ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

orfeas730 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
orfeas7Μέλος
18/03/2005, 18:56:31
Οι εκπομπές ενδιαφέρονται γι'αυτά μόνο για να κάνουν νούμερα και να μην δώσουν κάποια εξήγηση γιατί μπορεί κανένας να τους τραβήξει το αυτάκι!
AZΩΕΛΜέλος
22/03/2005, 23:49:54
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ...

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΑΛΟΠ, ΕΡΕΥΝΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ.
ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ... ΓΡΑΦΕΙ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ.
ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ (ΣΥΧΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ)...
ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΒΕΣΤ ΣΕΛΕΡ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

"H ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"

orfeas7Μέλος
23/03/2005, 01:13:16
Πάνω σ'αυτό Αζωέλ θα ήθελα να πω ότι τελευταία κυκλοφορούν πάρα πολλές νέες ταινίες και πολλά βιβλία με θέματα όπως συνομωσίες, εξωγήηνους, ΑΤΙΑ, θρησκείες, αδελφότηες, κτλ.
Παράδειγμα κώδικάς da vinchi, crimson rivers 2, konstantine, matrix, starwars, war of the wolds, και πολλά άλλα ακόμη. Υπάρχουν και οι συγγραφείς αυτών αλλά είμαι σίγουρος ότι ακολουθούν την έρευνα αγοράς!
AZΩΕΛΜέλος
26/03/2005, 00:26:39
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΡΦΕΑ.
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΡΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.
ΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ.

ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ.
ΚΑΝΩ ΜΙΑ... ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΣΚΩΝ!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!

orfeas7Μέλος
26/03/2005, 01:51:27
"Take your time Αζωελ" όπως θα έλεγαν και οι φίλοι μου οι Άγγλοι. Δεν πιστεύω να πέσει ο server του Εσωτερικά! Εδώ θα είναι το φόρουμ αυτό για να μπαίνουμε να μιλάμε όποτε μπορούμε και θα μείνουν αρκετό καιρό για να τα διαβάζουμε!!!

Τρία πράγματα μπορώ να σκευτώ πάνω στο θέμα.

Ένα είναι ότι μας δείχνουν αυτά που θέλουμε να δούμε για να μην
ασχολούμαστε με άλλα πράγματα (όπως την κατάσταση στην μέση
Ανατολή).

Δύο ότι το κάνουν γιατί αυτή η θεματολογία απλά πουλάει

Τρία ότι μας προετοιμάζουν για κάτι παρόμοιο (δεν πολυπιστεύω ότι
τους καίγεται καρφί για να μας προετοιμάσουν για κάτι).

Ίσως να είναι και όλα τα παραπάνω.

Και κάτι διαφορετικό.

Δεν θυμάμαι αν έχει γίνει κάποια σχετική αναφορά στο θέμα(ή αν έχω ξαναμιλήσει γι'αυτό).

Μέσα στα πλαίσια μιας μικρής έρευνας στο διαδίκτυο για στοιχεία που θα χρησιμοποιούσα σε μία εργασία μου για το πανεπιστήμιο, έπεσα πάνω στα chemtrails. Υποτίθεται ότι είναι ψεκασμοί από αεροπλάνα πάνω από μεγάλες πολεις για διάφορους λόγους. (πειράματα , έλεγχος ανθρώπων, κλπ).

Μένω σε μεγάλη πόλη του yorkshire όπου υπάρχει πολιτικό αεροδρόμιο, αγγλική στρατιωτική βαση και μία αμερικανικη. Κατα καιρούς βλέπω τέτοια πράγματα στον ουρανο(θα προσπαθήσω να παραθέσω παρόμοια φωτογραφία). Τελευταία γίνεται πολύς λόγος γι'αυτά στη αγγλία. Απο όσα άκουσα μέχρι τώρα παρόμοιες ενέργειες γίνονται σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Σχετική σελίδα : http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html

Πιστεύω ότι αυτά τα πειράματα ή ότι άλλο είναι έχουν να κάνουν με το θέμα στο οποίο συζητάμε τώρα.

