- Μάρτυρες του Ιεχωβά Νο. 1 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Better to save the mystery than surrender to the secret..
ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΙ ΕΝΩ Η TV ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ.ΚΑΘΩΣ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ.ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕ ΟΥΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ......Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ...ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΠΟΣΟ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΘΕΙ...ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΚΟΙΤΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ...
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΤΣΕΣ,ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΖΗΣΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ???ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...????
Πιστεβω μια κλασικη πιθανοτητα, αλλα και ισως οχι...
απο προσωπικη πειρα,εχω πολλα παραδειγματα οπως
1)αυτο με το κινιτο μου εχει συμβει πολλες φορες
2)σε θεματα που αφορουν γεγονοτα εκεινης της στιγμης,σαν να υπαρχει ενα κλικ μεσα μου που μου λεει τι θα γινει.
αυτο ομως που με ανησυχει ειναι οτι οταν βγαινουν αληθινα με τρομαζουν.με τρομαζει ξαφνικα αυτο που νομιζα οτι θα συνεβαινε,τελικα εγινε.
(αυτο πιστευω ειναι κληρονομικο,οπως το εχει η μητερα μου,και η γιαγια μου.ψαξε εαν κανενας δικος σου ειχε τιποτα τετειο)
αυτο επειδη ειναι μονο ενα περιστατικο που ανεφερες μπορει να ειναι και καθαρη σιμπτοση,αλλα αν σου ξανασυμβει πολλες φορες θα ξερεις οτι εχεις ενα πολυ ωραιο χαρισμα (που ομολογο,οσο και αν με τρομαζει το ευχαριστιεμαι)
το μηνυμα μου ειναι λιγο τραβιγμενο μου φενεται αλλα ουτος ι αλλος ηθελα να ανοιξω ενα τοπικ με αυτο το θεμα καποτε.
http://www.danasoft.com/sig/DJFAME.jpg
Over and out...
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ
ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ
ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ.
ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΜΕ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕ ΤΗΝ
ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ
ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Βέβαια μου έχει τύχει να θέλω πολυ να μου στείλει μνμ ενα ατομο,να επικεντρώνω ολη μου τη σκέψη πάνω του και τελικά να κάνω μία τρύπα στο νερό!!!
Τι να πω...
Κατερίνα...
Φιλικά ZoZe3hp...
Όπως όλα άρχισαν έτσι όλα θα τελειώσουν... ![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
1)ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ PEPPITA.ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ Ε???ΝΑΙ,ΣΥΜΦΩΝΩ...
2)ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΘΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΑΝΤ'ΑΛΛΩΝ...
3)ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ POST THΣ PEPPITA ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΦΙΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ...
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΑΥΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...
Κατι αλλο που με παραξενευει ειναι οτι προβλεπω ευκολα αριθμους, δηλ λεει ο εκφωνητης στην TV "ο απολογισμος του φονικου σεισμου ανερχεται..."
(εκεινη τη στιγμη μου ρχεται στο νου το 148, μερικες φορες το λεω δυνατα κιολας, μου βγαινει)
"...στους 148 νεκρους!!" (και με κοιτανε οι διπλα με ανοιχτο το στομα)
(με παρομοιο τροπο εχω κερδισει πεντε-εξι super 3)
ειναι να μη τραβας οτι τραβιεται και δε τραβιεται;...
Και εις ανωτερα παιδια, με παντα καλες προαισθησεις ευχομαι..
Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...
ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ..
ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ,ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑΨΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΛΑ ΘΑΥΜΑ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΛΙΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
αυτό που σου συμβαίνει , νομίζω οτι συμβαίνει σε πολλούς . Αλλοι το βλέπουν ως τηλεπάθεια , άλλοι ως σύμπτωση . Εμένα μου συμβαίνει κατά κόρον και ψάχνω , συνεχώς , λογικές ερμηνείες .
Αν θέλεις στείλε μου e-mail να το συζητήσουμε.
Το e-mail μου ....... zarkos@mail.gr !!!
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####
Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"