- ο δικός σας οδηγός διασκέδασης - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
μουσική, κινηματογράφος, καλλιτεχνικά, διασκέδαση, λογοτεχνία, internet.
Ελπίζω να σας αρέσει. :)
Μεταφέρεται ως εκ τούτου στην κατηγορία:
"Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Και γώ νόμιζα πως ο καθένας θα έγραφε διάφορους τρόπους με τον οποίο διασκεδάζει.
Επιδή πάντα μου άρεσε αυτό τι λέτε να αναπτυχθεί το θέμα έτσι? Ας πεί ο κάθε ένας πως, τι και που διασκεδάζει. Πρέπει να χαλάσει πολλά λεφτά ή όχι? Αν βέβαια το επιτρέπει η αγαπητή αmalia και ο φίλος dazed_and_confused.
Η πρότασή σου να αξιοποιήσουμε τη συζήτηση εκθέτωντας τι μας διασκεδάζει, νομίζω πως είναι πολύ καλή! ![]()
Ας το αναπτύξουμε λοιπόν.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Λοιπόν για πείτε μας όλοι εσείς που διαβάζετε αυτό το θέμα τι κάνετε για να διασκεδάσετε μαζί με παρέα ή ζευγάρι ή μόνοι σας? Πιστεύω πως οι ιδέες σας θα φανούν και σε εμένα χρήσιμες αλλα και σε όλους εσάς που απλά δεν ξαίρεται τι να κάνετε σήμερα. ![]()
πείτε ότι θέλετε (και καμία γνώμη/πρόταση για το site δεν βλάπτει :P)
Μα κανείς δεν θέλει να μοιραστεί για το τι κάνει για να διασκεδάσει? Ελάτε καλέ!!! Μην ντρέπεστε!!! ![]()
![]()
Να ας πούμε εμένα εκτός οτι μου αρέσει να βλέπω κανένα ωραίο dvd (τώρα που έχει κρυόσει ο καιρός και δεν πολυ βγαίνω) μοθ αρέσει επίσεις όταν βρήσκομε με μεγάλη παρέα να παίζουμε κανα επιτραπέζιο. Συνήθος είναι ωραία και περνάει η ώρα. Κανα παιχνίδι στο pc είναι επίσεις καλό όπως το age of empires, empire earth, the sims και αλλα πολα.
Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως περνάτε την ώρα σας ενώ διασκεδάζετε ή που πηγένετε. Πατε σε μικρά κουτουκάκια ? σε club? σε καφετέριες? Στο σπίτι? Υπάρχουν τόσοι πολοί τρόποι και τόσα πολά πράγματα. Εμένα φυσικά μου αρέσει να κάνω κάτι χωρίς να είμαι αναγκασμένη να ξοδέυω πολά λεφτά. (Καλά και ποιός δεν το θέλει αυτό?)
Περιμένω με μεγάλη αγωνία!!! ![]()
![]()
![]()
![]()