ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 3 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/09/2008, 09:59:25
Φίλε KERRY KING, αν και καθυστερημένα, Χρόνια Πολλά, να χαίρεσαι την οικογένεια σου κι ό,τι επιθυμείς να το λουστείς.

quote:
Δεν είπα το αντίθετο. Μόνο που η συγκεκριμένη κραγμένη είναι και ατάλαντη... και τρελένονται τα κοριτσόπουλα για πάρτυ του. Ο τύπος δε μπορεί καλά καλά να αναπνεύσει, πόσο μάλλον να τραγουδήσει...

Για να είμαι ειλικρινής, οι προσωπικές επιλογές ενός καλλιτέχνη είναι ένα ζήτημα που ποτέ δε με επηρέασε στο να ακούω τη μουσική του εάν μου αρέσει κι αν είναι στα γούστα μου.
Όσον αφορά τον Sven τώρα, δε νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός "ατάλαντος" είναι κάτι που του αξίζει.
Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τις αναπνοές του και φυσικά η φωνή του είναι πάρα πολύ καλή.

Τα πάντα όμως στη μουσική είναι υποκειμενικά τελικά.

Dying_Incubus is now playing Cradle Of Filth - Nymphetamine.

In anticipation of my resurrection...

07/09/2008, 13:04:33
quote:
Πανουση εχεις δει;εκει να δεις μπινελικια..

Σε παρακαλώ, με Πανούση μεγαλώσαμε! Το τι κ*λους γλύφαμε για να βρούμε σπάνια λάιβ, ακυκλοφόρητα και λοιπές μλκίες δε λέγεται! Μέχρι σε συγγενείς των Μουσικών Ταξιαρχιών πήγαμε!

Αλλά είναι μια μπαλάντα που όποτε την ακούω μου σηκώνεται η τρίχα! Και όχι εξ αιτίας του ρεφραίν, αυτή είναι μια φράση που τη χρησιμοποιώ σε κάθε δεύτερη πρόταση! Και δεν εννοώ το "σ' αγαπώ"! Μουσικά είναι απίστευτα δυνατό...

http://www.youtube.com/watch?v=J1qQrFLzhd0

quote:
Λεγοταν the frog και για ρεφραιν ρευοταν.

Τον πρόλαβαν οι Stomp!!!

quote:
Για να είμαι ειλικρινής, οι προσωπικές επιλογές ενός καλλιτέχνη είναι ένα ζήτημα που ποτέ δε με επηρέασε στο να ακούω τη μουσική του εάν μου αρέσει κι αν είναι στα γούστα μου.
Όσον αφορά τον Sven τώρα, δε νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός "ατάλαντος" είναι κάτι που του αξίζει.
Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τις αναπνοές του και φυσικά η φωνή του είναι πάρα πολύ καλη

Κατ' αρχίν, δεν είναι προσωπική επιλογή, είναι ορμονικό. Στο συγκεκριμένο άτομο.
Αλλά το ότι η φωνή του βγαίνει απ'τα καμένα ρουθούνια του; Δε σου λέει κάτι; Δεν είπα ότι λαχανιάζει.

Edited by - crucifire on 07/09/2008 13:25:30

07/09/2008, 13:53:53
Crusifire,δηλ καλλιτεχνες με τετοια φωνη σου ειναι ασχημο να τους ακους;
Ας πουμε David Bowie,Nick Cave,Sisters of Mercy,η τον απολυτο αρχοντα Iggy Pop?
Απο Cradle of Filth τα εχω ολα.Για να ειμαιειλικρινης ομως,το Black Metal δεν το συμπαθησα ποτε.Συγκροτηματα οπως Marduk,Gorgoroth,Immortal η ακομη και τους δικους μας παλιους Rotting Christ,δεν μπορεσα ποτε να τους ακουσω.Ειναι σαν να βαζω τον εαυτο μου,σε μια αρκετα επωδυνη διαδικασια.
Τα πιο καινουργια τους,κατι λενε..
Που χαθηκες εσυ;
07/09/2008, 14:03:01
quote:

Σε παρακαλώ, με Πανούση μεγαλώσαμε!

