ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- HEAVY METAL (και άλλα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

gretel30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Demon_LordGRΜέλος
12/08/2005, 02:11:42
άσε είδα και το hammer και πολλά άλλα για τους slipknot!τι να πείς τόσα ξέρουν τόσα λένε!!!
12/08/2005, 07:40:51
quote:
άσε είδα και το hammer και πολλά άλλα για τους slipknot!τι να πείς τόσα ξέρουν τόσα λένε!!!

Απλά είναι παραπληροφορημένοι και συνεχίζουν κι αυτοί την παραπληροφόρηση.
Τόσα ξέρουν τόσα λένε!
Δεν άκουσα ποτέ μου Slipknot αλλά δε μπορώ να ακούω τις βλακείες που λένε!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

12/08/2005, 11:24:45
ενταξυ κι εγω δεν μπορω να πω οτι εκτιμω ιδιαιτερα τους slipknot...
ειναι ποσοι;.. 9; και βγαζουν μια βαβουρα.
ενω πχ οι nightwish 5 ειναι και ασχολουνται συνεχεια, πειραματιζονται, φτανουν τα οργανα στο επακρο [καλα εκτος απο την κιθαρα - ο emppu κοιματε αλλα ειναι καλη εξασκηση για εμενα στην κιθαρα]...

αλλα ειναι μια ανοιχτη και διχως ορθα επιχειρηματα επιθεση εναντιων των μεταλαδων... πανε ολοι οι ασχετοι να σωσουν τους νεους...

δεν πανε να σωσουν το παλικαρι με τα μαυρα ματια που καθετε στο σταθμο του τρενου και του δινω ψιλα για την πρεζα του, κοιτανε να σωσουν τους δαιμονισμενους που πανε να μπουν χωρις εισητηριο...

με θλιβει ομως που δε βγηκε κανας μετα-συντακτης, πχ ο χακος ο περβανιδης απ] το mad να αντιταχθει σ'αυτη την υπουλη και υποκριτικη επιθεση...

κατεβαστε τον χοντρο με τα χρυσα που "μας παει" και βαλτε τον marilyn manson!!!!!!!!!!!!!!

12/08/2005, 12:57:23
quote:
αλλα ειναι μια ανοιχτη και διχως ορθα επιχειρηματα επιθεση εναντιων των μεταλαδων... πανε ολοι οι ασχετοι να σωσουν τους νεους...

δεν πανε να σωσουν το παλικαρι με τα μαυρα ματια που καθετε στο σταθμο του τρενου και του δινω ψιλα για την πρεζα του, κοιτανε να σωσουν τους δαιμονισμενους που πανε να μπουν χωρις εισητηριο...

Καλά τα λές, φίλε/η μου!
Όμως υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος και συνείδησης από τους υπεύθυνους.

quote:
κατεβαστε τον χοντρο με τα χρυσα που "μας παει" και βαλτε τον marilyn manson!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό να έβλεπα και τι στον κόσμο!!!

12/08/2005, 18:37:16
quote:
φίλε/η μου!

φιλε αλλα δεν πειραζει!

παντως ειδα οτι αυτο το συμβαν εννωσε αρκετους μεταλλαδες, οπως στην περιπτωση μας!!!

μακαρι να γινοταν πιο συχνα... ωστε να ξεσπασει μια επανασταση να δουν αν ειμαστε διεφθαρμενοι, αλητες, μειωνωτητες!!!

αλλα εχω μια απορια: ανεξηθρησκεια δεν εχουμε; ο σατανισμος ειναι παρανομος; το λεω γιατι οταν ελεγα στους καθηγητες μου στο γυμνασιο οτι ημουν σατανιστης [πουλαγα τρελα τοτε για να κρατησω μακρια τους βλακες]μου λεγανε προσεχε και μην το πεις πουθενα και τετοια... μεχρι και στη μανα μου ειχαν μιλησει οι μαλακες!!!

stemixΜέλος
13/08/2005, 17:22:02
quote:

Τι είπες τώρα. Σωστός.

Ανεξηθρησκεία; Πού το άκουσες αυτό;
Για τράβα να στήσεις κανένα τζαμί στην Αθήνα και θα δεις. Αν και εγώ πρώτος από όλους θα γκάριζα, αλλά όχι για λόγους θρησκείας. Για κανά ναό του Βούδα, δεν θα έδινα σημασία. Η εκκλήσια δεν ξέρω.

Edited by - me

Edited by - stemix on 13/08/2005 17:22:51

13/08/2005, 22:55:35
Αν και δεν κινούμαι καθόλου στο χώρο του metal, κι εμένα με εξαγρίωσε αυτή η παραπληροφόρηση για τους Slipknot.
Σχετικά με τον Σατανισμό, το μόνο που έχω να πώ είναι σαν θρησκεία είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που μας παρουσιάζεται στα media, δηλαδή τελετές, θυσίες παρθένων, όργια κτλ κτλ.
Το λέω επειδή από περιέργεια διάβασα για τον Σατανισμό και πιστεύω λίγοι ξέρουν τι είναι ως θρησκεία.
Για να μην έχουμε καμία Λουκά να μου φωνάζει, δεν είμαι Σατανιστής...

14/08/2005, 12:12:57
BUDHA BUDHA BUDHA BUDHA!!!

quote:
Τι είπες τώρα. Σωστός.

μακαρι να μην ημουν...

παντως καλα, κι εγω τωρα ειμαι απλως αθεος,, αλλα η παρανοια ειναι ενας καλος τροπος να κρατας μακρια ανεπιθυμητους!!!

ποιος αραπης με cd και πια τσιγγανα [να σε πω το μοιρα σου να σε πω το ριζικο σ'] θα παει να ενοχλησει τον marilyn manson την ωρα που πεινει τον καφε του;;;!!!

14/08/2005, 12:18:43
quote:
ποιος αραπης με cd και πια τσιγγανα [να σε πω το μοιρα σου να σε πω το ριζικο σ'] θα παει να ενοχλησει τον marilyn manson την ωρα που πεινει τον καφε του;;;!!!

Κανένας/καμία!
Που κολλάει όμως αυτό τώρα?
Μπρδεύητκα!

14/08/2005, 18:57:14
στο λογο που ανεφερα παραπανω για τον οποιον εκανα το σατανιστη,,, να τονισω οτι δεν ειμαι... μην εχω τιποτα ιστοριες με το νομο...
αλλα αφου ακουω slipknot, πρεπει τελικα να ειμαι!!! ουουου εξ' εξ' εξ'!!!!