ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- βριλ τα μικρα υποχθονια πλασματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- βριλ τα μικρα υποχθονια πλασματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Zakk3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ZakkΝέο Μέλος
30/05/2004, 18:00:28
θα ηθελα να ακουσω μερικες πληροφοριες για τα βριλ, για τα οποια τοσα ακουω αλλα δεν εχω ακομα σχηματισει μια αποψη για το τι μπορει να ειναι αυτα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ant-miΜέλος
30/05/2004, 19:25:42
Φίλε/η Zakk καλύτερα διέγραψε και το θέμα σου και θέσε τις ερωτησεις σου στο <<"Βρυλ" ή "Βριλ" -ΤΙ ΕΙΝΑΙ;>>. Δυστυχώς δεν ξέρω πως να το κάνω σε μορφή link, βρες το στην αναζήτηση... (Ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση, ξέρω πως δεν είναι δουέιά μου, να βοηθήσω θέλω)

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

Edited by - Ant-mi on 30/05/2004 19:29:55

30/05/2004, 20:10:14
quote:
Φίλε/η Zakk καλύτερα διέγραψε και το θέμα σου...

Αγαπητέ μας Ant-mi, καταρχήν σε ευχαριστούμε για την διάθεσή σου να βοηθήσεις!

Θα ήθελα όμως να επισημάνω, πως στα forums δεν υφίσταται διαγραφή θεμάτων, παρά μόνον κλείδωμα, όταν αυτό κριθεί αναγκαίο από τους υπευθύνους.

Για τη δική σας ενημέρωση, οι κυριότεροι λόγοι που επιβάλλουν το κλείδωμα ενός θέματος είναι όταν αυτό είναι ίδιο με κάποιο άλλο ήδη ενεργό (κοινώς διπλό), με κάποιες εξαιρέσεις ωστόσο, όπως π.χ. συμβαίνει σε κάποια θέματα που αναπτύσσονται σε πολλές σελίδες - π.χ. 20 - οπότε μετά από σχετική ενημέρωση στα μέλη που το επισκέπτονται, καθώς και μελέτη του κατά πόσον θα ήταν λειτουργικό να ανοίξει κάποιο νέο θέμα, κλείνει το παλιό και ανοίγει κάποιο νέο.
Επίσης, κλειδώνονται θέματα τα οποία είναι ασχετα με το αντικείμενο του ESOTERICA.
Συχνά κλειδώνονται κάποια θέματα που είναι απλό copy-paste από κάποια άλλη σελίδα του διαδικτύου - χωρίς κάποιο πρόσθετο σχόλιο από τον συγγραφέα. Η προσωπική άποψη των μελών είναι απαραίτητο στοιχείο για τη συζήτηση σε ένα forum.
Τέλος θέματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί μόνο για να προσβάλλουν κάποιο μέλος, αποτελούν εστία έντονων αντιδικιών κ.λ.π., κατόπιν μελέτης, συχνά κλειδώνονται.

Πολύ σπάνια τέλος, μπορεί να διαγραφεί ένα τόπικ, εάν από λάθος του συγγραφέα, άνοιξε δύο ή τρεις φορές ολόϊδιο, οπότε δεν υπάρχει και κάποιος λόγος για να διατηρείται.

Πέρα από τις παραπάνω διευκρινήσεις, θα ήθελα να καλωσορίσω το νέο μας φίλο Zakk, να του ευχηθώ καλή αναζήτηση στο ESOTERICA, και βέβαια να παραπέμψω σε κάποια θέματα σχετικά με τα "βριλ", όπου ήδη υπάρχει ενεργή συζήτηση.

"Βρυλ" ή "Βριλ" -ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!