Εχεις δει το "Με λενε Ποπη;"
Πολυ πλακα!!Ο ξαδελφος μου πηγαινε σε εκεινη την τρυπα που επαιζαν οι Μουσικες Ταξιαρχιες,το τι συριγγα ηταν πεταμενη δεν λεγεται..
Νικολας Ασημος..Καλες εποχες..
Εμεις τα πιτσιρικια ειμασταν μικρα για να νιωσουμε την μαγεια των 80ς.
Ολα βρισκοντουσαν σε ανθηση και κυριως η μουσικη.Τοτε υπηρχε μουσικη.
Τωρα ολα ειναι μασημενη τροφη.

07/09/2008, 19:04:48
quote:
Crusifire...

Είπα κι εγώ υπάρχει άνθρωπος που δε θα κάνει το αιώνιο λάθος;! Ξανακοίτα το nick μου

quote:
δηλ καλλιτεχνες με τετοια φωνη σου ειναι ασχημο να τους ακους;
Ας πουμε David Bowie,Nick Cave,Sisters of Mercy,η τον απολυτο αρχοντα Iggy Pop?

Εδώ μπερδεύεις τη βούρτσα με...
Το ίδιο είναι ο Σβεν και το ίδιο ο Ιγγυ Ποπ; Για άκου καλύτερα. Πως εκπνέει και πως αρθρώνει ο ένας και πως ο άλλος. Ο ένας είναι μια μαστουρωμένη εκδοση του Βοσκόπουλου, κι άλλος έχει απόλυτα αλήτικη φωνή...

quote:
Εχεις δει το "Με λενε Ποπη;"

Έλεος...

quote:
Πολυ πλακα!!Ο ξαδελφος μου πηγαινε σε εκεινη την τρυπα που επαιζαν οι Μουσικες Ταξιαρχιες,το τι συριγγα ηταν πεταμενη δεν λεγεται..

Έεεεετσιιιιιι!!!

quote:
Νικολας Ασημος..Καλες εποχες..

Όοοοοχιιιιι... αυτόν πραγματικά δεν τον πάω μία... δεν ξέρω γιατί...

quote:
Εμεις τα πιτσιρικια...

Τα ποιά;!;!;!

quote:
...ειμασταν μικρα για να νιωσουμε την μαγεια των 80ς.
Ολα βρισκοντουσαν σε ανθηση και κυριως η μουσικη.Τοτε υπηρχε μουσικη.
Τωρα ολα ειναι μασημενη τροφη.

Καλά, εγώ δε ζούσα καν στα 80's. Αλλά δε θα έλεγα ότι και τότε υπήρχε μουσική... Και τώρα υπάρχουν στην Ελληνική βιομηχανία δυο τρια κρυφά διαμάντια, αλλά μέχρι εκεί. Μια ζωή η Ελληνική μουσική πέντε ακόρντα στη σειρά ήταν. Γιατί, ήξεραν από μουσική τα πρεζάκια του τότε; Εντάξει, και οι στίχοι πες, είχαν κάποιο νόημα, αλλά όπως έχω πει κι εδώ, δε γουστάρω με τίποτα να προσπαθεί να με κάνει ο άλλος να σκεφτώ...

Και να βλέπω όλους τους δήθεν επαναστάτες να τραγουδάνε στιχάκια των τότε καλλιτεχνών, λες και άμα δεν έχει μέτρο ή ομοιοκαταληξία ένα νόημα, είμαστε πολύ slow για να το πιάσουμε!!!

07/09/2008, 19:55:23
[quote]

Είπα κι εγώ υπάρχει άνθρωπος που δε θα κάνει το αιώνιο λάθος;! Ξανακοίτα το nick μου
[quote]

-Πω πω,τι ψειρας που εισαι με την ορθογραφια,οριστε βρε..Crucifire,Crucifire,Crucifire...

