- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΥΧΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ?ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ?
Φίλε ΨΥΧΗ νομίζω πως αυτή τη φορά ο -sonap- έχει δίκιο. Είναι από τους λίγους που μας έχει δώσει ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα και από τους ακόμα λιγότερους που το διατηρεί τόσο καιρό και το ανανεώνει. Έχει κάνει δική του προσωπική έρευνα και μας παραθέτει τα στοιχεία του. Ενώ δε βρίσκω κάτι το περίεργο στο να φωτογραφίζεις στα σκοτεινά όταν δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο με την ελπίδα να δεις κάτι στην εμφάνιση, όπως και να το παίρνεις εσύ όμως δε νομίζω να έχεις το δικαίωμα να γίνεσαι τόσο ειρωνικός. Τέλος θα ήθελα να σου θυμίσω κάτι: στις περισσότερες περιπτώσεις που έχουμε μια αληθινή φωτογραφία φαντάσματος, είναι όταν έχουμε φωτογραφίσει "στα τυφλά" ένα σπίτι που θεωρίται στοιχειωμένο και κατά την εμφάνιση της φωτογραφίας βλέπουμε και το φάντασμα. Και μία συμβουλή: για να αγγίξεις το ανεξήγητο πρέπει να σταματήσεις να ερευνάς μόνο με την όραση (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
ΦΙΛΕ ΨΥΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ Ο ΣΟΝΑΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΧΩΡΙΣ KANENA ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ
ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΙΝΤΑΙΟ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡEΥΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
Ρε ΨΥΧH ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΝαι ρε φιλε πηγα και τραβαγα οπου γουσταρα εχεις κανενα προβλημα που πουλας και πνευμα?Αντε απο δω ρε γελοιε μονο να κοροιδευεις ξερεις.Περνιεσαι και για εξυπνος που μπηκες και παραπεμπεις τους παντες να γελασουν με το θεμα περι Ολυμπου.Που σκατα εισαι ρε Admin οταν χρειαζεται,μπορεις να μας πεις???Δεν εισαι αντρας αρκετα να αντιμετωπισεις τετοιες καταστασεις,μονο να διαγραφεις ξερεις,αντε μην τα ακουσεις παλι κι εσυ.25 ειμαι ρε γελοιε αντε απο περα εξυπνακια
και μην ακουσω τιποτα γι ατο επιπεδο μου γιατι λιγα ειπα,ενα χρονο τωρα με τους μ......ς που βλεπω εδω μεσα και με αυτα που γινονται.Σας μαρανε και η ευγενια ξαφνικα ολους
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ
ΕΙΣΑΙ 25 ΚΑ ΒΡΗΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ 15 ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕΣ ΦΩΤΟ
ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΞΕΙΣ
ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΟΥΠΣ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΟΥ ΕΤΥΧΑΝ
ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ...........
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ?
ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΨΑΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ?
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ
ΑΝΤΕ ΒΛΗΜΑ
ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ Η ΣΑΧΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΕ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΠΕΤΑΣ 10 ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΚΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΝΕΣΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΡΕ
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ
quote:
Sonap=ΠΑΝΟΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ( ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ )
Που σκατα εισαι ρε Admin οταν χρειαζεται,μπορεις να μας πεις???Δεν εισαι αντρας αρκετα να αντιμετωπισεις τετοιες καταστασεις,μονο να διαγραφεις ξερεις,αντε μην τα ακουσεις παλι κι εσυ.
ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ !!!!!
quote:quote:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΥΧΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ?ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ?
