ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γκρέμλινς.Μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γκρέμλινς.Μύθος ή πραγματικότητα; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Girtos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
GirtosΜέλος
20/11/2003, 17:12:37
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΚΡΕΜΛΙΝΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΠΤΩΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ.

gK

MaraΜέλος
20/11/2003, 17:42:52
Nαι ειναι αληθεια ... το εχω ακουσει και εγω... οπως επισης και οτι οταν δεν μπορουσαν να φερουν σε περας την αποστολη τους συμμαχουσαν με τα γνωστα μας βρυλ ...και το αποτελεσμα αμεσο!!
Τωρα τους εχουν δωσει - οσοι ζουν ακομα - απο ενα σπιτι στην Χαβαι και μια πολυ καλη συνταξη και τις ελευτερες τους ωρες εκτος απο κηπουρικη διαβαζουν esoterica και γελουν!!!!

Επι της ουσιας ομως... μηπως αναφερεσε στο παιδικο βιβλιο που ειχε γραψει ο Roald Dahl - πρωην πιλοτος της RAF - με τιτλο "The Gremlins" και στο οποιο μιλαει για κωμικοτραγικες καταστασεις στην αεροποροια?? Κυρια αιτια των καταστασεων αυτων ηταν τα gremlins - βασικοι ανθρωπομορφοι χαρακτηρες του βιβλιου

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

eViLΜέλος
20/11/2003, 23:53:22

......Μυστηριο......

Χαιρετω..eViL one

...The eyes is the only truth...
inandaboveΜέλος
21/11/2003, 00:32:43
AN DEN APATWMAI, TA GREMLINS DEN EINAI OUTE MYTHOS OUTE PRAGMATIKOTITA....ALLA KINIMATOGRAFIKI TAINIA

endoramaΜέλος
21/11/2003, 01:33:04
γκρεμλινς???? αν υπαρχουν προσεξτε τοτε θα υπαρχουν και τα κριτερς

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

eViLΜέλος
21/11/2003, 12:04:30
Τι ειναι τα κριτερς?

Χαιρετω..eViL one

...The eyes are the only truth...
NeosΜέλος
21/11/2003, 12:33:06
ειναι και τα munchies αν θυμαστε.
(μιλάμε για budget ταινίας αντε 200 ευρω)

sansationfΜέλος
21/11/2003, 17:00:53
KAI TA munchies TI EINAI???????? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ???????

respect

GirtosΜέλος
21/11/2003, 17:40:00
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:ΤΑ ΓΚΡΕΜΛΙΝΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΙΩΝΑ Μ.Χ. ΜΕ ΤΟ ΟΝ0ΜΑ ΓΙΕΜΛΙΝΣ.ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΝΔΙΚΟ ΕΠΟΣ ΡΑΜΑΓΙΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΟΪΚΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ.ΕΙΧΑΝ ΑΕΡΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΩΡΑΤΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΗΝΑΒΙΟΥ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ:<<ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΠΛΑΤΥ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΕΠΙΓΙΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΓΙΕΜΛΙΝΣ.ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΥΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΔΟΙΠΟΡΕ!!>>. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.

gK

GirtosΜέλος
21/11/2003, 17:41:53
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΛΗΨΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ

gK

GirtosΜέλος
21/11/2003, 17:43:21
quote:

gK

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ

gK

GirtosΜέλος
21/11/2003, 17:44:41
quote:

quote:

gK

gK

ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΓΚΡΕΜΛΙΝΣ

gK

GirtosΜέλος
21/11/2003, 17:45:54
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ

gK

GirtosΜέλος
21/11/2003, 17:47:14
ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gK

sansationfΜέλος
21/11/2003, 17:55:44
quote:

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ Η ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΘΩΟ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ GIRTE MΟΥ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!! ΟΣΟ ΖΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!

quote:
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ

ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ!!!!!!

quote:
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΙΣΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ?

respect

_Μέλος
22/11/2003, 17:42:15
Αυτό αφορά μια φυσική ανάγκη.

endoramaΜέλος
22/11/2003, 18:32:14
quote:
ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΘΩΟ ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ GIRTE MΟΥ
σωστα και επισης και εγω αγνοουσα οσα μας ειπες φιλε μου

quote:
ΓΙΑΤΙ ΙΣΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ?
γιατι εκει ο ανθρωπος πραγματικα ευαλωτος

ξερεις τι ειναι να σε βρει η συμφορα με κατεβασμενα εσωρουχα? εχεις δει τουαλετα χωρις κλειδαρια και συρτες?με διαφανο τζαμακι στο παραθυρο? και φυσικα εχουν μονο μια θεση επειδη ειναι μερικες στιγμες που θελεις να μεινεις πραγματικα μονος σου.

και για να επιστρεψω στο θεμα ισως τα πλασματα που περιεγραψαν να μην εχουν καμια σχεση με τους χαρακτηρες της ταινιας ή απλα ο σεναριογραφος να ειδε καπου την ονομασια και να την εδωσε στους χαρακτηρες του ή ακομα να διαβασε γιαυτα τα πλασματα και να τα εκανε ταινια....

quote:
ΕΙΧΑΝ ΑΕΡΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΩΡΑΤΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.
δεν λεει κανενας μην τα ταισεις και να μην τα βαζεις να κανουν ηλιοθεραπεια

συμπερασμα με εξαιρεση την ονομασια (που και αυτη απλα πλησιαζει) δεν βλεπω καμια αλλη ομοιοτητα

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

GirtosΜέλος
27/11/2003, 11:26:41
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΝΟΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΗΣΕΤΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ.ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

gK

GirtosΜέλος
27/11/2003, 11:29:11
ΕΠΕΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

gK

scullyΜέλος
27/11/2003, 12:08:38
σοβαρα???
δεν εχω ακουσει τπτ τετοιο. Κατι παρομοιο δεν ειχε ακουστει και με τον εξορκιστη???

Στην Αφρικη θα παω με τους Massai