- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
αγνοών,
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Έχω όμως μάθει τόσα χρόνια να προσκομίζω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για ότι πράττω - κυρίως στην δουλειά μου. Είναι δυνατόν να σχεδιάσεις μηχανήματα και γραμμές παραγωγής πιστεύοντας μόνο σε λόγια; Εάν είναι τόσο λογικό για κάποιον που εξασκεί κάτι ΠΡΑΚΤΙΚΟ, πόσο λογικό μπορεί να είναι όταν μιλάνε οι άνθρωποι για οτιδήποτε. Δεν υπάρχουν φορές που γράφω ότι ΙΣΩΣ να ισχύει αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω;
Ε, λοιπόν τι κουβέντα κάνουμε εδώ - της αερολόγιας, της φιλοσοφίας, των ψυχεδελικών ιδεών κάποιων ατόμων;
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Έχω όμως μάθει τόσα χρόνια να προσκομίζω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για ότι πράττω - κυρίως στην δουλειά μου. Είναι δυνατόν να σχεδιάσεις μηχανήματα και γραμμές παραγωγής πιστεύοντας μόνο σε λόγια; Εάν είναι τόσο λογικό για κάποιον που εξασκεί κάτι ΠΡΑΚΤΙΚΟ, πόσο λογικό μπορεί να είναι όταν μιλάνε οι άνθρωποι για οτιδήποτε. Δεν υπάρχουν φορές που γράφω ότι ΙΣΩΣ να ισχύει αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω;
Ε, λοιπόν τι κουβέντα κάνουμε εδώ - της αερολόγιας, της φιλοσοφίας, των ψυχεδελικών ιδεών κάποιων ατόμων;
Πιο πάνω γράψανε για το αλφάβητο των Μάγια - ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Προσπαθούσαν τόσοι γλωσσολόγοι επί 100 χρόνια να το αποκρυπτογραφήσουν και έρχονται και λένε ότι βασίζεται σε ελληνικούς χαρακτήρες!!!
Δηλαδή εάν πάω στο Μεξικό και μιλήσω αρχαία ελληνικά θα καταλάβουν τις μισές μου λέξεις!!! Η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο!!!
Άντε ρε, κάντε το, πάρτε με και μένα ως μάρτυρα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να δω τα μούτρα σας όταν θα ανακαλύψετε ότι όλα όσα πιστεύεται είναι παραμύθια από ψυχοπαθείς μυαλά και χρηματοθύρες που βρήκαν κορόϊδα...
ΥΓ και η ΣΑΛΑΜΙΣ δεν είναι λέξη Ελληνική - Φοινικική είναι...