- VAMPIRES - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
MannasΝέο Μέλος
quote:
η ελληνικη λαικη παραδοση τουλαχιστον εχει πιο ωραια αποψη για του βρυκολακες απο το χολυγουντ και τους αγγλοσαξονες
Αυτο ξαναπες το!! εχω να διαβασω ολο τον Νικολαο Πολιτη για την εξεταστικη του Ιουνιου!
violent kingΜέλος
το σπιτι που ελεγες ειναι στην αθηνα?
MannasΝέο Μέλος
quote:
το σπιτι που ελεγες ειναι στην αθηνα?
οχι στην καλαματα. γιατι?
violent kingΜέλος
απλα παω με κατι φιλαρακια σε σπιτια που υπαρχει μυθος οτι ειναι στοιχειωμενα και λοιπα και λοιπα... και ελεγα μηπως ηταν αθηνα,
MannasΝέο Μέλος
quote:
απλα παω με κατι φιλαρακια σε σπιτια που υπαρχει μυθος οτι ειναι στοιχειωμενα και λοιπα και λοιπα... και ελεγα μηπως ηταν αθηνα,
αν μπορεις στειλε μου e mail η στο prive αν εχεις παει σε κανενα σπιτι στην αθηνα
κατια-γαταΝέο Μέλος
Τα βαμπίρ χωρίζονται σε 3 κατηγορίες της ψυχής του αίματος και της αρρωστιάς. Η αρρώστα που ονομάζεται βαμπιρισμος η πορφυρία ειναι μια αρρωστια που κανει τον αλλον να ειναι ευαισθητο στο φως να εχει περιεργο χρωμα στα ματια λευκο δερμα και αλλα . Απο τα ταγματα δεν τα δεχονται για βαμπιρ. Τώρα για τα βαμπιρ του αιματος ειναι σπανια και τα συνιθεστερα ταγματα δεν δεχονται τετοιες αιμοσταγεις πραξεις. Το αιμα εχει ζωτικη ενεργια αυτο που ψαχνουν τα βαμπιρ. Τωρα για τα ψυχικα βαμπιρ που ειχα τη μεγαλη ατυχια να ειμαι τουλαχιστον ετσι μου ειπανε ειναι ανθρωποι που τρεφονται με ζωτικη ενεργια. Ζωτικη ενεργια περνουν ειτε συνειδιτα ειτε ασυνιδειτα . Συνιδειτα το κανουν με το οραματισμο σε αντιθεση οταν το κανουν ασυνηδειτα πληγωνουν το θυμα τους ψυχικα το πιεζουν ακομα και με την επαφη περνουν ενεργια ειτε και με το σεξ. Τα συμπτωματα καποιου που ειναι θυμα του βαμπιρ ειναι δυσφορια εκνευρισμος πονοκεφαλος αδυναμος μερικες φορες και φοβος. Εν τελει θα ηθελα να αναφερω οτι πολλες φορες οργανονοται σε ταγματα και αδελφοτητες και οτι μερικα βαμπιρ γεννιουνται και αλλα γινονται με συγκεκριμενη τελετη .
quote:
κγ