ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θα μπορούσε το τραγούδι της Έλενας να αναφέρεται στον Σατανά; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Θα μπορούσε το τραγούδι της Έλενας να αναφέρεται στον Σατανά; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
26/05/2005, 20:42:53
FILOI MOU KALISPERA SAS. POLU EUGENIKA KAI KALOPROERETA THA ITHELA NA SAS PO AS MHN STEKOMASTE MONO SE MIKRA PRAGMATA. THN STIGMH POU H PAPARIZOU VGIKE NO 1 STH GALIA FILOI AGAPHTOI O KOSMOS POLEMAEI NA PEI OXI STO EUROSYNTAGMA KAI OI POLITIKOI EXOUN KATEVEI STO DROMO NA TOUS PEISOUN NA TO PSIFISOUN.
SAS PARAKALO PAIDIA AS KOITAKSUME THN PRAGMATIKOTHTA KAI OXI THN UPOKOULTOURA THN KATEYTHINOMENH. PROTIA STO STIMENO ISOUTAI OXI ME MHDEN ALLA ME MEION. AFIPNISTE TON KOSMO PAIDIA SAS PARAKALO.
ASANA ASANA ASANA. ALFA!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

WindWalkerΜέλος
26/05/2005, 21:40:46
quote:
FILOI MOU KALISPERA SAS. POLU EUGENIKA KAI KALOPROERETA THA ITHELA NA SAS PO AS MHN STEKOMASTE MONO SE MIKRA PRAGMATA. THN STIGMH POU H PAPARIZOU VGIKE NO 1 STH GALIA FILOI AGAPHTOI O KOSMOS POLEMAEI NA PEI OXI STO EUROSYNTAGMA KAI OI POLITIKOI EXOUN KATEVEI STO DROMO NA TOUS PEISOUN NA TO PSIFISOUN.
SAS PARAKALO PAIDIA AS KOITAKSUME THN PRAGMATIKOTHTA KAI OXI THN UPOKOULTOURA THN KATEYTHINOMENH. PROTIA STO STIMENO ISOUTAI OXI ME MHDEN ALLA ME MEION. AFIPNISTE TON KOSMO PAIDIA SAS PARAKALO.

Ε καλά, δεν ήταν στημένο να βγούμε πρώτοι. Αντίθετα μάλιστα, κάθε χρόνο μας την στήνανε για να μην βγούμε πρώτοι (Σάκη!!!).

Α ναι, μιας και είμαι και ενάντια στο Ευρωσύνταγμα και σε αυτό το θέατρο απανθρωπιάς που πάνε να στήσουνε οι καπιταλιστικές- ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στο όνομα του καταναλωτισμού και του κεφαλαίου, θα πρέπει όλοι να πούμε ένα τεράστιο Α: Απειθαρχία-Αντίσταση-Απάθεια στο διαβολικό κατασκεύασμα των ΗΠΑ και των υπόλοιπων παραγόντων της Νέας Τάξης που θέλει τον άνθρωπο υπόδουλο στο συμφέροντα των μεγάλων και δυνατών. ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΝΝΟΘΕΙΤΕ. ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.
(με υπόκρουση τον ύμνο της ΕΣΣΔ αυτά παρακαλώ)

ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτά.

26/05/2005, 22:20:13

quote:

Κατά την ίδια έννοια θα μπορούσαμε προσέχοντας τους στίχους του τραγουδιού να τους ερμηνεύσουμε σαν ένα ύμνο στον Σατανά.

Κατά την ίδια έννοια θα μπορούσαμε προσέχοντας τους στίχους του τραγουδιού να τους ερμηνεύσουμε σαν ένα ύμνο στον jonniebegood.

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

WindWalkerΜέλος
26/05/2005, 22:29:37
quote:
Κατά την ίδια έννοια θα μπορούσαμε προσέχοντας τους στίχους του τραγουδιού να τους ερμηνεύσουμε σαν ένα ύμνο στον jonniebegood.

Και γιατί όχι σαν ύμνο σε εμένα;

26/05/2005, 23:25:21

quote:

WindWalker

Και γιατί όχι σαν ύμνο σε εμένα;

χμμμ...

ομολογω πως εχεις περισσοτερες πιθανοτητες απο τον σατανα (οπως κι εγω).

αρα, να το λυσουμε φιλικα το ζητημα με μια μονομαχια στα ποδια της Ελανας?

διαλεξε τα οπλα εσυ: λουκουμια ή ταβλι?

