ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ο δικός σας οδηγός διασκέδασης - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ο δικός σας οδηγός διασκέδασης - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dazed_and_confused7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Dazed_and_confusedΝέο Μέλος
12/11/2004, 18:24:44
www.enjoy.gr

μουσική, κινηματογράφος, καλλιτεχνικά, διασκέδαση, λογοτεχνία, internet.

Ελπίζω να σας αρέσει. :)

13/11/2004, 01:02:04
Καλό είναι, ευχαριστούμε, αλλά δεν έχει και μεγάλη σχέση με τη θεματολογία του ESOTERICA το link που μας προτείνεις!

Μεταφέρεται ως εκ τούτου στην κατηγορία:
"Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

foxyfreakΜέλος
14/11/2004, 17:06:12
Χμ...

Και γώ νόμιζα πως ο καθένας θα έγραφε διάφορους τρόπους με τον οποίο διασκεδάζει. Επιδή πάντα μου άρεσε αυτό τι λέτε να αναπτυχθεί το θέμα έτσι? Ας πεί ο κάθε ένας πως, τι και που διασκεδάζει. Πρέπει να χαλάσει πολλά λεφτά ή όχι? Αν βέβαια το επιτρέπει η αγαπητή αmalia και ο φίλος dazed_and_confused.

14/11/2004, 18:43:21
foxyfreak το θέμα αυτό είχε ανοίξει αρχικά στη θεματική ενότητα "ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet" και είχε τον χαρακτήρα παράθεσης link.

Η πρότασή σου να αξιοποιήσουμε τη συζήτηση εκθέτωντας τι μας διασκεδάζει, νομίζω πως είναι πολύ καλή!
Ας το αναπτύξουμε λοιπόν.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

foxyfreakΜέλος
14/11/2004, 20:36:25
Χέρωμαι πολύ γι'αυτό αγαπητή μου amalia. Thank you thank you!!

Λοιπόν για πείτε μας όλοι εσείς που διαβάζετε αυτό το θέμα τι κάνετε για να διασκεδάσετε μαζί με παρέα ή ζευγάρι ή μόνοι σας? Πιστεύω πως οι ιδέες σας θα φανούν και σε εμένα χρήσιμες αλλα και σε όλους εσάς που απλά δεν ξαίρεται τι να κάνετε σήμερα.

Dazed_and_confusedΝέο Μέλος
16/11/2004, 03:20:25
Μάλλον δεν καταλάβα καλά την κατηγορία και το πόσταρα εκεί, χίλια συγνώμη :|

πείτε ότι θέλετε (και καμία γνώμη/πρόταση για το site δεν βλάπτει :P)

foxyfreakΜέλος
21/11/2004, 22:19:17
Καλησπέρα και πάλι,

Μα κανείς δεν θέλει να μοιραστεί για το τι κάνει για να διασκεδάσει? Ελάτε καλέ!!! Μην ντρέπεστε!!!

Να ας πούμε εμένα εκτός οτι μου αρέσει να βλέπω κανένα ωραίο dvd (τώρα που έχει κρυόσει ο καιρός και δεν πολυ βγαίνω) μοθ αρέσει επίσεις όταν βρήσκομε με μεγάλη παρέα να παίζουμε κανα επιτραπέζιο. Συνήθος είναι ωραία και περνάει η ώρα. Κανα παιχνίδι στο pc είναι επίσεις καλό όπως το age of empires, empire earth, the sims και αλλα πολα.
Αυτό που θέλω να μάθω είναι πως περνάτε την ώρα σας ενώ διασκεδάζετε ή που πηγένετε. Πατε σε μικρά κουτουκάκια ? σε club? σε καφετέριες? Στο σπίτι? Υπάρχουν τόσοι πολοί τρόποι και τόσα πολά πράγματα. Εμένα φυσικά μου αρέσει να κάνω κάτι χωρίς να είμαι αναγκασμένη να ξοδέυω πολά λεφτά. (Καλά και ποιός δεν το θέλει αυτό?)

Περιμένω με μεγάλη αγωνία!!!