[quote]
Εδώ μπερδεύεις τη βούρτσα με...
[quote]

Μην το πεις...εχε χαρη που ειμαστε γειτονοπουλα..

[quote]
Τα ποιά;!;!;!
[quote]

Συγκριτικα με εκεινους που την δεκαετια του 80 ηταν εφηβοι,εγω ειμουν πιτσιρικι.Να υποθεσω πως εισαι παιδι των 90ς

[quote]
Καλά, εγώ δε ζούσα καν στα 80's. Αλλά δε θα έλεγα ότι και τότε υπήρχε μουσική...
[quote]

Δεν μιλαω για την ελληνικη μουσικη
Παντως αν σου αρεσει εστω και λιγο ο Παπακωνσταντινου,θα ξερεις πως τα μισα που λεει ηταν του Νικολα Ασημου.Πατησε πανω σε αυτον και εγινε πρωτη μουρη..
Τωρα για τον Sven και τον Iggy,απ'οτι βλεπω,ξερεις απο φωνες,μιλωντας και για Γονιδη και Βοσκοπουλο..
Εγω σου βαζω και λιγο Διονυσιου για να το κανουμε λιγο πιο heavy τι λες;

08/09/2008, 12:30:46
quote:
-Πω πω,τι ψειρας που εισαι με την ορθογραφια,οριστε βρε..Crucifire,Crucifire,Crucifire...

Είμαι απίστευτα ανορθόγραφος, απλά το s αντί για c, το έχουν κάνει όλοι, Όλοι, ΟΛΟΙ όσοι έχουν γράψει το όνομά μου. Μέχρι κι η μάνα μου το έχει γράψει λάθος, που επί κάμποσα χρόνια σιδέρωνε μια μπλούζα με το ψευδώνυμο πάνω!

quote:
Μην το πεις...εχε χαρη που ειμαστε γειτονοπουλα..

Θύμησέ μου που μενεις;

quote:
Συγκριτικα με εκεινους που την δεκαετια του 80 ηταν εφηβοι,εγω ειμουν πιτσιρικι.Να υποθεσω πως εισαι παιδι των 90ς

Δεν είχες πατήσει τα δευτέρα -άντα ακόμα ε; Όπως καταλαβαίνεις, και 2 χρόνια να με περνάει κάποιος θα του την πω, οπότε μην πολυπροσβλένεσαι!!!

quote:
Παντως αν σου αρεσει εστω και λιγο ο Παπακωνσταντινου,θα ξερεις πως τα μισα που λεει ηταν του Νικολα Ασημου.Πατησε πανω σε αυτον και εγινε πρωτη μουρη..

Μιλάω για performance, όχι songwriting!
Και τις ελληνικές φωνές τις ξέρω συμπτωματικά, όχι ότι ακούω!

Λοιπόν, αν και δεν ακούω γενικά Metallica, το Death Magnetic δε μου είπε πραγματικά τίποτα. Μα τίποτα...

08/09/2008, 15:08:34
Νεα Ιωνια κοντα.
Δεν προσβληθηκα.Μιλωντας για Metallica,δεν εβγαλαν και τιποτα αξιολογο τωρα τελευταια
08/09/2008, 15:11:16
www.youtube.com/watch?v=tVP-HoQmE-4
Αυτο ειναι τραγουδι..
Τοτε εισουν αγεννητο
09/09/2008, 21:27:08
Μουαχαχαχαχαχαχα...

Βασικά την είχα προλάβει, ελπίζοντας ότι θα είναι καρτούν στο στυλ των κόμιξ του Τριβιζά, αλλά καμία σχέση...

Αυτό πρέπει να ήταν σούπερ ντούπερ animation για την εποχή του, ε;

Δες εδώ!
http://www.youtube.com/watch?v=ndkcke5bPrc

Διασκευή αυτού εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=YXtQTzJKikg