθείς και από την άλλη μου λες
ότι είμαι αντιχριστιανή άρα βαριά άρρωστη!!!

Ε, λοιπόν δεν είμαι καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ αντιχριστιανή,
απλά με ενοχλεί που η υπάρχουσα σήμερα ως επίσημη
θρησκεία της χώρας μου,ασπάζεται την παραμυθολογία των
εβραίων...

Όσο δε αφορά τον Καραγκιόζη,έχεις χάσει επεισόδια αφού και
ΕΠΙΣΗΜΩΣ και με την ΒΟΥΛΑ ανήκει στους Τούρκους,όπερ
άτοπον τα περί απογόνων του...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

18/01/2011, 21:10:27
quote:

PREDATOR,ελπίζω το τούβλο να μην απευθύνεται σ'εμένα...

Τις παραπάνω παραθέσεις τις βάζω για να επανέλθουμε στο
θέμα...
Και σαφώς έχουν την βασιμότητά τους ασχέτως αν απηχούν ή
όχι και την δική μου αποκλειστικά θέση,στο σύνολό τους...

18/01/2011, 21:13:32
Διάβασε μπουμπουκακι μας...

Καίρια κριτική άρχισε να κινείται εκ νέου αργότερα από τον αιώνα του Διαφωτισμού.
Ο οξυδερκής Lessing, ο οποίος θεωρεί αμφίβολες και τις ιστορικές βάσεις του χριστιανισμού, αναφωνεί βλέποντας το αρχαίο ιουδαϊκό βιβλίο: «Σε αυτή τη λάσπη, σε αυτή τη λάσπη, μεγάλε Θεέ! Κι αν υπήρχαν ανάμεσα μερικοί κόκκοι χρυσού… Θεέ! Θεέ! Πάνω σε τι μπορούν οι άνθρωποι να θεμελιώσουν πίστη, με την οποία ελπίζουν ότι θα κερδίσουν την αιώνια ευτυχία;».

Με ακόμη μεγαλύτερο πάθος στηλιτεύει ο Percy Bysshe Shelley (1792-1822) «ολόκληρη την περιφρόνηση της αλήθειας και την περιφρόνηση των στοιχειωδών ηθικών αρχών», την «άνευ προηγουμένου βλασφημία να ισχυρίζονται ότι ο Παντοδύναμος διέταξε ρητά το Μωυσή να επιτεθεί σε έναν άκακο λαό και εξαιτίας μίας διαφορετικής λατρείας να αφανίσει κάθε ένα από τα πλάσματα του, να δολοφονήσει ψυχρά κάθε παιδί και κάθε άοπλο άντρα, να σφάξει τους αιχμαλώτους, να κομματιάσει τις συζύγους και να φυλάξει μόνο τα νεαρά κορίτσια, ώστε να συνουσιάζονται μαζί τους και να τα βιάζουν».

Ο Μαρκ Τουέιν (1835-1910) δεν μπορούσε πλέον παρά να χλευάζει: «Η Παλαιά Διαθήκη καταπιάνεται ουσιαστικά με το αίμα και τον αισθησιασμό· η Καινή Διαθήκη με τη σωτηρία, τη λύτρωση. Τη λύτρωση με τη φωτιά».

18/01/2011, 21:13:37
quote:
PREDATOR,ελπίζω το τούβλο να μην απευθύνεται σ'εμένα...

οχι φυσικα... σ' εσενα ποτε

18/01/2011, 21:15:08
με τοση μπουρδολογια πια, φλομωσαμε

18/01/2011, 21:15:13
Υπ'όψιν Hellraiser:

Όχι ότι μπορεί να τα βάψω μαύρα αν με πείς
αντιχριστιανή! Αφιάφορο ΠΑΝΤΕΛΩΣ!!!

Αλλά να ξέρουμε και τι λέμε κυρίως όταν το εννοούμε...

Και ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ λιγάκι!
Άνδρας και μη σοβαρός ,δεν ταιριάζει...

άκου:

quote:
ο αντιχριστιανισμος ειναι βαρια αρρωστια

18/01/2011, 21:18:49
quote:

Hellraiser:

αλλα θεωρω οτι καλο θα ηταν να εκτελεστουν και αυτοι μαζι με εσας για το καλο σας.

Τελικά μωρέ κακός δεν είσαι ...

Πλάκα πολύ έχεις !!!
Μ'αρέσεις ...
Για σένα...

18/01/2011, 21:20:43

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ε πια... γεμισε σε κρισιμο σημειο

18/01/2011, 21:25:26
Καλωδίων σου μπουμπουκακι!
Πάρε να έχεις να διαβάζεις. Τώρα που τα βρίσκω έτοιμα....

Ο Σιναϊτικός Κώδικας και τα παραποιημένα Ευαγγέλια
Στις 4 Φεβρουαρίου 1859, ο διακεκριμένος θεολόγος Constantin von Tischendorf (1815-1874) ανακάλυψε στους κλίβανους του απόμερου μοναστηριού της Aγίας Aικατερίνης στο Σινά, 346 φύλλα από έναν αρχαίο κώδικα. Ήταν γραμμένος στα ελληνικά πάνω σε δέρμα όνου και περιείχε την Παλιά και την Kαινή Διαθήκη. Oι αρχαιολόγοι αποφάνθηκαν ότι χρονολογείται περί το 380 μ.X. και τον ονόμασαν Σιναϊτικό. H ανακάλυψή του τάραξε τον χριστιανικό κόσμο, καθώς το περιεχόμενό του αποκάλυπτε σε όλο της το μεγαλείο την παραποίηση των επίσημων χριστιανικών κειμένων και το γεγονός ότι αποτελούσαν απλό «συναρμολόγημα μύθων» (Encyclopedie, Diderot, 1759).

18/01/2011, 21:25:58