.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

stemixΜέλος
27/05/2005, 09:54:54
oneiric1, αν και το ψιλοκοίταξα, δεν κατάλαβα τι συνέβη σε εκείνο το topic, εκτός του ότι υπήρξε εκτροχιασμός την τροχιάς του πλανήτη Όλυμπος, προς την αριθμολογία. Εσύ απλά μια πλακίτσα έκανες...
Με το παρών θέμα τι θα γίνει, θα το συνεχίσουμε; Γιατί αγόρασα καινούριο κουστούμι, για να βγω στην Πάνια να το αναφέρω. Αλήθεια, με τον Ταμπάκη τι έγινε; Πως θα βλέπουμε Θέμο, χωρίς Ταμπάκη τώρα;(άσχετο)
oneiric1Μέλος
27/05/2005, 12:08:36
quote:
oneiric1, αν και το ψιλοκοίταξα, δεν κατάλαβα τι συνέβη σε εκείνο το topic, εκτός του ότι υπήρξε εκτροχιασμός την τροχιάς του πλανήτη Όλυμπος, προς την αριθμολογία. Εσύ απλά μια πλακίτσα έκανες...

Πως αλλιώς θα μπορούσα δηλαδή να συμμετάσχω σ’ ένα θέμα στο οποίο αναφέρονται τα παρακάτω:

Ολυμπος ειναι βουνο η πλανητης?????

προβληματηστηκα επειδη ο ομηρος ειχε γραψει σε ενα βιβλιο του στον ολυμπο δεν βρεχει δεν χιονιζει δεν φυσαει μα πως ειναι δυνατον να συμβενη κατι τετιο αφου ξερω οτι στον ολυμπο εχει χιονια ολο το χρονο!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξερω για τον Ολυμπο... Το Πανγαιο παντος ειναι πολυ περιεργο.
Η μια του πλεβρα ειναι σχεδον επιπεδη. Λενε πως επεσε απο το διαστημα. Απο εκει βγαινει το ονομα Πανγαιο (γη απο πανω)

?????!!!!

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

WindWalkerΜέλος
27/05/2005, 12:40:00
quote:
ομολογω πως εχεις περισσοτερες πιθανοτητες απο τον σατανα (οπως κι εγω).

αρα, να το λυσουμε φιλικα το ζητημα με μια μονομαχια στα ποδια της Ελανας?

Τι να μας πει μωρέ και το μπάζο ο σατανάς, σιγά μην του κάτσει ολόκληρη Ελενάρα. Δεν κοιτάει καλύτερα που τον έχει φλωμώσει η σατανούλα στο κέρατο και του έχει φτάσει στο ταβάνι, θέλει και σχέσεις.

quote:
διαλεξε τα οπλα εσυ: λουκουμια ή ταβλι?

λουκούμια! (και σε παίζω και ένα ταβλάκι μετά...)

27/05/2005, 13:33:00
quote:

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

OΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH λέμε και ξανα-ματα-λέμε. Παρακαλώ Ελλάνιε Ιχώρ γράφε Ελληνικά που είναι ευανάγνωστα απ'όλους

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
TwilightfairyΜέλος
27/05/2005, 14:08:48
quote:

quote:

Λοιπόν, ας του ρίξω και εγώ μια πρόχειρη μεταφρασούλα να δούμε τι παίζει. Τώρα θα πέσει γέλιο στη μετάφραση (πρόχειρα)!

Είσαι ο εραστής μου,
στα κρυφά
Είσαι το ιερό μου πάθος και δεν έχω άλλο.

Είσαι νόστιμος
τόσο καπριτσιόζος
Αν καταλάβω ότι δεν με θες θα γίνω κακιά

Πες ότι με αγαπάς
και θα με έχεις
στα χέρια σου για πάντα και δεν θα το ξεχάσω

Say you miss me
Come and kiss me
Take me up to heaven and you won’t regret it

Πες ότι σου λείπω
έλα φίλα με
Πήγαινε με στον ουρανό και δεν θα το μετανιώσεις

Εσύ είσαι ο έναςΕσύ είσαι το νούμερο ένα μου
Ο μόνος θησαυρός που θα έχω ποτέ
Εσύ είσαι ο ένας
Εσύ είσαι το νούμερο ένα μου
Τα πάντα για σένα γιατί είσαι αυτός που αγαπάω

Είσαι ο εραστής μου
στα κρυφά
Είσαι το ιερό μου πάθος και δεν έχω άλλο

Είσαι μια φωτιά
και επιθυμία
Όταν φιλάω τα χείλη σου, ξέρεις, με ανεβάζεις

Είσαι εθισμός
Η καταδίκη μου
Είσαι το πάθος μου, η παρηγοριά μου, η σταύρωσή μου

Ποτέ μην με αφήσεις
και πίστεψέ με
Θα είσαι ο ήλιος στην βροχερή μου περίοδο

Ποτέ μην με αφήσεις
Και πίστεψέ με
Στην άδεια μου ζωή θα είσαι ο μόνος λόγος.

Απαιχτη η μετάφραση συμπέρασμα ο στίχος μιλάει για γυναίκα που τάχει με παντρεμένο, ή ο διάολος παντρεύτηκε και αν δεν δώσει προσοχή στην κυρία Νο1 θα βρεί τον διάολό του.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Σουτ , παιδια , ησυχια ! Βγαλαμε ειδηση ! Η Γερμανου τα έχει με παντρεμένο ... πωωωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Ad astra per Aspera