ΣΠΑΘΙΜέλος
29/03/2005, 23:25:30
Εδω να δεις πως ψεκαζουν φιλε μου!Ντε και καλα να μας αποχαυνωσουν
με ολους τους τροπους που ξερουν.Α!και μιας και αυριο ειναι το παιχνιδι ελλαδα αλβανια,ας ειμαστε ψυχραιμοι γιατι νομιζω πως μερικοι
θα το εκμεταλευτουν καταλληλα το γεγονος.Ας ειμαστε ηρεμοι.τροπους ψαχνουν να μας φωρεσουν την πουκαμισα του ρατσιστη.Ετσι τους βολευει καλητερα για να μας βουλωνουν το στομα.Προσοχη λοιπον.

<Κι εγω Μια θεονοη>

orfeas7Μέλος
30/03/2005, 01:00:51
Τελευταία εβδομάδα δεν παρατήρησα ψεκασμούς γιατί έχει συνεφιά και δεν φαίνεται τίποτα. Με την πρώτη ευκαιρία θα δημοσιεύσω δικές μου φωτογραφίες από τα chemtrails στην περιοχή. Θα προσπαθήσω επίσης να βάλω και φωτογραφίες από την αμερικάνικη βάση της περιοχής.
AZΩΕΛΜέλος
30/03/2005, 13:13:35
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ...
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΟΡΦΕΑ, ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ;

orfeas7Μέλος
30/03/2005, 13:30:40
Δεν το έχω ψάξει πολύ για το νερό ακόμη. Σίγουρα γίνεται χλωρίωση του νερού σε όλα τα υδραωγεία. Τώρα αν βάζουν και τίποτε άλλο μέσα δεν το γνωρίζω. Όταν βρίσκομαι στο σπίτι μου στην Ελλάδα δεν πίνω νερό από την βρίση. Μία φορά την εβδομάδα ανεβαίνω με ένα φίλο σε βουνό των σερρών και συγκεντρώνουμε νερό από τις πηγές για να πίνουμε. Το νερό της βρίσης έχει μία παράξενη γεύση(χλωριο).

Δέν είναι τυχαίο όμως ότι πρίν από μερικές μέρες ήταν η παγκόσμια ημέρα του νερού η οποία σηματοδοτήθηκε σαν την αρχή της δεκαετίας του νερού.

http://www.worldwaterday.org/page/130

Edited by - orfeas7 on 30/03/2005 13:42:39

orfeas7Μέλος
02/04/2005, 02:28:48
Φθορίωση του νερού (sodium fluoride) γίνεται για την υγεία των δοντιών γιατί υποτίθεται ότι καταπολεμά την τεριδόνα. Οι ναζί χρησιμοποιησαν αυτό το συστατικό σε μία προσπάθεια ελέγχου των μαζών. Οι ρώσοι το χρησιμοποίησαβν στις φυλακές. Το παραπάνω συστατικό είναι ένα από τα βασικά που χρησιμοποιούνται για τιν παρασκευή του PROZAC και του αερίου νεύρων sarin(χρησιμοποιήθηκε στις επιθέσεις στο μετρό στην Ιαπωνία).

Πηγή: http://www.greaterthings.com/Lexicon/F/Fluoride.htm

Επίσης αναφέρετε ότι η χρήση αυτού του χημικού ανεβάζει τα επίπεδα του αρσενικού στο νερό συστατικό το οποίο είναι τοξικό σε μεγάλη ποσότητα στον άνθρωπο. (http://www.nap.edu/nap-cgi/skimit.cgi?isbn=0309033381&chap=46-46)

Τέλος μετά από έρευνες που έχουν γίνει βρέθηκε ότι δεν καταπολεμά αποτελεσματικά την τερηδόνα αλλά σε πολλές χώρες συνεχίζουν να το προσθέτουν στα υδραγωγεία.
http://environmentalrisk.cornell.edu/ERAP/Seminars/Fluoride.html

Δεν έχει σημασία τι θέλουμε, ούτε τι μπορούμε... αλλά τι κάνουμε!