ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΟΣΟΧΗ! Χακερ με δημόσια έγγραφα - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- ΠΡΟΣΟΧΗ! Χακερ με δημόσια έγγραφα - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Αίολος47 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
silverwhisperΜέλος
05/02/2006, 01:01:07
quote:
silverwhisper

Ωροσκοπος στο Ζυγο
Ηλιο στον Αιγοκερο
Σεληνη στο Ζυγο
Ερμη στον Τοξοτη
Αφροδιτη στον Υδροχοο
Αρη στον Ταυρο
Δια στον Λεοντα
Κρονο στον Αιγοκερω
Ουρανο στον Αιγοκερω
Ποσειδωνα στον Αιγοκερω
Πλουτωνα στον Σκορπιο

φχαριστω 1000!!!!!!!!!!εστω κ καθυστερημενα.
αλλα μια βοηθεια.τι σημαινουν ολα αυτα?εκτος απο τον ορωσκοπο και τον ηλιο τπτ αλλο δε ξερω.μια βοηθεια?

Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...

...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...

valmarienΝέο Μέλος
09/02/2006, 13:59:46
καλησπέρα σε όλους από τη Val!!!
Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με τον αστρολογικό μου χάρτη τον οποίο μάταια δυστυχώς προσπάθησα να επικολλήσω.Είχα λοιπόν επισκευθεί μια αστρολόγο τον Ιούλιο του 2003 και όσον αφορά το μέλλον μου στα αισθηματικά μου είπε οτι με αυτόν που είμαι μαζί(1/11/1978) δεν θα είμαι για πολύ περίπου ένα χρόνο-έιμαστε ακόμη μαζί αλλά δεν νομίζω οτι ταιριάζουμε και σκέφτομαι να χωρίσω-,οτι θα κάνω παιδί εκτός γάμου απο κάποιον που θα με εξαπατήσει,και οτι θα βρω κάτι αξιόλογο αργότερα...Εγώ σκέφτομαι συνέχεια κάποιον που γνώρισα στις27/3/2005 (έκλειψη ηλίου-δυστυχώς δεν ξέρω ημερ.γέν.) και έχω μπερδευτεί πάρα πολύ!!!!!!!!!!!έχω γεννηθεί στην Αθήνα 15/6/1974
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει βλέποντας το χάρτη μου,γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα(σε αυτό το θέμα)
Αυτά που μου είπε εκείνη η αστρολόγος όντως μπορεί να τα δει κάποιος στο χάρτη??
Ευχαριστώ και ελπίζω να μην έγινα φορτική

Val.

karmaΜέλος
09/02/2006, 16:42:10
quote:
valmarien
Είχα λοιπόν επισκευθεί μια αστρολόγο τον Ιούλιο του 2003 και όσον αφορά το μέλλον μου στα αισθηματικά μου είπε οτι με αυτόν που είμαι μαζί(1/11/1978) δεν θα είμαι για πολύ περίπου ένα χρόνο-έιμαστε ακόμη μαζί αλλά δεν νομίζω οτι ταιριάζουμε και σκέφτομαι να χωρίσω-,οτι θα κάνω παιδί εκτός γάμου απο κάποιον που θα με εξαπατήσει,και οτι θα βρω κάτι αξιόλογο αργότερα...

Αυτά που μου είπε εκείνη η αστρολόγος όντως μπορεί να τα δει κάποιος

Αγαπητή valmarien

Διάβασα αυτά που γράφεις... και βγήκα «έξω από τα ρούχα μου» ! Αναρωτιέμαι πως επιτρέπουν σε αυτούς τους ανθρώπους να ασκούν αυτό το επάγγελμα ! (Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω τέτοια εξωφρενικά πράγματα. Ακατάλληλοι και ημιμαθείς άνθρωποι που φοβίζουν και επηρεάζουν αρνητικά τον κόσμο). Πρώτα - πρώτα, αν θα χωρίσουμε ή αν θα παραμείνουμε μαζί με έναν άνθρωπο είναι καθαρά στο δικό μας χέρι. Ένας έμπειρος και υπεύθυνος Αστρολόγος μπορεί να σου πει το κατά πόσο ταιριάζεις με το σύντροφό σου και τις ενέργειες που εκλύονται σε αυτή τη Συναστρία για να τη «δουλέψεις» καλύτερα.

Έριξα μια ματιά στις πλανητικές σου όψεις και σε γενικές γραμμές, αν κάνεις σωστές επιλογές, όλα θα πάνε καλά. Δεν μπορώ, όμως, να σου πω περισσότερα χωρίς την ώρα και τον τόπο γέννήσής σου.

Φιλικά, η www.greekastrology.gr

valmarienΝέο Μέλος
09/02/2006, 18:13:00
Αγαπητέ/ή karma
έχεις δίκιο,κι εγώ μετά την επίσκεψη στην εν λόγω αστρολόγο (αφού είχα σκάσει 100 euro ζεστά,ζεστά)δεν πολυασχολήθηκα ούτε καν διάβασα τα κείμενα που μου έδωσε στο τέλος,απλά αυτά που προανέφερα περι χωρισμού κ.τ.λ μου έμειναν στο πίσω μέρος του μυαλού,ξέρεις πως γίνονται αυτά ιδίως αν επηρεάζεται κανείς ,ναι μεν σιγά..αλλά μπας και ..δεν ξέρεις καμιά φορά..και να τώρα αυτή την περίοδο που είμαι συναισθηματικά μπερδεμένη..πιάνω τον εαυτό μου να αναρωτιέται..Anyway,αν μπορείς να με βοηθήσεις,η ημερομηνία γέννησης κ.λ.π είναι: 15/6/1974 στην Αθήνα στις 12:30 το μεσημέρι..αυτό που ανέφερα επίσης για κάποιον που γνώρισα σε περίοδο έκλειψης ηλίου..ισχύει οτι δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για γνωριμίες και τα σχετικά??

Ευχαριστώ,
Φιλικά Val.

09/02/2006, 19:19:08
Eίναι εύκολο να μου πει κάποιος μέρα και ώρα της προσεχούς πανσελήνου, νομίζω γίνεται στις 13/02 τα ξημερώματα. Και επίσης αν όλη η 13/2 θεωρείται υπο την επίρρεια της πανσελήνου.

Ευχαριστώ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
angiΜέλος
09/02/2006, 20:14:01
Καλησπερα Gretel,
Η πανσεληνος πραγματοποιειται στις 13/2 στις 24 μοιρες και 20 λεπτα του Λεοντα, περιπου στις 04.50 με 05.00.
Δεν επηρεαζει ολους τους ανθρωπους με την ιδια ενταση και την ιδια χρονικη περιοδο. Βαλε (πανω-κατω), 2 μερες πριν ή μετα.
Με τα λιγα που γνωριζω.

www.myhoroscope.gr

09/02/2006, 20:24:35
Eυχαριστώ πολύ Αντζι για την γρήγορη απάντηση.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"