Φίλε ΨΥΧΗ νομίζω πως αυτή τη φορά ο -sonap- έχει δίκιο. Είναι από τους λίγους που μας έχει δώσει ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα και από τους ακόμα λιγότερους που το διατηρεί τόσο καιρό και το ανανεώνει. Έχει κάνει δική του προσωπική έρευνα και μας παραθέτει τα στοιχεία του. Ενώ δε βρίσκω κάτι το περίεργο στο να φωτογραφίζεις στα σκοτεινά όταν δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο με την ελπίδα να δεις κάτι στην εμφάνιση, όπως και να το παίρνεις εσύ όμως δε νομίζω να έχεις το δικαίωμα να γίνεσαι τόσο ειρωνικός. Τέλος θα ήθελα να σου θυμίσω κάτι: στις περισσότερες περιπτώσεις που έχουμε μια αληθινή φωτογραφία φαντάσματος, είναι όταν έχουμε φωτογραφίσει "στα τυφλά" ένα σπίτι που θεωρίται στοιχειωμένο και κατά την εμφάνιση της φωτογραφίας βλέπουμε και το φάντασμα. Και μία συμβουλή: για να αγγίξεις το ανεξήγητο πρέπει να σταματήσεις να ερευνάς μόνο με την όραση (κυριολεκτικά και μεταφορικά).Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΕ ΨΥΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗ Ο ΣΟΝΑΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ
quote:
ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΧΩΡΙΣ KANENA ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ
ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΙΝΤΑΙΟ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡEΥΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ
ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΑΒΟΣ ( ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΠΙΚ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΒΙΑΣΤΑ ΑΒΑΔΙΣΤΑ )
ΤΟ I.Q. ΤΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΣΩΣΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ )
ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ( ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ )
ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΑΡΧΗ ΤΙΣ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΟΥΦΟ Η ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ
ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΠΙΔΗ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ).........
ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΡΙΗΜΕΡΟ
quote:ΤΡΑΒΑ ΠΗΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ
ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΝΕΡΑ
ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ ΣΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ !!!
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΤΑΒΕΛΩΣΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ
quote:
ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΙΝΤΑΙΟ.
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Sonap
ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΒΗ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΑΣΥΝΕΧΙΣΤΑ
ΕΛΑ ΝΑ ΚΟΝΤΑΡΟΚΤΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΨΕΣ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ
ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο EΝΤΥ ΜΕΡΦΥ ( ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΡΟΦΕΣΟΡ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕ )ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟΥ
...................
ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΦΗΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ ΡΟΜΠΑ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΠΙΜΗΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ )ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΑΔΙΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ QUOTE ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ............
Διάβασα τον διαπληκτισμό σας από την αρχή. Ναι μεν ΨΥΧΗ, προκάλεσες τον -sonap- αρχικά, αμφισβητώντας του λόγου το αληθές του. Η αντίδρασή σου όμως -sonap- δεν βρίσκεις ότι ήταν (πάλι) πολύ επιθετική; Και ακολούθως ΨΥΧΗ, του έδωσες και κατάλαβε! ![]()
...Εδώ κοντεύει πια να μην είναι ESOTERICA, αλλά καυγάς σε σκυλάδικο! ![]()
![]()
![]()
Ηρεμήστε σας παρακαλώ πολύ και οι δυό σας και αφήστε μας μόνο την θετική συμβολή σας - εάν μπορείτε και αν θέλετε.
Αλλιώς...δεν θα πάρουμε...![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
ADMINAKO ΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ
Επισης τωρα που το θυμηθικα...επειδη καποια ΨΥΧΗ το ανεφερε...τις φωτο 2 και 3 τις εβαλα αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.Το εχω ξαναπει απο την αρχη!Οταν λεω ανετρεξα σε παλια αρχεια,δεν εννοουσα οτι απο τα 15 μου πηγαινω στη σπηλια...αλλα αφου το θετει ετσι η συγκεκριμενη υπαρξη,το ατομο και φιλος απο τον οποιο τις πηρα,ηταν πραγματικα 15 οταν τις τραβηξε!Σου αρεσει η οχι ψι-χουλα!Ισως δεν ξερεις πως στα παιδια εμφανιζονται διαφορα επειδη ειναι πιο αθωα και ευαλωτα...Αντιλαβου?
Επειδη ουτε κι εγω θυμαμαι που το εχω γραψει στο εσωτερικα,θα το ξαναγραψω.Ειναι ενα πραγματικο γεγονος που συνεβει στον φιλο μου που προανεφερα την περιοδο που συνηθιζε να πηγαινει στη σπηλια καθε τρεις και λιγο,μη γνωριζοντας την επικυνδηνοτητα και σε ηλικια 15 χρονων...Μια μερα πηγε μαζι με τη μητερα και τον θειο του..Καθως ανεβαιναν και λιγο πριν τη στροφη(ανηφορα)ενω ηταν και οι τρεις μαζι,ξαφνικα ο μικρος εξαφανιστικε.Αρχισαν λοιπον πανικοβλητοι να τον φωναζουν.Δεν εβλεπαν τιποτα ομως,πουθενα ο μικρος.Ξαφνικα τον βλεπουν να στεκεται ακριβως μπροστα τους και να τους λεει τρομαγμενος"μα εδω ειμαι γιατι με φωναζετε?".Ειναι κατι που συνεβει σε πολυ εμπιστο και αγαπητο ατομο και δεν υπαρχει περιπτωση καμμια να λεει ψεμματα.Ακομα κι αν λεει ομως ψεμματα,οι φωτο 2 και 3 τα λενε ολα απο μονες τους!Κι εχω "δανειστει" κι αλλες!Εχω και τις δικες μου.Ειναι στην κριση του καθενος αν τις πιστευει.Εγω παντως αυτο που ηθελα να κανω το εκανα.Το παθος μου για τη σπηλια που ξεκινησε απο απλη περιεργεια,με εκανε μαρτυρα διαφορων γεγονοτων.Αυτα σας εκμυστηρευτικα μεσα απο την καρδια μου και μετα την παραθεση και των υπολοιπων φωτο που εχω,θα οδηγηθω δυστυχως σε μη ανανεωση του τοπικ αυτου γιατι δεν γινεται να λεμε τα ιδια και τα ιδια..
