- ΚΑΜΠΑΛΛΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
quote:
Κράτα ένα μυστικό: είναι συνταξιούχος στις Μπαχάμες και παίζει πρέφα με τον ΈΛβις και τον Ναβουχοδονόσορα .
Καλή μου Bizarre, αν δεν έχουμε απάντηση, προβλέπω ότι για πολύ καιρό θα τις φοράς ακόμα τις ... τουαλέτες
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ....
ΕΧΩ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ....
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΦΕΝΤΖΟΥ...![]()
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 350,875.4 μχ (ΤΟ 4 ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΕΣ)
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 350,875.4 μχ (ΤΟ 4 ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΕΣ)
ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ Η ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ?ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ 2 ΠΑΣΧΑ 2 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ 3 ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥΣ.
Για να ηγηθεις πρεπει πρωτα να μαθεις να υπηρετεις.
VELISSARIOS
Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
quote:
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ...
ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΣΚΟ...
Λοιπόν παιδιά αφήστε τα ουζάκια στην άκρη και τρέξτε να αγοράσετε σπίτι!
Το ΚΑΚΟ λοιπόν θα έρθει από την κυβέρνηση και συγκεκριμένα από την Εφορία που θα βάλει ΦΠΑ στις νέες κατοικίες από τον Ιανουάριο...
Τώρα θα μου πείτε γιατί το θεωρεί κακό ο ΛΙΑΚΟ... όσοι ξέρουν την αγάπη του για πολυτελείς βίλες καταλαβαίνουν το γιατί...![]()
![]()
![]()
Τώρα για την παραπληροφόρηση από την έγκυρη εκπομπή τα "παιδιά της νύχτας" τι να πω? Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες (το χαλασμένο τηλέφωνο![]()
)

quote:Μπά περι χαλασμένων ναρκωτικών πρόκειται
το χαλασμένο τηλέφωνο)
quote:Δεν μπορεί να περιμένει για την άλλη εβδομάδα, έχω δουλείες αυτήν την εβδομάδα
Και μια άλλη ημερομηνία καταστροφής:Aύριο 11/11 στις 11:11 θα καεί το πελεκούδι γιατί γιορτάζω!
- Να πλύνω τον σκύλο (που δεν έχω)
- να αρμέξω τα γελάδια (που δεν έχω)
- να φτιάξω φαγητό στην νέα μου κουζίνα (που δεν έχω)
- Να κάνω απόψυξη στο ψυγείο που δεν έχω
- Να αγοράσω όλα τα παραπάνω που δεν έχω
Μια δόση παράνοιας δεν βλάπτει...
Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.