- Eκκλησία της έλευσης του Εωσφόρου? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

painting detail: Lucifer
Artist: Franz von Stuck
Painting Date: 1890 (?)
'manava seva, madhava seva'
EnasΜέλος
ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ;
indigo_boyΜέλος
ΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΥΛΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ
ΦΙΛΙΚΑ
Υ.Γ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!
ΦΙΛΙΚΑ
Υ.Γ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
Edited by - indigo_boy on 31/01/2003 00:22:02
WolffacedΜέλος
Τελικά χθες το βράδυ στην εκπομπή ΑΥΠΝΙΕΣ ο τύπος που δήλωνε αρχιερέας του Εωσφόρου μετανόησε και είπε πως θα προσπαθήσει να ξαναγίνει Ορθόδοξος Χριστιανός. Τα υπόλοιπα μέλη φοβήθηκαν από τη δημοσιότητα και λακήσανε. Ωστόσο το περίεργο είναι πως ο τύπος δήλωσε πως δέχθηκε πληθώρα emai και μηνυμάτων από κινητό από άτομα που με το που δημοσιεύθηκε η είδηση περί εκκλησίας του Σατανά, εξέφρασαν την επιθυμία να γίνουν μέλη.
indigo_boyΜέλος
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ!ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ?ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ?Η ΑΠΛΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΓΥΜΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ?

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Η Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.......ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ
quote:
ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ
ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ,strangewonderer!
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ "ΑΡΧΙΕΡΕΑ"!ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ?(ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ....
ΥΓ.ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Κ-ΠΑΞ ,ΜΗΠΩΣ?...
ΑΛΗΘΕΙΑ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ...ΕΔΩ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ....![]()
Edited by - ΑΤΜΑ on 31/01/2003 20:23:24
EnasΜέλος
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
indigo_boyΜέλος
ΚΟΙΤΑΞΕ ΦΙΛΕ ΕΝΑΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΑ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΙΟΙ!
ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ
Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον
κόσμοιο τό σύμπαν.......

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΧΕΜΒΡΟΝΤΕ!...
ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΤ ΣΟΥ...

ΦΩΣ,ΑΤΜΑ
ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΤ ΣΟΥ...
ΦΩΣ,ΑΤΜΑ

nagualΜέλος
ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ;;;
Θα διαφωνήσω.
Δεν είναι καθόλου αστειότητες η είσοδος του σατανισμού στο υποσυνείδητο του αποχαυνωμένου τηλεθεατή με την μορφή του αθώου τελετουργικού πίνοντας χυμό πορτοκάλι (όπως ήθελε να πιστέψουμε ο εν λόγω αρχιερέας).Το καινούργιο marketing του σατανισμού,όπως πολύ σωστά το έθεσε κάποιος από τους παρευρισκομένους στην εκπομπή,είναι πολύ ύπουλο και πονηρό (όπως άλλωστε αρμόζει στον σατανά) και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα.
Μία μικρή διόρθωση:«Εκκλησία της έλευσης του Αντίχριστου» ήταν το όνομα που έδιναν στην ομάδα τους.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ!ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ?ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ
Πολύ σωστά το έθεσες φίλε indigo_boy.
Φυσικά και δεν άλλαξε γνώμη.Το μήνυμα του το πέρασε και θα έχουμε εξελίξεις σε ανύποπτο χρόνο.
Αλλά με εκπλήσσει η ιδέα σου ότι: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ
Και εγώ από την φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος αλλά σε αυτή την θαυμαστή «νέα εποχή» δεν βλέπω θετικότητα.
Το μόνο θετικό που βλέπω είναι ότι σήμανε η ώρα του «ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών».
ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!
Πάρα πολύ σωστά φίλε μου.ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Θα διαφωνήσω.
Δεν είναι καθόλου αστειότητες η είσοδος του σατανισμού στο υποσυνείδητο του αποχαυνωμένου τηλεθεατή με την μορφή του αθώου τελετουργικού πίνοντας χυμό πορτοκάλι (όπως ήθελε να πιστέψουμε ο εν λόγω αρχιερέας).Το καινούργιο marketing του σατανισμού,όπως πολύ σωστά το έθεσε κάποιος από τους παρευρισκομένους στην εκπομπή,είναι πολύ ύπουλο και πονηρό (όπως άλλωστε αρμόζει στον σατανά) και θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα.
Μία μικρή διόρθωση:«Εκκλησία της έλευσης του Αντίχριστου» ήταν το όνομα που έδιναν στην ομάδα τους.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ!ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ?ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ
Πολύ σωστά το έθεσες φίλε indigo_boy.
Φυσικά και δεν άλλαξε γνώμη.Το μήνυμα του το πέρασε και θα έχουμε εξελίξεις σε ανύποπτο χρόνο.
Αλλά με εκπλήσσει η ιδέα σου ότι: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ
Και εγώ από την φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος αλλά σε αυτή την θαυμαστή «νέα εποχή» δεν βλέπω θετικότητα.
Το μόνο θετικό που βλέπω είναι ότι σήμανε η ώρα του «ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών».
ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!
Πάρα πολύ σωστά φίλε μου.ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