Εγινα φιλος και εχθρος απο την πρωτη μερα που μπηκα,μα αυτο δεν καταφερε να με εμποδισει και πιστευω πως ο αρχικος μου στοχος οσον αφορα την παρουσια μου,σχεδον πραγματοποιηθηκε.Πιστευα πως θα μπουν κι αλλες εικονες σε αυτο το χωρο,ειδικα απο τον Νταβελης666 απλα και μονο για να ειναι συγκεντρωμενες και οσοι κανουν στο μελλον αναζητηση σχετικα με τη σπηλια,να βρισκουν αξιολογες φωτο να δουν!Μακαρι να το δω μια μερα,πιο πλουσιο σε φωτο ειτε απο τη μερια μου ειτε απο εσας.Σχολια δεν περιμενω γιατι εχουν γινει ολα στο θεμα Ορος Πεντελικον μερος 1.Γι αυτο σας λεω να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια!Εχω μονο ενα παραπονο...εκτος απο τον Admin που ουτως η αλλως πια δεν μου λεει και τιποτα σαν υπευθυνος...ολοι οι εσωτεριστες,οι οργανωτες,συντονιστες κλπ...γιατι ποτε δεν πηραν μερος σε αυτη την κουβεντα σοβαρα και να προτρεψουν τα υπολοιπα μελη μια και εχουν τη δυνατοτητα να ελεγξουν τη γνησιοτητα των φωτο,να ασχοληθουν με το θεμα..?Η απαντηση μαλλον ειναι οτι τους ειμαι αντιπαθης γιατι ταραζω ΤΑ ΛΥΜΝΑΖΟΝΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ πολλες φορες και γινομαι αντιπαθης...αλλα δεν πειραζει!
Αυτο που βαριεμαι τωρα,ειναι οτι θα αρχισει η ΨΥΧΗ να λεει παλι οτι προσπαθω να τραβηξω την προσοχη...ευτυχως θα μπει αυριο ![]()
quote:
ΕΛΑ ΝΑ ΚΟΝΤΑΡΟΚΤΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΨΕΣ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ
ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο EΝΤΥ ΜΕΡΦΥ ( ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΡΟΦΕΣΟΡ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕ )ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟΥ
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ?ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ SONAP ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ,Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΘΥΜΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΕΙ,ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ-ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΥΔΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΑΠΛΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΩΝΤΑΙ???ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ SONAP ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 10-15 ΧΡΟΝΩΝ(ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ)!!!!!!!SONAP ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΜΟΥ!!ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!
Ηδη από τον -sonap- είδαμε μία καλή διάθεση να συνεχίσει στην ανάπτυξη του θέματος, χωρίς να δώσει μεγάλη συνέχεια. Εύχομαι να συμβεί το ίδιο και με τον φίλο ΨΥΧΗ
.
Παραπέρα, δεν πιστεύω πως κανένας από τους δυο χρειάζεται ιδιαίτερα δικηγόρους...![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
( ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE STARTPOINT.GR )
http://tovima.dolnet.gr/demo/owa/tobhma.print_unique?e=B&f=14177&m=H01&aa=1&cookie=
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ( ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ) ΘΕΜΑ...
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ( ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ )
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ Ο ΦΙΛΟΣ Sonap ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.......................
ΚΥΡΙΕΣ .........
ΚΥΡΙΟΙ..........
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ
Μπραβο ΨΥΧΗ βρηκες τροπο να εντυπωσιασεις με ενα θεμα τοσο ευαισθητο.Ντροπη σου
? !